![]() |
no... JAGu... eno... :p
niedlugo tez bede gral na harmonii ;) - wspomozesz kumpla mala pozyczka na dobry poczatek ;) masz moze screeny jak byles na hydrach u jadziola? - ponoc uzysales wtedy warrior helmet ;) |
Yo Adzium :D a cos tam wysle ci parcelem tylko daj nick (weno se machnij nick Adzium B) ) jak bylem u Jadziola to to dawno temuu bylooo i nie ma ich :D ale loot byl wtedy kiepski... 2 dni potem poszlismy byl rh :P pozdro
|
zagadam do ciebie jak bede mial klawiature - teraz pisze przez ekranowa B)
BTW. jak bedziesz dawal screen'y to napisz ile masz dista |
nie podawaj linkow do zdjec tylko wstaw zdjecia nie kazdemu sie chce otwierac kazdy link z osobna -.-
|
Cytuj:
OMFG.... wez czlowieku czytaj newsy a potem pisz. |
Niestety teraz trzeba tak dawac ss w linkach :( przeczytaj sobie post jak wchodzisz na stronke czemu teraz tak jest.. new ss
http://img139.imageshack.us/my.php?image=uo00056tz.jpg http://img139.imageshack.us/my.php?image=uo00069mv.jpg No i adum dysta mam 75 :D nie cwicze bo na huntach sam wpada. |
Gratz lvl i dist :D
Robiłeś już BK Quest? Jeśli ni to chętnie się przejde i sobie go solo z Exori ubije :D SS'y ładne, podobają mi się ;] Może się ustawimy na jakiś huncik w niedalekiej przyszłości :D Pozdro ! |
ładne ss'ki Xawan. ;)
Nawet nie wiedziałem, że masz własny temat. GZ. :] |
Stonek Bk robilem ale mozemy kiedys pogadac i nad czyms pomyslec :) moze dobroslawa (jak wroci do gry) by sie wzielo i na dl jakies?? chesek dobrze ze wracasz do tibi :) pozdro
|
Zly znak komp mi sie przed sec zrestartowal nie wiem z jakiego powodu bylem wlasnie w trakcie komentowania no i se padlem :( bardzo zly znak
Chialem napisac co innego ale napisze co innego (bezsensu) xD nie chcialo mi sie tego ogladac ale po zobaczeniu ze ty expisz tylko huncac z blokerem (prawie) pomyslalem ze warto obejzec caly temat ;] Dzieki tobie wrucila mi motywacja do GRY THX for u :* |
|
|
Ładnie oby tak dalej :Prob skilla 80 i bedzie wymiot ^^
|
Troche ciężko wbic ten 80 ale jakos idzie, napewno kiedyś będzie :)
|
|
Co nikt nie pisze :PP??
|
Gratz
Edit post plx :D Pozdro |
|
SS'ki niezłe ... to chyba Harmonia bo widzialem mojego starego zioomma XD Kertala :]
|
Tak jest to harmonia :) chyba najfajniejszy swiat non-pvp moim zdaniem :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |