![]() |
grafa: 5/10 (nie znam sie, ale odpadająca głowka w 9 cześci ładna)
pomysł: 2/10 ogólnie tępe, zero humoru, ale nie martw sie czasami mi tez cos wpada do głowy i wydaje mi się to śmieszne i ciekawe, ale jak próbuje przelać na papier, to shit wychodzi |
Ładny fake pdobaly mi sie wszystkie częsci.
Ocena: 11/10. Wszystko fajne podoba mi sie :), Podrawiam Hedorlix |
Bardzo fajne i śmiesszne fake. Szkoda że takie krótkie (ale przynajmniej je skończyłeś a nie to co avager i crowa:p l)
7/10. Poprawiło mi zły humor;) |
Dziwaczny, bez fabuły, krótki, bez sensu, ogólna ocena to: -1/10 nie wyklinać na mnie z powodu głupiego fake --.--
|
Mnie się BARDzo ale to BArdzo podoba 10/10, czekam na kolejne Faki twojego autorstwa
|
przemek ty bumbie jak ja cie dorwe na moim Fake'i ;]
|
Jak dla mnie, to średnio się wyśiliłeś, to UE było beznadziejne. Fabuła 3/10 ale grafika 7/10. 3maj się i zrób jakiegoś nowego fejka, który będzie naprawdę fajny, z dobrą fabułą i grafą nieziemkską(jak u avatara xD)
|
Shit
Szczerze? Zje**ne i Darth Rajczumenowi od malej o ty zulu :P
I ja jak zabilem tylko przy uzyciu czarów gekona nooba smierci i Rellmana i nie moglem zabić strażników?????? o lol i po zabiciu 2 kolesi red no Rellam wiesz co... |
@UP
Zabiles kogos wczesniej widocznie :] Niemiales many na 2 UE :P @Down Nie rob sobie chata z forum bo dostaniesz warna tak jak ja ^^ |
Grrr
Jak to jest możliwe że nie mogłem zabić strażników??? Może bałem sie bana?:DPrzecież ja mam w tylku mane...
|
@Rajczumen
Moim zdaniem fake jest w porządku, a ty się nie bulwesuj bo cie zabili w fake. Daj mi linka na swoje fake. |
Prawde mówiąc troche nunde a z grafiki to najgorsze siano było ale ogólnie nawet, nawet dobry.
Ocena: 6/10 |
Wszyscy do siana sie przyczepiaja ja tez mogles dac z tibi siano na chleb jakie jest pare ich obok siebie postawic. Fake'i niezly tylko duzo terenu pusto zostawiales i z teleportow byli odrazu w bazie, mogles pokazac jak ida kawalek.:P ale super jak byl pierwszy :]
|
troche przynuudnawe ale spox powiem tylko jedno: dwie dziurki w nosie skończyło sie!!
|
Cytuj:
po co wy odświeżacie stary temat lolki :P przecież ten fake już dawno skończony PROPONUJE ZAMKNĄĆ TEMAT :D:D |
;]
TO JEST NAJLEPSZY FAKE JAKI WIDZIALEM W ZYCIU DAJE CI OCENE 10/10.
SUPEROWSKI FAKE . SUPER FABULA I ZABAWA XD. RUB NASTEPNE FAKE xD JESTES MISTRZEM FAKE!!!! |
Nice xD :faceoff:
|
Powinneś nad tym bardziej popracować :faceoff: daje 3/10... Spox że chociaż coś próbujesz robić:)
|
HEY LUDZIE JUŻ MUWIŁEM ŻE TEMAT JEST OD DAWNA NIECZYNNY
ROZEJDZCIE SIE POPROSTU jak chcecie popatrzć na fake'i przemcia to wejdzcie na temat BOMBA ATOMOWA NIE WIEM KTO REAKTYWOWAŁ TEMAT LECZ POWIEM TYLE PRZEMEK NIE REAKTYWUJE TEGO FAKE'A |
Ostatnia czesc za......a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |