![]() |
Cytuj:
... Divrael zrobil w jeden dzien rooka na elysii a na niej jest wieksza ilosc grczy niz na infernie/dolerze. Jak to pisze to Elysia - 336 Inferna - 196 Dolera - 107 wiec sam widzisz... Ja rooka na elysii zrobilem w 3 dni :] ale to tak ze first day 30 exp, drugi day do 3lvla, trzeci day 8lvl :] Wiec uwierz mi ze sie da :] Obecnie robie skille, polecam elysie ! Naprawde zajebisty klimacik :] |
Hehe no to cool.
Open the doors! (for facc) :D Blagam wpusccie mnie juuuz na infernie! ;( |
DOBRZE ZE ZROBILI NOWE SWIATY WKONCU BEDZIE MOZNA WEJSC ZA 1 RAZEM
ALE JA I TAK BEDE SIE TRZYMAL STAREJ DANUBI :] A POZATYM C YA IN TIBIA :P |
niestety tak nie bedzie ludzi przybywa i coraz wiecej osob na tibii mc jedzie ;(
np koles na 60+ lvl robi sobie kilku uhaczy i przez noc uhow sobie narobi. 8o trzeba cos z tym zrobic X( |
Mija tydzień a facców nie wpuszczają....Już się zaczynam niecierpliwić bo mam zamiar przerzucić sie na Inferne(tak na próbe-jak mnie zrookują wracam na Isare :D ).Mam nadzieję,że niedługo to potrwa X(
|
Jutro wpuszczą na 100%, ale posłuchali moich modlitw :D mieli niewpuszczać jeszcze dziś (mi sie net zawalił na 2 dni, tera jest git) i niewpuścili :D więc nadal mam równe szanse z faccami ;) , lecz ja ide na regular PVP (niemiecki serweR) nie ide na nowy pvp bo ja to nie PK i nielubie zabijać ludzi, mnie to nie"podnieca" (jak to powiedział jeden PK na isarce, tera na infernie zażyna :P ). Jak coś macie na świecie Elysia to pisać do Piorunistego (Piorunisty) też mam facc więc szukam jakichś kumpli :P . CYA IN NOOBISH TIBIA !
|
kto gra na elysi?? ja tam bede gral kumplowi przez jakies 2 tygodnie jak cos to moze po huntujemy razem??;p ja jestem palek chyba 15lv ale bede mu pykac teraz :) z 30 trzeba zrobic nick :KOMBATLER
|
Oni chyba robią światy tylko dla premium :P dziś (środa) dalej niewpuścili facców :/ (chyba).
|
mam nadzieje ze na te nowe serwerty bedzie mozna wchodzic po ich save o 12.00 (mam nadzieje)
|
Cytuj:
|
ile widzieliście najwięcej ludzi na Infernie? :baby:
|
Jak oni to robią na Elysji, że już jest gość z 43lvl(Vito Monteros) i kilka na 40. Nabili to w 1 tydzień. Oni muszą nie spać i jeść przy kompie. Napoczątku górował Divrael i już prawie byłem pewien, że to właśnie on będzie rządził Elysją, ale teraz już zaczął odstawać i chyba ich nie dogoni. I jeszcze jedno. Na elysji już znana jest grupa trzymająca władze bo wszyscy najlepsi są w jednym klanie X( Chciałem tam sie przenieść, ponieważ tego nie lubie, a teraz to ja już nic nie wiem.
|
Re up:
Goście z lvl-ami 40+ w tydzień grają na zmiane (kilka osób jedną postacią) Re Ithelios: A z tąd wiem że z mojego dośwadczenia (od wtedy gdy zaczeto dawać pozwolenie tylko dla paccow) to max. blokada dla facc trwała 1 tydzień (7 dni dla "głupkowatych" ), a wpuszczali od 350+ limitu!!! |
Dobrym pomysłem było stworzenie nowych światów z przymuszoną walką pvp :] ale te światy będą praktycznie do dyspozycji dla pacc.
To oczywiste, że pacc mają większe prawa, bo wkoncu za to płacą :blazen: . |
no tydzien juz minal a ludzi na infernie 210 (+- 20)
|
spoko, juz mozna wlazic z facc :]
|
Jest juz jakis polak na mainie? chodzi o facc
Updejt: mam juz prawie 7 lvl, a jak idzie innym? interesuje mnie tylko Inferna :] Updejt: Jestem na mainie <wszędzie pustki> Ale chwilowo mam Name Locka X( |
Co trzeba zrobic zeby dojsc do tych swiatoe i jak albo przez co jakas opcje wlaczyc mam pacc i nie wiem jak wejsc.
|
Co?
Jesli masz już postać na jednym z tych świaów to po prosru się wbijaj... Bardzo możliwe, że właśnie jest przekroczony limit graczy. |
No ja już na infernie siedzdze na razie rook, jak coś to mój nick Xurerr
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |