Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Koniec wojny! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70028)

Ozun 12-04-2006 04:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja
Wolalbym w***ac kase do wody niz placic bo i tak predzej czy puzniej cie za***ia.

Dopiero teraz o tym poyslaleś :> Wsumie tak... skonczyles z lizdanie tylka Liamowi~~ i eqipe a przeciesz tak z nimi trzymales powiedz mi co sie stało ?
z tego co pamietam zawsze myslales z braciszkiem ze all mozesz ;] a teraz co? a no gowienko.... :baby: :baby: :baby: :baby:

ps. Raksiu~~ pozdrów Stringi ;]

Raks Ninja 12-04-2006 08:41

Podaj mi 1 dowód na to w jaki sposob lizalem dupe liamowi bo bycie w gildi to nie lizanie dupy kretynie. Widac <-Guardia co boisz sie cipko na pvp grac bo cie ludzie w dupsko ****a?:>

eben 12-04-2006 13:11

POlacy Wojny nie przegraja .. tylko Liama trzeba ubic; ]]
Hail Butibof
HAil Fast'molt
Hail tricki the magican; ***:)

eben 12-04-2006 13:16

Cytuj:

Podaj mi 1 dowód na to w jaki sposob lizalem dupe liamowi bo bycie w gildi to nie lizanie dupy kretynie. Widac <-Guardia co boisz sie cipko na pvp grac bo cie ludzie w dupsko ****a?:>

no własnie.. co to za granie bez pvp; ) cfaniaki; ]] a tak BTW. Lizał ktos kiedys dupe Liamowi z polakow? ; ))

Qarius 12-04-2006 16:32

Ludzie co wy chcecie od ninjów? Kiedys moze byli zbyt nie lubiani ale co z tego?
Sa jacy sa a teraz próbuja uratowac swoja reputacje walczac z rom:) Mam nadzieje ze wygraja:P

Ja teraz nie gram na aurea i wogule bo Pewien koles mi chara zhakowal:)

Ozun 12-04-2006 22:16

Cytuj:

Na temam lizania to ja wiem swoje a ty zawsze sie bedziesz wypieral ;]
Gralem na Aurea jak bys nie wiedzal ;] Bylem na 1 stronie w expie ale coz sharing jest do dupy wiec zawsze znajdzie sie idiota ktory wypierdoli wszytkich ;] B)

Ozun 12-04-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozun
Na temam lizania to ja wiem swoje a ty zawsze sie bedziesz wypieral ;]
Gralem na Aurea jak bys nie wiedzal ;] Bylem na 1 stronie w expie ale coz sharing jest do dupy wiec zawsze znajdzie sie idiota ktory wyrzodkiewka jest superi wszytkich ;] B)

ps. Kiedy ty byles za romem ja walczylem przeciw nim ale Polacy zawsze byli i beda nie lojalni np TY ;] ;)

Sorry za tego podwujnego posta kliklem nie to co trzeba :d gdyby jakis modek mogl to sklejic w jedna calos byl bym bardzo wdzieczny

Raks Ninja 12-04-2006 23:28

No to jezeli wiesz swoje no to jedziesz chetnie poslucham : )

thebassa 12-04-2006 23:47

polak za polakiem musi byc tego patriotyzm wymaga

ale dla mnie liam to fenomen jak widziałem filmiki z jego udziałem to .......

gdyby był polakiem to byłby moim idolem xD

Jojo Ninja 13-04-2006 00:33

Cytuj:

Bylem na 1 stronie w expie ale coz sharing jest do dupy wiec zawsze znajdzie sie idiota ktory wyrzodkiewka jest superi wszytkich ;] B)

Nikt nie jest idealny, więc kiego C H U J A czepiasz sie Raksa inteligęciku ... ?

~Yours Jojo ...

Ozun 13-04-2006 03:36

Cytuj:

No to jezeli wiesz swoje no to jedziesz chetnie poslucham : )

Wszyscy wiedza ze byleś najwiekszym PA na aurea a to dlaczego bo miales za kumpla liama , gdy ci cos nie wyszlo odrazu msg do Liama i juz all ok , gdy zatakowales kogo nie trzeba i Liam cie opierd..lił to odrazu lizaleś jego swedzki tylek ;] wiedz nie pier..ol mi ze tylko byles w jego gildi dobrze widzales jakie sa tego plusy dlatego trzymales z nim i lizales mu dupsko jak było trzeba.... a mogles walczyc razem z innymi polakami <czytać n00bami>
ktorzy tak czy tak zawsze dostawali w dupe ;] bylem w rom wiec wiem :d hahaha.... szpiedzy rox ;]

Teraz to i moze walczysz przeciwko "bo juz tu nie grasz" ale i tak uwarzam cie za lamera i kolesa bez honoru zawsze klamałeś oszukiwałeś i nadal tak robisz i sie nie zmienisz chyba...

Kończąc... Czemu nie wpadłeś do Poznania i nie skułeś mi mordy jak to obiecywałes z paroma kumplami i kolerzanką... zal.pl
Kiedys ktos stwierdzil "raks to 13 letni chlopiec ze wsi z porażeniem mózgowym" cos w tym jest.... B)

ps. PA to umiesz robic ale PG masz do pipy ;]

z mojej strony wszytko The End ciag dalszy nie nastąpi...

Jojo Ninja 13-04-2006 10:59

Ty stary, wbiłeś ledwo 18stke i myślisz że Ci all wolno? Porażenie mózgowe to Ty masz, a on 13 lat nie ma, tylko ciutke więcej. Spieprzyłeś na Guardie myśląc że nikt za tobą nie pójdzie i nie walnie Cie co? To jest właśnie tok myślenia chłopaka z kompleksem niższości moralnej, więc wy*******aj tam grać, a tu sie nie udzielaj.

~Yours Jojo

Ozun 15-04-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Ty stary, wbiłeś ledwo 18stke i myślisz że Ci all wolno? Porażenie mózgowe to Ty masz, a on 13 lat nie ma, tylko ciutke więcej. Spieprzyłeś na Guardie myśląc że nikt za tobą nie pójdzie i nie walnie Cie co? To jest właśnie tok myślenia chłopaka z kompleksem niższości moralnej, więc wy*******aj tam grać, a tu sie nie udzielaj.

~Yours Jojo

Widac że Raks nie umie sam mowic Tylko jakiś wypierdek mamuta za niego pisze :baby: :baby: "spiepszylem" na guardie bo gram z przyjaciulmi :) kompleks nizszosci moralnej to masz Ty i twoji ziomkowie robiąc PA i liząc dupsko swe :cup:

Jojo Ninja 15-04-2006 19:34

Cytuj:

Widac że Raks nie umie sam mowic Tylko jakiś wypierdek mamuta za niego pisze :baby: :baby: "spiepszylem" na guardie bo gram z przyjaciulmi :) kompleks nizszosci moralnej to masz Ty i twoji ziomkowie robiąc PA i liząc dupsko swe :cup:

Jeśli bycie w gildii ze swe nazywasz lizaniem dupy, to Ty pewnie już masz ten jęzor mistrzowski -.^ .
I naucz sie pisać next time, ale pisz i czytaj ze zrozumieniem patafianie.
Btw. Wypierdkiem mamuta, to Ty jesteś, a Raks sie nie odzywa bo uważa to za total debilizm z twojej strony, ale ja sie nie powstrzymałem, niestety.
żal.pl

~Yours Jojo

Opal 17-06-2006 16:57

zastanawia mnie czemu tak najezdzacie na Raksa moze chlopak chcial sie zmienic i dlatego walczyl a huntowal was bo potrzebowal na uhy:p

Momus 17-06-2006 17:19

jesteście siebie warci
pzdr

Anonimek 17-06-2006 17:40

ja tam nie wiem co jest na waszym świecie, ale czemu np. nie walczy Wojowniq? 130ek z dobrym pvp ^^

Piogor 20-06-2006 02:26

Swe to wielkie Pa i to nie ulega wątpliwości. FAG musi wygrać tą wojnę bo w przeciwnym razie dla mnie jak i wielu polaków nie widze dalszej gry na tym serwerze...

Ps. Chyba, ze naucze sie szwedzkiego i bede im placic tygodniowo 50K abonamentu.

Smichael 22-06-2006 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar
Hm, nie wiem co Ci tu jeszcze moge napisać..
Znam wiele przemiłych przyjacielskich szwedów (w tym Del'Toro od 3 lat i NIC NIGDY mi złego nie zrobili) a także wiele idiotów, vide Isaris czy Valhiru..
Swoją drogą z polakami jest tak samo ;]

KTO TY JESTES Z DT nie mow mi ze sozamego albo jego 10 th owner -.-

Vil 22-06-2006 20:30

Soze~ jest na forum pod swoim nickiem wiec ..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01.