![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A moje słowa tyczą się ludzi, którzy z upływem czasu wręcz przezywają regres... <edit> Cytuj:
Ale ma master'a na #gej, huhu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
przyznaje na początku forum sam sobie dałbym bana za pierwsze kilka tematów,postów,ale dostałem go bodajże dopiero po pół roku za kłótnie z moderatorem-.-częściowo zgadzam się z Oxygane~chociaż nadal uważam że on dużo razy przesadził |
Powiem tak - kiedy pierwszy raz wlazłem na jakieś forum [Pokemon Johto Power], to szybko zorientowałem się jakie zachowanie jest nietolerowane. Było tam dwóch braci - Mew i Celebi [ale se nicki wybrali:P ja miałem Mistrzu]. Mew był starszy i był arogancki wobec moderatorów i innych użytkowników, a Celebi był młodszy i był zwykłym spammerem. Obaj potem dostali bana. A ja już wiedziałem, że taki nie powinienem być i tak mi zostało.
|
Jezeli wszyscy jestescie tacy niewyzyci, to idzcie na dwor, jest wiosna, pograjcie w pilke, wybiegajcie sie i przestancie podniecac sie tym ze niektorzy ludzie dowartosciowuja sie na internetowym forum. Zamykam, bo co po niektorym glowki sie mocno zagrzaly
|
Sie dali wkrecic... A 1 kwietnia to co? Hoomik sobie z was jaja zrobil :D
Oto PW jakie mi wyslal wczoraj: http://www.nubi.neostrada.pl/newsy/hoom.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |