![]() |
Moje cele:
*Zdobyc 70lvl ( narazie tylko tego chceB) )* *Miec skille 90/90 (narazie tylko takieB) )* *Zdobyc 6 mlvl (TYLKO TAKI!?8o ) *Byc zawsze dobrym qpmlem i pomagac swoil qmplom :) * *Przetrwac kazda wojne, walke i niedogodnosci :sword: * To all, i wszystkim innym zycze spelnienia swoich celów !!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: |
hmm:
150lv wbic :) 9mlv ^^ magic walle dawac xD zrobic demon helmet i anni bez bota na uhanie (e tam wogule bez botow ^^) co tam jeszcze...? pomyslnie zbloczyc orscha xD (to raczej nie do spelnienia:() miec domek z ogrodkiem :] odkryc jakis nie odkryty przez nikogo quest ;] miec skille 100/100++ (oj tu bedzie ciezko xDDD) i to wszystko :P |
100 lvl
Moj cel ubić 100 LVL (juz mam 22 Royal pallek)
I NIE BYC NOOBEM TAK JAK INNI |
Moje cele
1. Zdobyć 45 lvl, potem najlepszy w Sanoku (trzeba będzie przebadać kto ma największy)
2. 90 fishing (narazie tylko 52 :( , ale może kiedyś...) |
xD
Ja może nic oryginalnego nie napisze, no ale trudno:
1 55mlvl jest 48mlvl 2 90 fishing skill jest 85 fishing skill 3 100 lvl jest 31 lvl 4 Spotkać sie z moja dziewczyna w rl xD |
skille 90/90
lvl 120 <wystarczy, potem ide na emeryture> kupic jakis naprawde wielki domek sca z anni i odkryć jadną z największych tajemnic tibii <bazyl, ekscalibug i takie tam> |
Cel kończy się na 8 lvl :P :dance: :faceoff:
|
Na początku byłem małym i słabym dzieckiem które chciało kiedyś zostać bohaterem którego imie było znane wszelkim innym poszukiwaczą przygód, wraz z czasem rozwijały się moję umiejętności... poznawałem tajniki magii, wzrastała też moja siła, zręczność i umiejętności w posługiwaniu się wszelakimi brońmi...
i tak trenowałem, ćwiczyłem aż wkońcu zwątpiłem w sens tego co robię... Postanowiłem nie być sławnym wojownikiem, pragnąłem natomiast odkryć niezliczone sekrety i zagadki kryjące się i czekające gdzieś tam uśpione przez setki lat w oczekiwaniu na bohatera który uwolni je na świat.. |
Ja chcialbym miec 150lvl, skille 100/100 oraz eq: HotA, Mpa, G-legi, Bohy, Great shield, SoV...oczywiscie to jest nie do spelnienia >.<
|
Moim celem jest ruwniesz dobra zabawa nabicie jak najwiekszyh skilli ale to staje się coraz trudniejsze poniewasz nooby albo zabijają potworki albo summona ale postanowiłem jedno skoro Chuck Norris który przeszedł tibie 2 razy to ja bende lepszy i przejdę tibie 3 razu;) . żartuje tak serio to chciałbym nabici LV 300+ skille gdziesi podobnie i się pobawici się w pogromcę PK . :baby:
|
Nabic 100 lvl jako sorc ;]
Zalozyc wlasna gildie ktora bedzie mi lojalna az do konca mojej kariery z tibia :) Wykonczyc wszystkich PK na galanie :[ I przestac w koncu tyle dedac :( |
Nabić 60 lvl moim sorcem
Nabić 100+ lvl moim swiezutkim Palkiem Mam nadzieje ze moje i innych marzenia sie spełnią |
Nabić 100 lvl moim sorcem, a także w przyszłości zosać tutorem.:cygaro:
|
A mój to nabić taki lvl żeby móc zabić każdego (no prawie) PK i złodzieja na Arcanii moim druidkiem^^
|
Cytuj:
@temat 1. Mam wiernych kolegów i jestem w najlepszej gildii w tibii Outlaw Undeads, juz 2 lata :) 2. Mam 68 Elite Knighta ze skilami 84/83, 6mlvl 3. Mam Sc'axe Osiagnelem wszytko co moglem, nie mam ochoty robic 100lvla, DHQ, Annihilatora bo co mi z tego przyjdzie? Gram w tibie 3 lata, i mi starczy. @Do tych co chca miec 100lvl~ Nie ma sensu bo i tak bedziece kupowac runki i wydawal na exp i tak w kolko :) |
A moj cel to byc jednym z lepszych magow na servie i udowodnic,ze nie jest az taka trudna postacia do grania
|
Ja mam narazie 23lvl więc moim realnym mażeniem jest wbić 33lvl i w końcu używac wand of inferno.;)
|
Mam 2 cele w Tibii :)
1, w sumie zwykły... po prostu chcę się dobrze bawić 2, taki DZIWNY-> chcę zasolować Draga, druidem, melee :D wbiję 55 lvl i wtedy zacznę podejmować próby, i trenic skille :D PS: Wiem, jestem szalony... |
Moje cele:
1. Wbić 60 lvl moim paladynem. 2. Wbić 75 bez treningu. 3. Nie padać za często. 4. Wykonać wszystkie questy dostępne na mój poziom. |
Mój cel jest taki, żeby po wbiciu następnego lvlu tibia nie przestała mi się nudzić :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |