Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Mój 2 WMV (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70823)

Crused 24-05-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leman Niiszczyciel
Skoro kończysz w tym roku 18 lat to i tak jestes dla mnie dzieciak:baby:

Cytuj:

a lat mam 19

No comment

Cytuj:

Smutny jesteś hehe

Ty też :)

Cytuj:

btw gdyby film był idealny stracił bym checi na dalsza prace..

Ten film napewno nie jest idealny a do ideału brakuje mu niesamowicie dużo, ale modle się żębyś stracił chęć na dalszą prace.

Cytuj:

i dam se glowe uciac ze tam gdzie ja mieszkam to bys niepozyl długo

Buahshsa...Jeden, z najbardzoej żałosnych tekstów, jaki słyszałem. Co ty jakiś gangster jesteś?

Cytuj:

niewiem o co ci chodzi ale ten film w cafosci jest zrobiony przezemnie

Na twoim miejscu bym się nie przyznawał:]

Cytuj:

a lat mam 19 jak by ktos chcial wiedziec bo non stop ktos tu zastanawia sie ile mam lat widze

Zastanów się może, dlaczego ludzie się zastanawiają ile masz lat...I zobacz na ile Cię oceniają, i dlaczego oceniają Cie tak nisko(14 lat?)- Może to skłoni Cię do pewnych refleksji, przemyśleń.

Cytuj:

ukoncz przeczkole

Tobie polecam powrót do szkoły podstawowej bo nawet wyrazu "przedszkole" nie umiesz napisać poprawnie...

Cytuj:

dokonalem duzo wspanialych zeczy wiec mi niemow ze nie

Przykład prosze, co zrobiłeś takiego wspaniałego? A tak pozatym kolejny poważny błąd ortograficzny "żeczy"- niewiem czy śmiać się czy płakać.

Mógłbym jeszcze wiele napisać o twojej osobie wykorzystując twoje wypociny, ale mi się już po prostu nie chce. Powiem tylko tyle, że nie umiesz przyjmować krytyki, a twoje posty utwierdziły mnie w przekonaniu, że forum.tibia.pl w większość odwiedzają ludzie mało inteligętni lub po prostu dzieci- taka prawda, jest to naprawdę przykre.

Przejdźmy do komentowania filmiku:

Forum to jest poświęcone tibii, więc co robi tutaj ten filmik? Przecież w nim elementy, z tibii to tylko dodatki, sam napisałeś, że miałeś mało materiału o tibii, więc, po co robiłeś ten filmik. Robienie czegoś "na siłę" nie jest niczym dobrym. Tak pozatym film ten jest doskonałym przykładem złego wykorzystania efektów specjalnych.

Podsumowując:
Jak już chcesz robić filmik to zgromadź odpowiednią ilość materiałów, nie używaj nadmiernie efektów specjalnych, postaraj się o mp3 w lepszej jakość. Generalnie twój filmik może posłużyć jako przykład "jaki nie powinien być filmik" :)

Wiem, że w niektórych kwestiach się powtórzyłem, ale napisałem to po to, żeby w końcu to do Ciebie dotarło i nie robił cały czas z siebie najmądrzejszego, mającego zawsze rację człowieka.

Z czystej ciekawości: Jaki miałeś najwyższy lvl ?

Pozdrawiam

Leman Niiszczyciel 24-05-2006 22:28

Heheheh no usmiałem sie www.tibia.com community
characters Leman niiszczyciel Cieżko było? Myślenie nie boli.....:baby:

Btw. Dałem ten post zeby oceniac filmik a nie mnie i jeden ocenil mnie a reszta byla juz z górki, jak widać niejestes lepszy

More comment plx about movie ofc. ;)

Always hunted 24-05-2006 22:40

btw, Leman, jakie wspaniałe rzeczy zrobiłeś, tak się z ciekawości pytam...

btw2: dysleksja nie obejmuje komputera, sorry, ale tu nie piszesz, tylko klikasz w klawisze.

btw3: nie licz na pozytywne commenty ;P

btw4: pewnie jedziesz na sharingu, albo 18/24h siedzisz dziennie... albo to naprawdę nie jest twoja postać. Takie rzeczy się zdażały, "name faking"

btw5: up@ Oni oceniają ciebie, i mają do tego pełne prawo, skoro traktujesz nas jako niedorozwoje (jak ktoś nie wiem o co chodzi, odsyłam do poprzedniego mojego posta w temacie, macie tam parę cytatów) umysłowe. I się zaczęło od złego commenta Twojego filmu, ty zbeształeś autora tego commenta, i wteyd poszło jak z górki.

btw6: Wielkie pytanie, na które chyba znam odpowiedź (jest twierdząca)

Br?

Crused 24-05-2006 22:54

Żebyś wiedział, że sprawdziłem postać Leman Niszczyciel już wcześniej, ale chciałem się upewnić czy to jest twój największy lvl? Takie też zadałem pytanie…

Jeśli chodzi o dysleksje, to myślisz, ze to jest jakiekolwiek usprawiedliwienie? Po twojej pisowni widać, że nie bardzo się starasz jej zaradzić. Najlepiej powiedzieć, że ma się dysleksje i robić w prostych wyrazach błędy nie próbując polepszyć swojej pisowni! Przez to forum możesz się całkiem wiele nauczyć :]

Oceniam Ciebie, ponieważ twoje zachowanie tego wymaga.

Cytuj:

[..] Myślenie nie boli.....:baby: [..]

W tej kwesti nie powinieneś się wypowiadać...

Leman Niiszczyciel 24-05-2006 23:04

Nie sharuje i kazdy co gra na thori i mnie zna to dobrze o tym wie

Moja postac jak niewierzysz to sie pofatyguj i zagadaj na thori

dysortografia (dyslekcja) tyczy sie ortografi a nie pisania bo ci chyba chodzi o dysgrafie

gram bardzo malo bo pracuje, chodze do szkoly, wychodze ze znajomymi, i mam dziewczyne z ktora duzo czasu spedzam dziennie wiec sam widzisz jak tu duzo grac.

a pozytywnych komentarzy bylo sporo poczytaj z przodu

a Moje osiagniecia to moja postac bo zrobilem ja w calej okazalosci sam,
to ze nigdy niezostawilem moich przyjaciól kiedy mnie potrzebowali, i wogóle po co ja ci to mam mowic? skoro ty i tak wszystko obrucisz przeciwko mnie? i powiesz za jakiego ja to sie mam wspanialego
krytykowac jest najlatwiej a mieszkam w chorzowie mowi to cos komus?
Pozdro :)

Crused 24-05-2006 23:16

No Leman, napisałeś coś co ma ręce i nogi, beż błędów i całkiem sensownie :)
Widze, że dałeś 3 twój filmik na forum- mam nadzieje, że będzie on dużo lepszy od tego. Ściągne, obejrze, skomentuje.

Tak dla pewności pytam twój max lvl to 74?

Leman Niiszczyciel 24-05-2006 23:18

75 bo ja taki wedrownik jestem pewnie rozumiesz :)

Crused 24-05-2006 23:24

No to kolejne pytanie:

czemu na filmiku są nie twoje scren(y?) Mam tu na myśli screen z Demon Helmet Quest?

Leman Niiszczyciel 24-05-2006 23:28

po pierwsze niemowilem ze to jest filmik o mnie
te screny z dedami sa ogolnie niemoje bo jak ja padam to tylko na kikach
albo na wojnie...
a potrzebowalem screany z dedami to chyba niema roznicy
:)

Crused 24-05-2006 23:32

No tak, ale mówiłeś, że miałeś mało materiałów o tibii, ale przecież z cudzych screnów i filmików mogleś zrobić film pełnometrażowy- przeczysz sam sobie.

pff...Dobranoc

Leman Niiszczyciel 25-05-2006 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crused
No tak, ale mówiłeś, że miałeś mało materiałów o tibii, ale przecież z cudzych screnów i filmików mogleś zrobić film pełnometrażowy- przeczysz sam sobie.

pff...Dobranoc

Czepiasz się :)

osaell 26-05-2006 12:17

musialem to obejrzec 3 razy, by cos zrozumiec... a wiec moja opinia...

1. Tak jak ktos mowil, angielski to ty umiesz z "trejda"
2. Za duuuuzo efektow ! psuje to ogolna ocene filmu
3. Ta postac 3d na poczatku to dales tylko zeby pokazac: "oooo, 3d ! wow, fre ithanz plax"
4. Muzyka, muzyka, muzyka... Straszna jakosc...
5. Fabula... A jest tu jakas ? PK to ja nie raz widzialem na tym forum, mogles dac jakis naprawde dobry scenariusz, a nie popisywac sie FE.. i ten 15 lvl gosci... wstyd...

Chyba znasz moje ogolne wrazenie... Ale spoko, miales duuuzo tu uwag, wiec nastepne czesci beda lepsze 8o
3m sie

Leman Niiszczyciel 28-05-2006 00:58

dzieki za kommenta :) 3-majs sie
pozdro
:)

=Pekin= 28-05-2006 01:44

Coscie sie tak czepili Lemana zrobil bardzo dobry Film WMV a wy najezdzacie tekstami popis łaciną OMFG jak ktos powie dwa słowa w innym jezyku to odrazu cwaniaczy twoim zdaniem ? no idioci sami -.-

Film rox

Leman Niiszczyciel 04-06-2006 05:37

Dzieki :)
Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11.