![]() |
No cóż... Każdemu może się zdażyć :S
@ 90% ludzi piszących w tym temacie Albo klniecie jak dresiarze bez zaliczonej podstawówki albo chichoczecie jak nastolatki >.< Moral: Mniej piszcie, więcej myślcie... [pobożne życzenie...] |
Up
Zgadzam sie mówia zachowal się jak noob a jak sie mial zachowac byl rozkojazony sorc ma malo hp dostanie combo i ded... Zreszta ilosc osob która w niego udezala |
23:31 Tetro Aurelius: I NOT STUPID XERETZA ;]
Taa ; p inglisz tesh ma opykany 23:35 Tetro Aurelius: wruc Zreszta polski tesh ~~~~~~~~~~~~~~ Ladnie walneli z SD jak sie skonczyl mu (tetrowi) mana shield. BuAHuaHAUhuaH chyba 1 bp of sd wypalony jak jush nie mial hp ;p(Nice guildwork) |
Ci kturzy muwia czemu sie nie uhal hmmmm. Jak z 730 hp mial sie uhac na taka ilosc sd poje**lo was?
|
Cytuj:
@topic Dziwne, że nikt o xoreso nie pisał. Ostro go zrobili ten pisze "GO BACK, GO BACK", a ci się nawet nie ruszyli i on padł. Może niezdążyli zareagować. |
Double post - do skasowania.
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie mówię, że jest noobem, ale jego granie, zachowanie w tibii własnie to przedstawia. Ps. Jeśli ktoś zaraz skomentuje mój post w postaci: "Nie wypowiadaj się, bo masz owy lvl". Tę postać założyłem jeszcze 2004 r. Nie gram często, więc nie mam dużego lvla, ale umiem patrzeć i widzę co się dzieje. |
omg zal.pl;)
greedy rox :D
|
Szanuje Tetra za to, że:
Cytuj:
Debilniejszego posta nie widziałem. Co z tego ze jest polakiem ? A ty sie nie klepiesz w szkole z polakiem ? W****isz sie na polaka to dalej go lubisz BO jest polakiem ? Nie masz czego tutaj gratulowac to nie jest wytrwalosc to jest choroba. Cytuj:
Cytuj:
Po 2. Tak, byłem strapowany przez 120 ed. Uciekłem? Oczywiscie ... Ale ten post nie przebije innego ;) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Motizu@ Cytuj:
A tu moim zdaniem typ którego mozna by nasladowac (bez ironii serio) PHP Kod:
Podsumowanie Tetro to noob ? Złe okreslenie, okłamuje sam siebie.Nadodatek sharer, cheather itp. Nie mam dowodów ale to widac gołym okiem,Oczywiscie znajda sie obroncy tetra, ale tak bywa. Ale sie rozpisałem! |
Co miał Tetro~ do powiedzenia w tej sytuacji będąc w trapie? Fakt ze najpierw powinien odejść a potem strong haste.. Żeby w takim trapie sie wyuchać trzeba mieć macro w ręce. I nie mówcie ile ma ownerów bo to nie wasz interes...
pozdro |
ahhah
Wiecie czemu zrobil tak szybko hight lvl BO DZIELI KONTO Z KUMPLAMI
|
BUhehehe
Tetro nie jest ciota bez pvp?XDDDD To kim? 80 letnim dziadkiem ktory ma trudnosci z poruszaniem sie kiedy go ktos pus***e?XDDDD |
uf, live is brutal
|
Jakby tetro nie miał 3 ownerów, nie zabierał loota blokerowi (stworek na red hp i tetro na haste podbiega żeby zabrać loota...), nie był takim n00bem, nie wymądrzał się na Kyrze to bym powiedział: "no zdarza się, trudno, nie miał szans..", ale w takim wypadku musze powiedzieć: jesteś idiotą, nie masz pvp, twoi obrońcy, co wypowiadają się w tym temacie są zmuszeni do ochrony twojego imienia, bo boją się twojego bota i SDków (nie wszyscy, ale więkrzość)... sprubój może duela z Xeretzą bez bota. Padniesz? Oczywiście, po 1 minucie...
S'hAr'K Stary, nie odkryłeś nic nowego, wszyscy wiedzą, że tetro ma wielu ownerów, którzy jak padną, to potem bedzie tłumaczenie: "miałem lagga"... |
HAHA macie racje tetro dzieli konto znam ta ****e z rl.. a ten co gral na wojnie <pauler, kulak> szkoda gadac 100 kg świnia , trzeci raz siedzi w 1 klasie gimnazjum zal gadac muwie wam ;DD pozdro świniaku
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: |
OMG..kolejny raz tetro pokazal jakim mozna byc noobem mimo wysokiego lvla..i na dodatek jego angielski "I NOT STUPID" -.-
|
-.-
Cytuj:
|
>.<
Cytuj:
A pozniej napisales "Moze i Tetro sharuje" wiec nie zrobil tego lvlu sam -.- |
kombo z sd
Cytuj:
|
Necro~
Cytuj: