![]() |
Dobry poradnik
Fajny poradnik,bardzo przydatny,tylko niektóre rzeczy są nieaktualne, szkoda :(
|
Jestem na rooku, chce zaczac grac palkiem i ten poradnik uzmyslowil mi wiele rzeczy. Przydatnych rzeczy! Pozdro dla Ciebie.
|
Czemu tak a nie inaczej
Bardzo podaoba mi siętwuj poradnik ale dlaczego napisałeś rze po wyjsciu z roka kupić soldier helmet lub stell helmet .... a przecierz jeszcze jest dark helmet który jest tańszy niż steel a niczym sie nie rużni od niego prucz wygladem:p .
Mam jeszcze jedną uwage ale to jużbardziej pytanie nie rozumie co to skill np:.30/30:( .Czekam na odpowiedzi:crusader: (zawieszam broń:] ) . |
to co masz przed "/" to twoj skill w discie,swordzie,axe lub club, w zaleznosci od tego czego uzywasz! a to co masz za "/" to to twoj poziom shieldingu.
|
Cytuj:
http://encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3953377 |
Dobre,ale...
...dlaczego opisałes w exp same kopalnie i troche innych?:p
a dragi,gs-y,ds-y,orki(berserkery i lidery),dl-i,nekro,tomby(c shamblery,Vampy), to też są ważne potwory,aha wiem że gs-y są ale czemu nie opisałeś poh-a(częste miejsce odwiedzin przez paladynów:D ) i jakie skille na jaki lvl:p Ale ogólnie bardzoo dobry,magia i eq świetnie opisane;) tak jak eq powinno byc skille 8o |
Super poradnik kolo B)
|
Mam 10 lvl i skad wezmne kase na rune jak na arrowy duzo daje? Utevo lux jest niezbedny na zrobienie 1 magic lvl, a potem innymi zrobie magic lvl. Poco marnowac mane jakmoge w ustawieniach oświetlenie wezmne na 100% LoL :cup:
|
fajne ale dlugie . ile ty to pisales ?
|
Full Wypas
No ja nie moge, ten poradnik jest WYJEHANY 8o !! Gdybyś go tyklko dokończyła byłoby super :p ! Gram palkiem (9 lvl, skille 34/30 i caly czas trolle) i jest spox :D . Dzięki twoim radom idzie mi gładko i szybko zdobywam doświadczenie. Uznałem, że to najlepsza profensja ;) . Ocena 10/10 :)
|
Najlepszy poradnik jaki czytałem.Rozpisałaś sie strasznie.Pomogłaś mi w graniu palkiem .
|
Super poradnik daje 10/10. Bardzo mi sie podobal ekstra :] Tego szukalem
|
Świetna robota naprawde dobry poradnik.-10/10
|
Mam pytanie o skile
Mam 11 lvl i 47 dystan. Minotarły są już za słabe na skilowanie na nich. Jak pójde skilować na cyklopy to on mnie zabiją.Na co mi radzicie pójśc skilować?
|
Ile to jeszcze razy bedzie trzeba powtarzac, zeby ludzie zrozumieli? -.-
Trening paladynem po 40 dista nie ma najmniejszego sensu czy to na non pvp/pvp/pvp-enf. Z tego powodu, ze po wskoczeniu 40 hity z luku staja sie juz sensowne i celne ;f Olewajac dalszy trening na 20lv i tak na luzach bedziesz mial ~55 dista co ci w zupelnosci wystarcza na jakies ghule/larvy itp Okolo 30lv skill nasz wynosi ~65-70 (w zaleznosci od szybkosci wczesniejszego expienia), co owocuje lekkim i przyjemnym pobytem na guardach bez zadnego waste i duuuuuzym zyskiem. Pozniej to juz kazdy jest na tyle doswiadczony, ze doskonale wie co ma dalej robic xd |
Wiele osób twierdzy aby nie skillować gdy się wbije 40 dista ale zauważyłem że nie zwraca mi się wogóle za strzały nawet zbierając każdy złom.
|
@2up
Skile na 30lvl beda wynosily okolo 60-65, a 70 osiagniesz dopiero ok. 38lvl. I jest, albo strata albo zysk. |
Jest to najlepszy poradnik na tej stronie:p troche sie rozpisalas ;) ;)
|
Pordanik świetny, ale mam 2 pytanka. Jakie trzeba mieć skille na 8 lvl aby do 20 mieć spokuj? Od jakich skilli zacząć bić z bowa/crossbowa?
Edit: Jeszcze jedno pytanko. Słyszałem że po ostatnim update speary nie znikają. Czy to prawda? |
od 40 dista bierzesz luk i idziesz na roty. Potem kolo 15lv z distem 45-47 idziesz na ghule/cyce itp. ~30lv dist ~60 kusza duzo bolcow i na guardy ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |