![]() |
Dzięki za uznanie, za następny odcinek biorę się już wkrótce.
Istnieje prawdopodobieństwo że następny odcinek będzie zarazem ostatnim. Ostatnim odcinkiem pierwszej serii. Oczywiście nowa seria nastąpi zaraz po niej, może z jakąś przerwą. Będziemy mieli w niej do czynienia z eliminacjami do pierwszego turnieju. Chociaż nie jestem jeszcze pewien czy kończyć pierwszą serię, gdyż bohaterowie mieli jeszcze przechodzić przez tereny elfów i tam mieć wiele nowych przygód, ale to orze będzie w pierwszym lub drugim odcinku nowej serii Na razie potrzebuje statku, mam już trochę części w spiritach ale to za mało. THX za komentażę i More PLX :D |
no zgadzam sie bardzo mi sie podobalo i czekam na wiecej 8o
|
Fake bardzo dobry, bardzo ładnie wykonany, ciekawa fabuła.
Lepiej by było gdybyś juz skończył pierwszą cześć (jak pisałeś) i robił drugą...bo ten obóz elfów i te ich dalsze przygody mogą już nie być tak ciekawe, mówiąc krótko stanie się monotonne. |
nie wiem czemu ale jakos przymulaja mnie twoje fake ;]
c Ya topic :) |
Super! rób szybciej! 99,01/100
|
Cytuj:
|
Nom ciekawe :D
Fajna Mantykora tylko troche mało akcji teraz było ;) Licze ze w II sadze rozwinie sie bardziej :P Statek ciupenke za krótki, reszta oczywiscie dobre :) |
- czyścimy.
|
Ogólnie wykonanie niezłe.
Ortografii sie nie czepiam (dyseleksja jak sam napisałeś). Mam nadzieje, że fabuła się rozkręci. Narazie: 8/10 |
Ciekawe hehe
A ja mantikore widziałem wcześniej buahahahah pusto nie jest to plus no i statek wow to jest dzieło sztuki :D More plax aha nie jest idealnie bo nie ma mnie tam<joke> powodzenia rób dalej |
Dobre 9,5/10 czekam na więcej.
|
jak na pierwszy raz niezle widze ze jestes nowym talentem na tym forum w robieniu fejkow wtrzymam sie z oceną do next party
|
Na poczatku było nuuuuuudnee! Ale tera jest calkiem ciekawie :D
A bledy ortograficzne mam gdzies ;D PS.Fajna grafa :D ... Rob dalej :D |
fajne
spoko fake! Podoba mi sie grafika. super wyszła! ta noc deszcz itd 8o
Rób dalej! CZekam na next part! Pozdr0;) |
Gdyby to nie był mój temat zignorował bym ten post
ale to jest mój temat i musze cie poinformować glaves że nowe odcinki powstały i są w tym temacie P0zdr0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |