![]() |
@up
fakt w twoim faieku niema pustkowia :D Spam :D |
- czyścimy.
|
@Dark Kriss
Poprawka nie pisze się chumoru tylko humoru. A fake mi się podoba. |
bez obrazy ale takie se tylko gadanie i gadanie jedene co to mała ale zawsze jakaś dawka Humoru
|
Cytuj:
A mi sie ona wcale nie podoba, ta dawka humoru, caly czas tylko bla bla bla czytelm juz ten scenariusz, bla bla bla, zesralem sie na scenariusz... Tylko gadanie, efekt tez nie zabardzo, wcale nie trudny. Nie podoba mi sie ta czesc. |
@up
baradax tobie sie podobają tylko twoje faieki @topic mnie sie podoba a to z chrypką to nawet śmieszne :D no ale zbyt powoli ciągniesz fabułe i dalej dórze obrazy :D 8/10 |
@Drakon
Pisz ze słowniczkiem, bo razi mnie twoja ortografia :( @Dark Kriss Użyj jakieś inne outfity a nie tylko z poradnika Hiey. |
@Alchander
Te outfile są przerobione (zlookaj jakie z nich brudasy :p ). A co do fake... traWA... traWA... traWA... traWA... traWA... traWA... |
- czyścimy.
|
Szczerze mówiąc, denny ten fake...
|
@dark krris
tylko zmniejsz te sceny i niech odcinek ma conajmniej 10 scen :D @up szczerze mwuioc ZNALAZŁ SIE ZNAWCA !! to jest jeden z lepszych fake na forum (pod względem grafiki i pomysłu, troszki gozej z fabułą :D - sora Kriss :P) |
No... Nie miałem racji :P Ale byłem blisko... Zaczynasz przynudzać, więc weź zrób coś "piorunującego"... I nie jestem pewien czy "LOL" pasował do tamtej sytuacji... Bardziej OMG...
|
UP@: Próbuje, ale z każdym odcinkiem, coraz mniej pomysłów, a chęci również marne,... :confused:
|
Wydawało mi się, że już pisałem posta do najnowszej części...
Jak już niegdyś pisałem... WYMIARY!!! Humor... hmmm... w ostatnim obrazku było coś takiego "w miarę" ale i tak humor jest jak na razie słabowity jak mój umierający myszoskoczek... |
Srry :D
Sry ze to 1 koment w tym fake'u ale dawno nie bylo mnie na forum :confused:
Co do Fake'a 1 i przed ostatnia czesc jest swietna :) Reszta Sp0k0 :P Ciagnij tego fake'a a nie co miesiac robish nowy plax :D X( :D Ocena: Fabuła: Hmmm... 8.5/10 Wykonanie: 10/10 ( dobry pomysl z tym wyciemnieniem :) ) Ogólnie 9/10 <ConratulatioN> :dance: |
@Misza
wszystkim faieki oceniasz źle , wydaje mi sie że jesteś zapatrzony w siebie i porównujesz je do swojego -.-(a to nie jest ideał) @topic jak tam idą prace nad nowym odcinkiem?? |
@Draku
Sądze, że masz racje co do Miszy...Zapatrzony w siebie, że "hej". @Topic Daj new part...bo coś pusto się stało.:p |
fajny fake. szczegolnie dobre wykonanie graficzne.
|
Cytuj:
Cytuj:
Klik: Misza->Zobacz profil->Znajdź wszystkie posty. Tutaj sobie poszukaj ocen do fake'ów, widać mało widziałeś. Po prostu mam własne zdanie i nie śmieszy mnie byle co. @edit: Dodam jeszcze coś. ŻADEN fake, powtarzam ŻADEN, nie jest pozbawiony błędów. Nawet u Avagera się zdarzają. A w swoim fake'u ja wolę poczekać aż ktoś mi wytknie błąd i ostatecznie ten błąd poprawić. @down: OTS ME to jeszcze nic. Ostatnio kombinuję w C++ program w całości przeznaczony do fake'ów :) Do tego nigdzie nie widziałem napisu "OTS ME jest zabroniony". Jeszcze rozumiem jak wszystko na OTSie zrobić, ale to jest to samo co sklejanie - jedynie szybciej znajduje się sprity i dokładnie się je nakleja. Ja wolę zrobić lokację w Map Editorze i ją po chwili zniszczyć, bo np. mi nie wyszła, niż się męczyć godzinę i patrzeć jakie gówno powstało. |
- czyścimy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |