![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mógłbym jeszcze wiele napisać o twojej osobie wykorzystując twoje wypociny, ale mi się już po prostu nie chce. Powiem tylko tyle, że nie umiesz przyjmować krytyki, a twoje posty utwierdziły mnie w przekonaniu, że forum.tibia.pl w większość odwiedzają ludzie mało inteligętni lub po prostu dzieci- taka prawda, jest to naprawdę przykre. Przejdźmy do komentowania filmiku: Forum to jest poświęcone tibii, więc co robi tutaj ten filmik? Przecież w nim elementy, z tibii to tylko dodatki, sam napisałeś, że miałeś mało materiału o tibii, więc, po co robiłeś ten filmik. Robienie czegoś "na siłę" nie jest niczym dobrym. Tak pozatym film ten jest doskonałym przykładem złego wykorzystania efektów specjalnych. Podsumowując: Jak już chcesz robić filmik to zgromadź odpowiednią ilość materiałów, nie używaj nadmiernie efektów specjalnych, postaraj się o mp3 w lepszej jakość. Generalnie twój filmik może posłużyć jako przykład "jaki nie powinien być filmik" :) Wiem, że w niektórych kwestiach się powtórzyłem, ale napisałem to po to, żeby w końcu to do Ciebie dotarło i nie robił cały czas z siebie najmądrzejszego, mającego zawsze rację człowieka. Z czystej ciekawości: Jaki miałeś najwyższy lvl ? Pozdrawiam |
Heheheh no usmiałem sie www.tibia.com community
characters Leman niiszczyciel Cieżko było? Myślenie nie boli.....:baby: Btw. Dałem ten post zeby oceniac filmik a nie mnie i jeden ocenil mnie a reszta byla juz z górki, jak widać niejestes lepszy More comment plx about movie ofc. ;) |
btw, Leman, jakie wspaniałe rzeczy zrobiłeś, tak się z ciekawości pytam...
btw2: dysleksja nie obejmuje komputera, sorry, ale tu nie piszesz, tylko klikasz w klawisze. btw3: nie licz na pozytywne commenty ;P btw4: pewnie jedziesz na sharingu, albo 18/24h siedzisz dziennie... albo to naprawdę nie jest twoja postać. Takie rzeczy się zdażały, "name faking" btw5: up@ Oni oceniają ciebie, i mają do tego pełne prawo, skoro traktujesz nas jako niedorozwoje (jak ktoś nie wiem o co chodzi, odsyłam do poprzedniego mojego posta w temacie, macie tam parę cytatów) umysłowe. I się zaczęło od złego commenta Twojego filmu, ty zbeształeś autora tego commenta, i wteyd poszło jak z górki. btw6: Wielkie pytanie, na które chyba znam odpowiedź (jest twierdząca) Br? |
Żebyś wiedział, że sprawdziłem postać Leman Niszczyciel już wcześniej, ale chciałem się upewnić czy to jest twój największy lvl? Takie też zadałem pytanie…
Jeśli chodzi o dysleksje, to myślisz, ze to jest jakiekolwiek usprawiedliwienie? Po twojej pisowni widać, że nie bardzo się starasz jej zaradzić. Najlepiej powiedzieć, że ma się dysleksje i robić w prostych wyrazach błędy nie próbując polepszyć swojej pisowni! Przez to forum możesz się całkiem wiele nauczyć :] Oceniam Ciebie, ponieważ twoje zachowanie tego wymaga. Cytuj:
|
Nie sharuje i kazdy co gra na thori i mnie zna to dobrze o tym wie
Moja postac jak niewierzysz to sie pofatyguj i zagadaj na thori dysortografia (dyslekcja) tyczy sie ortografi a nie pisania bo ci chyba chodzi o dysgrafie gram bardzo malo bo pracuje, chodze do szkoly, wychodze ze znajomymi, i mam dziewczyne z ktora duzo czasu spedzam dziennie wiec sam widzisz jak tu duzo grac. a pozytywnych komentarzy bylo sporo poczytaj z przodu a Moje osiagniecia to moja postac bo zrobilem ja w calej okazalosci sam, to ze nigdy niezostawilem moich przyjaciól kiedy mnie potrzebowali, i wogóle po co ja ci to mam mowic? skoro ty i tak wszystko obrucisz przeciwko mnie? i powiesz za jakiego ja to sie mam wspanialego krytykowac jest najlatwiej a mieszkam w chorzowie mowi to cos komus? Pozdro :) |
No Leman, napisałeś coś co ma ręce i nogi, beż błędów i całkiem sensownie :)
Widze, że dałeś 3 twój filmik na forum- mam nadzieje, że będzie on dużo lepszy od tego. Ściągne, obejrze, skomentuje. Tak dla pewności pytam twój max lvl to 74? |
75 bo ja taki wedrownik jestem pewnie rozumiesz :)
|
No to kolejne pytanie:
czemu na filmiku są nie twoje scren(y?) Mam tu na myśli screen z Demon Helmet Quest? |
po pierwsze niemowilem ze to jest filmik o mnie
te screny z dedami sa ogolnie niemoje bo jak ja padam to tylko na kikach albo na wojnie... a potrzebowalem screany z dedami to chyba niema roznicy :) |
No tak, ale mówiłeś, że miałeś mało materiałów o tibii, ale przecież z cudzych screnów i filmików mogleś zrobić film pełnometrażowy- przeczysz sam sobie.
pff...Dobranoc |
Cytuj:
|
musialem to obejrzec 3 razy, by cos zrozumiec... a wiec moja opinia...
1. Tak jak ktos mowil, angielski to ty umiesz z "trejda" 2. Za duuuuzo efektow ! psuje to ogolna ocene filmu 3. Ta postac 3d na poczatku to dales tylko zeby pokazac: "oooo, 3d ! wow, fre ithanz plax" 4. Muzyka, muzyka, muzyka... Straszna jakosc... 5. Fabula... A jest tu jakas ? PK to ja nie raz widzialem na tym forum, mogles dac jakis naprawde dobry scenariusz, a nie popisywac sie FE.. i ten 15 lvl gosci... wstyd... Chyba znasz moje ogolne wrazenie... Ale spoko, miales duuuzo tu uwag, wiec nastepne czesci beda lepsze 8o 3m sie |
dzieki za kommenta :) 3-majs sie
pozdro :) |
Coscie sie tak czepili Lemana zrobil bardzo dobry Film WMV a wy najezdzacie tekstami popis łaciną OMFG jak ktos powie dwa słowa w innym jezyku to odrazu cwaniaczy twoim zdaniem ? no idioci sami -.-
Film rox |
Dzieki :)
Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |