![]() |
Te 100 bp SD sa nieaktualne od kilku miesiecy juz. I nie sadze, ze chodzi o to, ze Nizahe mialby trudnosci ze zdobyciem ich, bo kasy to on ma 'dosc duzo', tyle, ze sobie palnal, iz odda pierwszemu, a teraz juz mu sie to nie podoba. Zreszta gdyby Danko Valerious (jeszcze przed pierwotna wojna Fire vs Tengu) zrobil pierwszy ten 100 level, to nie sadze, aby mial jakiekolwiek szanse na 100 bp SD. Wedlug planu Ahazin mial byc tym, ktory zrobi pierwszego ms 100~
No i Demon Helmet Quest chyba jest jeszcze aktualny, bo go nie odwolal. A co do rozpadniecia sie Fire. To 'Nizahe' (bo przepraszam, ale niezbyt wiele ludzi wierzy w to, iz utracil on swoja wladze absolutna - nie pozwolilby na to) podzielil ludzi na tych, ktorym ufa i beda w glownej gildii i na tych, ktorzy beda w 'sojuszniczych'. Rotfl. To juz sie zdarzylo na Morganie dosc dawno temu. No, a pozniej... bylo ciekawie. ;) |
To bylo walkowane pare postow wczesniej. Sprawdz.
|
Lecz po co ten podzial??
Fire 'radzilo'. I ciekawe dlaczego Nizahe nie jest liderem Avis. |
Bo liderowanie to ciezka praca. ;] Po co ma sie przemeczac, tak jak go ktos meczy ,ze chce do gildi to mowi "pisz do lidera " i ma spokoj. To ze ktos nie jest liderem nie znaczy ze nie ma duzo do powiedzenia w gildi.
|
Ta, Radament - kilka to zdecydowanie jeden post. Zreszta nie wiem czy zauwazyles, ale zgaduje, ze moje zgadywanie dlaczego przestal oferowac 100 bp jednak 'cos wnioslo'. Zreszta mowisz o calym poscie chyba, a tylko polowa byla poswiecona 2000 SDkow. Chyba, ze nie mowiles do mnie, wtedy to juz zupelnie inna para kaloszy, aczkolwiek zapostowales tak, ze wyglada, iz mowisz (piszesz) do mnie.
Vandoz - tak to jest, jak sie nie jest w stanie zniesc kilku osob w gildii. Hm, mniej wiecej polowa wojen sie tak zaczyna. Druga polowa jest o wladze, a trzecia polowa, to nawet najstarsi gorale nie wiedza czemu sie toczy. Tak czy siak przy ostatnim takim podziale, skonczylo sie to wojna. I tak jak powiedzial pitt6ull (napisal!) Nizahe, ktory byl pewnie spammowany o zlym zachowaniu podkomendnyc, a tak to juz ma wzgledny spokoj. Zreszta jak najwyzszy level moglby miec kiedykolwiek spokoj? O_O |
sry Naharath jak pisalem mojego posta nei zauwazylem twojego i to tyczylo sie posta przed toba o tym dlaczego sie fire rozpadlo.
|
Cytuj:
Moglby ich uzyc. Wydaje mi sie ze o cos innego chodzi. |
Ja gram na Morganie od tego czasu jak juz istnialo fire, a czy ktos wie czy ktos z czlonkow obecnego avis byl w skladzie avis podczas wojny z nemesis?
|
Tak, byl w nim Nizahe Inferno.
|
Lista członków "dawnego" Avis. Lista jest z czasów zanim wybuchła wojna Avis vs. Nemesis.
Nizahe inferno Mordag inferno Wizo fearless Jimbob inferno Derrian Zaznos Craxim Jamina Xadero Dany darko Solle'steinhold Ravina Ozbizerdik Druugan Charoken Doktor pettersen Kal inferno Atzos inferno Lixt inferno Kevin inferno Tan inferno Snike bollt Russel inferno Anandumim Kissmena Narlin Carlos vercetti Afu De'Blaze Metood Nurse Nicole Ulizes Ruthless Demonic |
Anandumim, Dorlik, Nizahe Inferno, Melisan, Shopithia, Russel Inferno ---> to chyba wszyscy ludzie, ktorzy byli w Avis w czasie tej wojny. No i nie ma wiekszego problemu, jesli chodzi o tamten post. xd
|
LoL. Dzis spotkalem nooba. Nick Pacarmanek. Chcial mnie wkrecic na questa z horseman helmet. Mialem powiedziec do krola w Thais : ass key. Zalosne. Mogli by wymyslec cos innego.:D
|
W Carlin robia to samo tylko trzeba to powiedziec do krolowej :P
|
Powinnismy szpiegowac ty ludków, dowiadywac sie jakie maja main chary, i pisac ich nicki tu. Niech sie wstydza. Moze by to cos zmienilo??? Moze Tibia byla by piekniejsza. Duzo newbie traci na tym, ze sie ich wrabia. A nie zapominajmy ze my kiedys tez nie umielismy grac, bylismy newbie.:p
|
znam jednego co mnie wrobil Aste Denor
|
][_, ([]) ][_,
Losiu 16 to ll i noob zabilem go bo mnie wk***il dalem mu na chwile konto zeby zobqaczyl co mi zabrali bi mi hakli konto i ten ciec zrobil pk i mi spadle 2 lvle wiec mu oddalem tylko ze spadlem z 20 na 18 a on tylko raz zginol z chyba 11 na 10 lvl wiec sami widziccie.
Pozatym tylko nooby sie daja nabrac :] |
@UP
Kto tu jest noobem??? Dales mu konto lolu?? Za to mozna bana dostac. >.< |
Cytuj:
Kod:
> > @Nizahe Pozdro Barnabhinio |
W sumie to co Nizahe obiecał pierwszemu 100 msowi to teraz nie ma akurat znaczenia, bo tym pierwszym 100 msem jest jego najlepszy kumpel Ahazin. 100 bp Sd mu raczej nie da, a demon helmet quest pewnie i tak zrobil (zrobil) mu za free.
|
Nawet, jesli nie da mu tych 100 bp, to i tak sie pewnie o tym nigdy nie dowiemy, bo moga powiedziec, ze mu dal i tyle. Zreszta obiecal pozniej te 100 bp SD wykorzystac na Demon Hell razem z tym msem. (? O_O) Istnieje zreszta szansa, ze tak wlasnie Ahazin zdobyl 100 lvl. Czyli nagroda, przed osiagnieciem.
Tak czy siak Nizahe, ktory z roznych wojen dostal sporo kasy, akurat moze sie wykosztowac na 100 bp SD bez wiekszych klopotow. Nie moja wina, ze ma mlodziencze wachania nastrojow i zmienia zdanie. =/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |