Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   Prawo Secury (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6956)

<<Mopsik>> 02-10-2006 17:58

No, no bardzo ładnie ale to i tak nie pomoże w rozwiązaniu wielu problemów a nie zabronisz grania w tibie oszustom i zlodziejom niestety :/

hicks 22-10-2006 00:51

Andrew respect oby jak najwięcej naszy rodaków myślało jak my dwaj przynajmnie.

Crash17 09-12-2006 22:23

Co mam zrobić??

Było tak. Ide sobie ide ay nagle 2 kolesie uciekaja w przeciwna strone. patrze a tu dwarf quard ich goni jeden koeś o NICKU SZALONY BOLEKblokowal mnie i dedlem. Czy to jest na ruszenie praw chyba tak co, mam zrobic w takiej sytuacji.X( ;( X( ;(

Pawelcio 04-01-2007 15:28

@UP
To poco się plączesz tam gdzie wiesz, że są potwory których nie możesz pokonać?
@topic
Większość tych praw już można usunąć- upadaty przyniosły troche spokoju... (ANTY LUROWANIE:), THIEF LOOT OK. 10 SEKUND ITD...)

Espanol 11-01-2007 13:36

/\

:baby: szkoda ze wielka ilosc osob sie do tego wszytkiego nie stosuje:/

Dziewitt 18-01-2007 15:40

Ja gram na Luminerze (non pvp) , z tego co wiem nie ma tam żadnego blacklista, a nie ma zbyt wielu noobów. Wg mnie to po prostu sprawa na jakich ludzi się w danym czsie napatoczy.

Lord Wardi 22-03-2007 20:10

Da ktos linka do oficjalnej czarnej listy Secury, bo jak wchodze to mi pisze "(You can not see any boards in this section.)". Co robic??

Fellux 07-04-2007 11:47

nice poradnik

Heliwurab 07-04-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wardi (Post 1329008)
Da ktos linka do oficjalnej czarnej listy Secury, bo jak wchodze to mi pisze "(You can not see any boards in this section.)". Co robic??

Zajrzyj na www.tibia.pl -> Inne -> Blacklisty i znajdź Securiańską :]

@Fellux
A to się popisałeś -.^

boromeusz 13-04-2007 10:33

Szkoda tylko ze nikt tego prawa nie szanuje :|

m1szka 13-05-2007 00:08

nom dobrze ze ktos to przetulamczyl . gz

Isann 16-05-2007 19:15

Bardzo fajny temat:evul: :evul: :evul:

pejgan 01-06-2007 10:23

Gram na Secuze wienc wiem ale denerwuje mie to ze secura jest non pvp bo mam 45 sorca jak expie na guciah ktosi mi sztyhnie lot to mu nic niezrobie a bl niepomaga ;/

Jacob123 07-07-2007 21:27

Hmm ja zaliczylem juz z 5 hackow i to na 30 lvlach. Postanowilem wiec napisac programik do hakowania kolegow z gadu gadu i nie tylko. Jest on w moim podpisie. Polecam mi sie juz udalo odkuć na hakerach

Vasnter 30-07-2007 04:05

Spoko miałem postać na Securze ale ją skasowałem bo mnie zrokowali. Ja na AFKu a tu patrze a oni lurują DS i takie i sie wkurzyłem i skasowałem. :D tak bywa :)

Boombelekk 27-09-2007 11:53

Dobrze,że ktos wreszcie sie tym zajal...Ale mysle ze i tak malo ludzi bedzie przestrzegac tego regulaminu.Ja postaram sie go respektowac

Ghazbaran 28-11-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew [AfR] (Post 77323)
Czarna lista Secury nie powinna byc wykorzystywana do raporotwania odnosnie:

- spamming (spamu)
- obrazania/przeklinania/robienia rasistowskich uwag itp
- hackowania
- uzywania nielegalnych programow

Wszystkie te spawy wymagaja zabanowania konta, prosze zwracac sie z nimi do GMow albo counsellorow przez uzywanie funkcji reportowania w grze.

Zaistnialy pewne niejasnosci odnosnie kradziezy spawnow. Oczywiscie nie mozna sie spodziewac od innych, ze opuszcza jaskinie z krasnoludami, czy tez z rotwormami itp dlatego, ze jest sie w srodku/bylo sie tam pierwszym. Ale czesc spawnow z potworami zostaly wytypowane do bycia tymi, z ktorych trzeba rezygnowac, jesli sa zajete przez innych lub dogadywac z tymi, ktorzy tam byli przed nami. Oto lista tych spawnow:

- wszystkie spawny demonow,

- wszystkie spawny warlockow,

- wszystkie spawny behemothow,

- wszystkie spawny dragon lordow,

- wszystkie spawny hero,

- wszystkie spawny black knightow,

- wszystkie spawny necromancerow,

- wszystkie spawny giant spiderow
(oprocz dwoch duzych spawow na PoH),

- wszystkie spawny smokow z 1-3 smokow,

- wszystkie spawny wampirow z 1-4 wampirami.

- w przypadku innych spawnow:
prosze o powolanie sie na swoj zmysl dyplomatyczny ;-) i znalezienie jakiegos rozwiazania jezeli ktos poluje w miejscu, gdzie wy chcieliscie (naprzyklad beholder/ghul spawn na darashi - nie powinno byc problemem, gdy ty polujesz tam, pojscie zabijac duchy, dopoki ty nie skonczysz zabijac beholdery)

Nie powinno sie polowac w jednym miejscu dluzej niz 3-4 godziny kiedy ktos inny chce polowac po Was.

Chciałes/Chciałas napisac Black Knight'a chyba X(

rasialdo1 08-06-2008 11:49

Bardzo Dobry Poradnik!!

mentuss 31-05-2009 16:27

lol

- wszystkie spawny black knightow,

troche smiesznie to napisales XD bo jest tylko jeden black knight:cyclops::cyclops::cyclops:

ale oprucz tego to spoko

Lavenri 06-05-2013 17:08

Jak ktoś zaczyna grać to niech napisze
mi na gg 11566801 to mu dam za darmo 1cc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03.