![]() |
Zależy.. Jak trenujesz z summonem, to blue robe (albo slabsza, jesli atakuja cie np. raty). Jesli trenujesz np. na slime, to raczej crown armor... ale, zeby trenowac trzeba tez miec capa na speary.
Do huntow to juz raczej blue robe, jesli idziesz z blokerem. A crown jak np. solo na GS ;) Innych mozliwosci nie ma (?) |
Ja bym wziął c arma może więcej waży ale potrzebne jest więcej arma na hunty, a na skilowanie to janse, że Blue Robe oczywiście jśli możesz bo zawsze sie przyda cap na speary i jedzonko jakieś :)
|
lol ?
crown armor poniewaz ma wiecej arma nie jest wcale taki ciezki i jest taki ladniutki :D:D
|
Crown armor
Wedlug mnie lepsze c-armor(sam posiadam) nie zajmuje bardzo duzo capa,a ma 13 armor :cup:
|
Hmmmm jak dla mnie to nie ma dużej różnicy B-robe jest lekka a C-armor lekko cięższy lecz za to ma więcej obrony co może Ci się przydać :P
A jedno i drugie jest dość lekkie :) więc ja jeśli miałbym wybierać dla palka B-robe czy C-armor to wybrałbym C-armor. B-robe bardziej się opłaca sorckowi i druidowi |
odp
Jestem za crown armorem. Ładniej wygląda, więcem ja pkt def. A palek ma dość dużo wagi i możesz sobie na to pozwolić. :]
|
ehhh ja gram palem i mi starczy mój c armor
@topic: wybierz c arma :p na hunty b robe na trening :P |
<zły temat, post do skasowania>
|
Cytuj:
beznadzieja bez niczego omg chodz z b robem jest dobry malo wazy potwory tak nie bija a bez eq to tylko cos cie bloknie i juz koniec takie szoty dostajesz. EQ dla pala do 30lvl + to p legs b robe +c helmet albo crus+piamo+ oczywiscie boszki (na stale) |
Oczywiście Blue Robe.. ^^
|
Cytuj:
|
Zalezy jak masz lagi to lepiej wez c-arma bo poallek nawet sporo ma cap'a. Jezeli umiesz dobrze pallkiem grac to ci b-robe bardiej przyda. Ja swoim drutem wybralem c-arma i tez jestem zadowolony :P
|
Dla palla jednak b robe jest lepsze prawie 100 boltow wiecej mozesz uniesc wiec jednak b robe rox.Sorcem mam b robe i nie wyobrazam chodzic w c armie
|
c arm wiecej arm=lepsza obrona=mozliwosc przezycia w krytycznych sytuacjach:miecz:
|
Cytuj:
czy my rozmawiamy o sorcach czy o pallach? |
@up
rozmawiamy o pallach przynajmniej w temacie tak jest @topic bierz blure robe (wg mnie ladniej wyglada) i mam pytanie : czy knight moze nosic blue robe? czy lepiej kupic cos innego ? |
@up
Dla knighta bierz zdecydowanie to co ma wiecej arma. |
thx zrobie sa knighta jak odzyskam passy;(
|
E tam ;D
Ja osobiście polecam b-robe, bo zawsze wezmiesz o 100 wiecej amunicjii albo te 2 bp uh które uratują ci życie ;)
|
@up z tymi uhami to sie zgadzam potem jak bedziesz na wysokim lvl zaopatrz sie w DSM'a albo MPA (tak czytalem) :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |