![]() |
Dojechałem go z kumplem,wprawdzie bp wrzucił do wody ale przynajmniej zginął....a to jeszcze nie koniec...chyba że mi odda kase..
|
to teraz bedzie troche gonienia za tym kolesiem ale to juz sa przyjemne sprawy :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. z tego,że masz 1 ? lvl wnioskuje , iż jesteś retired a nadal dajesz na forum na swój sposób śmieszne lecz bez sensu komentarze... jaki jest twoj cel ? |
Cytuj:
niestety bedac nikim ;( |
Nie ma co duzo gadac. Trzymasz z turtlami (chocby najmniejszy kontakt przyjazni) to arcania jest dla ciebie mila, jestes przeciwko nim lub nie masz tam nikogo chocby kumpla kumpla, juz masz przeje*ane. Jak to mowia na forum tibia.com "Arcania is Arcania...". Aby pokonac turtli jedynym sposobem sa oni sami. Sami sie moga tylko rozpasc, nikt ich nie pokona ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestem nikim na tym servie to fakt... I wcale nie pragne pokazać, że jestem "kimś"... I nie będę tutaj pisał, o tym, kto również jest "nikim" i dlaczego... Cytuj:
|
Dlaczego Acast sie wypowiada na ten temat servera ? bo ma jkeis doswiadczenie z niego, wystarczy wie jak jest na tym servie bo gral dosc na nim i mial rowniez super kumpli.
wiem jak jest na Arcani, ale nikt mi nie zrobil jeszcze PA z turtl. z tych ktorych nie znam. A w turtlach mam rowniez paru dobrych kumpli dzieki ktorym zawsze na pomoc moge liczyc. Wy myslicie ze wszyscy turtle sa tacy i tacy, a to tylko niektorzy tacy sa. Sam bede probowal do turtli sie wbic. Bede turtlem (powiedzmy ze tak) i co ? kumple we mnie wroga beda widziec ? nie porownujcie jednego do wszystkich. Ja staram sie o jak najleprze znajomosci a nie szukanie wrogow. |
''I nie będę tutaj pisał, o tym, kto również jest "nikim" i dlaczego...''
Pisz, pisz chetnie poczytam ^.- Rudy Krzysiu pisałeś tą wypowiedź przed tym jak Fosfik cie zabil ? ;p |
wiem ze to co napisze to offtop ale nie moglem znalezc odpowiedniego tematu i napisze to tutaj: ile by kosztowal roczny protec (prosze abyscie nie pisali pod spodem aby nie robic takiego offtopu jak ja a odpisali mi na prywatne wiadomosci :P)
|
Powiem Ci tak, ze na Arcani nie oplaca sie czegos takiego robic. Dasz 20k jakiemus kolesiowi z dpft za protekcjie a on Cie potem ubije albo nawet zacznie huncic. :/
A i wogole tak z ciekawosci chcialem zapytac ocb, na tibia.com na forum arcani widzialem post, ktory mnie bardzo zdziwil bo jest tam napisane ze dpft wywalilo pare osob (w tym lechu) i niewiem wogole o co tam chodzi i czy to nie kolejna sciema bo wogole te osoby ktore sa wymienione jako wywalone sa nadal w dpft :| Lechu, ocb?? :| |
12:24 You see yourself. You are an elite knight. You are Dark Purple Faster Turtle of the Dark Purples Faster Turtles.
Wszystko cacy, pare osob odeszlo z dpft z pewnych przyczyn gdy sprawa zostala wyjasniona wrocilismy , poniewaz ktos na forum zrobil o tym temat wiec posnaowilismy se troche pozartowac na ten temat jak widac wrocilismy do dpft ;] niestety wszyscy antyfani leszcza musza jeszcze troche poczekac :( |
Cytuj:
Qrwa no niestety będę musiał uzbroić się w cierpliwość =// |
Sutuacja sprzed 5 minut: skilluje sobie na dwarfach i czytam ten temat xD, wchodze na tibie i patrze, a tu pal 20lvl we mnie wali z boltow. Odsowam dwarfa zebu mu walnac, a on zaczyna uciekac...
koles dostanie tera w d**e poprostu zenada... |
Cytuj:
|
jakie pa?:).ja nie gram prawie to nie wiem nawet co tam sie dzieje;].A protekcja to u mnie;]
4k/tydzien 12k/miesiac 60k/na zawsze ;] ><><Firma Lamochron zapewnia najlepsza ochrone na Arcani><>< |
Cytuj:
Jak już całe AB protekujesz to weź się może za Carlin? A tak ad. PA na Arcanii... Ja sobie wczoraj normalnie, legalnie Pkuje Sorciem... a tu podbija jakiś kolo z SK i mnie zabił bo miałem red skula =(((( F***ing PA nie? |
^ to w ogóle można nazwać PA? Przecież ty też pkowałeś i miałes rs .....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |