![]() |
buehehhe ja to wspułczuje tym co stracili SCA i SoV'a ale ogulnei filmik fajny
|
Pomysł beznadziejne ale wykonanie ciekawe ;]
Ludzie są bardzo zainteresowani czy uda mu się zwiac do dp czy nie i to chyba jedyny + |
Żal tych co stracili rzeczy oj żal takich debilów co kradną takie rzeczy to na szubienice(nie w rl'u oczywiscie,bo byscie pomyśleli ze idiotą jestem )
|
Lol
|
Za***iste krotka mowiac xD Koles jest niezly
|
O.M.G.
wg mnie to najlep filmik jaki ogladalem:faceoff: chcialbym wiedziec jak zareagowali w pierwszych chwilach na to Tage i DragoneyeB) musieli sie MOCNO wqrzycX( o w morde ja tak nie chce ;( |
Cytuj:
|
xD
hehe kolo zarobil moze 2kk ale co stego jak ma juz hunta i se nie pogra . . .
ale kolo i tak mial za***isty pomysl xD pzdr all |
Głupi... gdyby sie wylogował w Anihilator Roomie to po zalogowaniu był by w światyni i oszczedzil by forse :D
|
HAHA OWNED!!
Ja bym zorbił a)na oczach wszystkich wywalił to do wody b) sellnoł na rl lub w tibi jeżeli by ktoś kupił c)wylogować sie i powiedzieć nara frajerzy Antica Rulez... ta organizacja..... PS, Sov + SCA to nie bedzie wiencej niż 2kk a nie kurde 5kk..... |
No niby har do wywalenia ale moze sprzedac SOV i kupic 2 hara za te pieniadze na np 80-100 lvl i odrazu miec wypasina bron :dance:
|
Cytuj:
|
Co za n00bostwo... nie wierzę, że gość jest na tyle tęmpy żeby załatwić sobie hunta... no chyba że to był hacker, który to zaplanował:faceoff:
ale sam jakoś nie wierzę w moją teorię:confused: |
Co za n00bostwo... nie wierzę, że gość jest na tyle tęmpy żeby załatwić sobie hunta... no chyba że to był hacker, który to zaplanował:faceoff:
ale sam jakoś nie wierzę w moją teorię:confused: |
Heheh koles chcial sie dorobic a dorobil sie tylko hunta 4ever jak przepuszczam:D Ale spoko koles im numer wywinol:D8o
|
Boze ludzie prosze...On mial aola wiec sprzedajac ta bron zarobi tyle ze bedzie mogl sobie kupic 100lvl i jeszcze mu zostanie. Poza tym 104 ek na pewno ktos kupi nawet mimo hunta. Wiec jesli koles chcial zarobic to mu sie udalo:P
|
Haha lepszego filmiku nie widziałem.Koleś się trochę wzbogacił xD.Pewnie ma jeszcze jakie ~80 lvl , więc będzie grał nim.Ale z drugiej strony nie lubie takich noobów jak ten koleś X( Tamci stracili coś na co pracowali bardzo dużo czasu.
|
OMG !!! FILMIK ZA***ISTY, NORMALNIE NIE WIEM !!! 8o :D CO ZA KOLES HA HA HA HA HA HA.... TAKIEGO CZEGOS JESZCZE NEI BYLO ... xD
|
Omg:) ale noobas :D ;) i na przyszłość uważać z kim chodzicie na anni : P
|
hehe Ti sie niezle wzbogacil ukradl sov i sca i ma na plusie 2kk i napewno ma jakiegos 2 chara albo sprzeda to za kase w rl ... Ja z nieznajomym nawet screena z o wiele gorszym itemkiem nie zrobil bym... ci ktorym on za***al wlasciwie sami sie o to prosili wogle go nie znali ale wylozyli sca i sov...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |