![]() |
Życzenia od Kurczaczków
No to teraz ja:
No więc zyce wam wsytskim scenscia, zdlowia, pomyślności i duzo radości i duzo, duzo jedzonka w w ogóle zyca wam puchate kulcacki ! Puchaty Kurczaczek :confused: |
Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kielbasy swieconej, duzo krzanu do niej, baby polukrzonej,kukielki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i Wiesny... po usy!
Mokry dyngus też nie zaszkodzi. ;) |
Wesołych Świąt!
A ja tam swój cenny świąteczny czas przeznacze tylko i włącznie dla rodziny i znajomych. :p Te kilka dni w grudniu i kwietniu są jedynym okresem, w którym pozwalam się cieszyć sobą innym ;)
No może tylko na Tibie.pl będę zaglądał :D A i jeszcze życze wesołych świąt i mokrego dyngusa wszystkim tibijczykom i użytkownikom Tibi.pl |
Naj Naj Naj
Zyczę wszsystkim naj naj naj(gorszego) jak to było w jednym fake ale tu pogody ducha, suchego dyngusa, mokrego jaja bez całowania(rum non sens hehe)
Ps.W jakim programie robiony "kurczaczek" ?? :D |
Wszystkiego najlepszego wesolych jajek i szczesliwego nowego dyngusa B) B) ;)
|
Malutki baranek ma złote różki,
Pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, Gdy nikt nie widzi chorągiewke buja I beczy cicho: WESOŁEGO ALLELUJA! |
:)
Jakoś mi się "Wesołych Swiąt" kojarzy z Bożym Narodzeniem.
Wesołego Zajączka, Króliczka, Baranka czy kogoś tam jeszcze. Niespokojnych Świąt, bo trza się wyszaleć. Kąpieli w fontannie i szlauchu wytrzymałego. No i grona rodzinnego w zdrowiu i szczęściu. Życzy i pada do nóżek, Czarna Mamba Miłego Dnia. |
Dołaczam sie do zyczen !
Wszystkiego najlepszego dla calego Tibia.pl i wszystkich uzytkownikow B) Po prostu wesolych swiat w rodzinnej atmosferze i wesolego kroliczka :p |
Smacznego kurczaczka (h5n1),
Wściekłego krulika, Wesołego jajka, Życzę ja!:p A tak na serio to wszystkiego naj naj lepszego!!!:] |
heh ;)
Mokrego dyngusa ^^
|
Wszystkiego najlepsiejszego :)
PS. A ma ktoś juz jajko z rabbita bo ja jakoś nie moge znaleść. |
ja tam swiat nie obchodze ale lubie sie dopisywac :P
inna sprawa ... polacy tacy katolicy ... pytanie ... tylu pijakow za kolkiem tych swiat ... gdzie Ci katolicy ? obok kierowcy ? |
Zyczenia
Żysze Wszystkim Tibiamaniakom By SpĘdzili Te ŚwiĘta Z RodzinĄ I Bliskimi , Oraz Mokrego Dingusa , DuŻych Lvl W Tibi , Znalezienia Wreszcie Tego Jajka W Rabbitach I DuuuuuuuuuuuuuŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻooooooooooo Zdrowia.:)
|
:evul:
Cytuj:
WIESZ CO TO CCO TU NAPISAŁEŚ KURWA TO KUPA ZŁOMU |
|
bez
Cytuj:
|
wszystkiego najlepszego po czasie :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |