![]() |
nom.... hyhy ty noobie, nieudzielaj sie ;)
|
no niestety sytuacja na Pandori nie poprawia sie a raczej nawet pogorsza, juz nie pekuja tylko hlvl z FoT ale równiez inni gracze calkowita anarhia... lvl 30-60 w kazdej chwili moga byc zabici za nic. Cele wybierane sa przypadkowo z listy ludzi on line.
Ten serwer w pelni zasluguje na swoja nazwe ;). ehhh ale jak tu nie pekowac kiedy koles majacy Aol rzuca golden arma ... <naab plx>, lub oddaje bp z wszystkimi uhami... |
Cytuj:
Co Ty bys zrobił na jego miejscu ?? |
Moim Zdaniem wojna nie ma sensu i tak połowa Polaków nie będzie w niej uczesniczyc np, Pyros~, Shilirius ~ i polowa TK, bo wola bronic Szwedów
|
@ Franolex
A gdzie ja napisalem ze niemial AoL ? Dopuki beda ludzie którzy zastraszeni beda rzucac itemy, runy to PA zawsze bedzie najlepsza metoda na zarabianie. Pomijam fakt ze nawet jak zaplacisz to i tak padniesz ;). a oddanie wszystkich uh to tylko glupota. @ gildi TK... zostawie to bez komentarza, zaden z hlv szwedzkich z TK nie stanie nigdy po stronie polaka, dajecie sobie tylko zludna nadzieje na to ze jestescie bezpieczni. Jesli tu jest Anielski Pył niech on powie co znaczy bezpieczenstwo w TK.. zabil go dzis relyt za milczacym przyzwoleniem innych czlonkow TK i tak bedzie z kazdym z was. Pewnie zaraz Agata xd mi powie ze nieznam sytuacji itd itp ;). Ale to tylko twoje zdanie, Tomek tez nic nie powie woli siedziec cicho i nadal miec zludne nadzieje na "bezpieczenstwo" A wy durne dzieciaki nadal noscie runy, bursty za swoimi szwedzkimi kolegami. Pandoria to martwy swiat juz. to plac zabawy Trio :wiking: z Halmstad oraz relyta i drottera. Tu placisz i grasz jak nie to predzej lub pozniej padasz lub siedzisz po PZ. @ dzidka (hyhy aka Pandragon~) Agato czy wirtualne buziaki od 18 latka z halmstad sa az tak cenne ze dla nich warto zdradzic przyjaciół ?? zreszta pewnie i tak gra toba spowrotem Rasta hry hry. |
up@
kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo huja sie odzywasz jak kurwa guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde huj wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca? X(
|
Moim Zdaniem Jedynym polakiem ktory sie nie boi szwedów jest Makaveli Of chaos.
Jak go lal na 86lvlu Drotter makaveli zaczol go nawalac i Drotter pisal do Thor pee ktory mu pomogl bo by padl, ale mam nadzieje, ze w koncu od niego padna xD |
@Community
Hi.
Nie wiem dlaczego postanowilem przylaczyc sie do tej beznadziejnej dyskusji, ale napisze kilka slow. Po pierwsze nalezy zauwazyc ze w grze nie ma znaczenia jakiej jestes narodowosci, ale to juz mowiono setki razy, wiec zostawie ten watek. Jako przedstawiciel "ciemnej strony" (PA, PK, ect.) nie bede dementowal glosow o Power Abusingu z naszej strony, gdyz to prawda :) Zamiast plakac na forum i wyzywac w grze zrobcie cos innego, jesli nie mozecie, zmiencie server lub przestancie grac. Zabijamy dla wlasnej przyjemnosci i korzysci, jestesmy obojetni i nie obchodzi nas co o nas myslisz, czy placzesz przed kompem czy miales hacka ect. Face it, If you can't, adios. /Zikk aka Sick aka player killer aka power abuser Ps. co do lizania du** szwedom to nigdy nie zylem dobrze z The Trio i wcale sie nie lubimy i wcale mi nie pomagaja w NICZYM. |
Omg znawcy serwera-.- Widziałem co sie działo w kwietniu w thais (Pol Noobs 8-20 lvl i kilka wyższych+ Pendragon vs Swe Thaldus przyszedl i takie tam) wielu polaków było ze szwedami ale nawet ja potrafiłem zaatakowac Rhaldusa i go zredować a gdyby nie Thaldus to by padł.
Od kilku miesięcy(2-3) świat umiera. Zaxx Hunter (mój główny przykład) stojąc przed domkiem dostaje sd w banie i co robi?-wchodzi do domku i sie loga. Wiem że takie osoby jak Spellcoaster czy Lukasz Tabak (3mał ze swe) prędzej czy później padną. |
Cytuj:
@ zikk :D :cup: o co jak o co ale o trzymanie z Trio :viking: nikt cie nie posadza przynajmniej ktos kto troche zna sytuacje na serwie. btw. gratzz PvP bylem naprawde pod wrazeniem twojego filmu z DH Questa.... tylko czemu zadrzala ci reka i nie dobiles thaldusa z SD... byl bys bochaterem ;P i legenda... tak tylko ze wtedy moglbys zostac tylko biernym obserwatorem wydarzen na serwerze zamiast je kreowac.:p Masz racje zabawa jest najwazniejsza , to tylko gra, ale zawsze bedzie jakies ale, zabijasz bez zmruzenia oka ?? odragowujesz stres z reala ?? leczysz swoje kompleksy ??. czemu jedni graja dla zabawy i expia, zwiedzaja, pomagaja ?? a inni wymuszaja, zabijaja itd... <wiem wiem toj umysł zainfekowany jest przez diabla > to tylko niewinny zarcik w stosunku do twojego comenta z strony. Ja osobiscie nic niemam do Ciebie zreszta jak do innych graczy, jestem tylko bezstronnym obserwatorem ;P. Jak w kazdej grze RPG musi byc "jasna" i "ciemna " strona. @Franolex a czego ma sie bac jesli ci co go zabijaja pojawiaja sie w jego comencie jako jego najlepsi przyjaciele... :p . Pozatym Makaveli... to zgrany zespół :D. generalnie Tibia nie jest gra dla wrazliwych dzieciaków przynajmniej na Pandori. dobrze napisal Kondrad: jesli nic nie mozesz zrobic to zmien serwer albo skoncz gre. głowa do góry, coco jumbo i do przodu ;P do admina/ moderatora Temat do zamkniecia. |
Teraz mi sie przypomniala ta bodajze druga wojna, przez n00bow nazywana Pol vs Swe <a tak naprawde Yuroth and company vs. Independence czy jak sie wtedy nazywali :P>. Zgraja n00bow w Ab stala przed depo i krzyczala Pol r0x, Swe sux i tym podobne teksty a jak tylko sie zjawil Nareli przed depo cala rzesza ludzi wskoczyla do depo, a on ich nawet lac nie chcial -.-.
A co do PA i PK to uwazam ze to jest hmmm... powiem inaczej, Tibia jest gra MMORPG w ktorej praktycznie w ogole nie jest zachowany klimat RPG<fantasy>, ale sa ludzie ktorzy chca tworzyc taki klimat poprzez uzywanie nie wspolczesnego jezyka itp. i to jest ok tak? Ale nie mozna zapomniec o tym ze swiat fantasy to takze zle istoty i tzw PA czy PK chca tworzyc klimat RPG, chca sie wcielic w postac o zlym charakterze i to wszystko. A to ze wy ich powyzywacie itp. to napewno wam nie pomoze Signed, Royal Globi, retaired archer from Pandoria |
up@
kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo hu.. sie odzywasz jak kur guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde hu.. wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca? X( mówie do pandorian Techno...
|
Cytuj:
I kto to mówi? :S |
@ fred
Jesli nie masz nic do powiedzenia tylko powtarzanie non stop tych bredni jakie wam wmawiaja w TK to lepiej nic niemów. @ topic Temat do zamkniecie. Wojny na Pandori nie bedzie. Bedzie dalej tak jak bylo. Placisz grasz nie placisz predzej czy pózniej padasz. |
Wbiłem się na noob chara i zagadałem do Szweda, czy jestem hunted i czy muszę bulić...Poprostu zobaczcie na nasze forum, trzeba placić Thor Pee kase, zeby grać. Twój lvl x 2. Czyli mam do zaplacenia 132k...-.-.
Btw. Co się teraz dzieje? Polacy się nawzajem wybijają...Opamiętajcie się, bijecie nie tych co trzeba-.-. |
@ UP
Chciałeś tą wypowiedzią zaszpanować jaki masz lvl? :> @ WOJNA Niee ma,jest tak jak było.Polacy płacą,biją się na wzajem. to nie jest wojna pl vs. swe . to jest poprostu tyranie słabszych lvli przez best lvl'i i nie chodzi o żadnych swe... Bo polacy też mają w tym udział. @ down :s tak to wyglądało |
Cytuj:
A o tej ,,wojnie" wiesz shit. |
Ja tam nie mam co się bać deda , ani hunta. Nikt prawie nie wie o moim istnieniu , a sam o takich rzeczach dowiaduje się po czasie :] , ale pewny jestem , że kiedyś napewno taki np. Thor wpadnie do "mojej jaskini" i strace mój "piękny" , tworzony przez rok lvl. Pilnujcie się pandorianie !!
P.R... |
Beware, beware..
Thor Pee here! UP = jaki ty masz lvl? Bo o n i nie huntują zazwyczaj 15-25lvl.. |
Cytuj:
*UP Wole nie ujawniać się... do czasu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |