![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jesli to nie jest wkret (cos mi tu smierdzi ;) ), to zastanawiam sie, jakie beda tematy w tejze grupie? "Dzisiaj obcielam sobie pazurki", "Dzisiaj wycisnalem sobie ostatniego pryszcza na tylku"? W moich oczach jest to conajmniej smieszne. Ale to czyjas/wasza decyzja, a mnie to malo interesuje - glos na "nie mam nic przeciwko" :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na czym kończe offtop vel zaśmiecanie i zostawiam drzwi otwarte na pw. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc zastanówcie się, czy naprawdę ta grupa nie miałaby racji bytu. |
Beznadzieja! Jak był temat Chesterra na temat Brain~~ to mowiliscie ze po co? na co? i wogule - może i tak ale ten wasz pomysł przebija Brain~~ 100x
btw. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Teoretycznie moge być ZA :)
|
Jesli nie sa to kolejne wybryki z seri "Oxy nas wkręca" to moge dołączyć do was. Napewno brakuje wam mocnej kawy. =P
|
W sumie bylem/jestem na nie.
Ale jak beda tam konkrety to ok. |
@Oxy
swoją drogą.. gdybym coś teraz jadła, mogłabym poczuć się z lekka zniesmaczona ale jeśli już wkręcasz ludzi, to czemu najpierw bronisz swoich a potem przeciw im się kierujesz? :D @Raul to ja się trzymam od was z daleka XD bo mnie od nadmiernej ilości słodyczy mdli gustuję w innych doznaniach smakowych ;) d.Taube |
A gdzie ja sie przeciw nim kieruje? Jakos nie zauwazylem ;) I nie, nie wkrecam.
|
Warto skończyc dziecinadę,debilizm,kłótnię,spory,stres itp. w tym tym temacie.Może wreszcie ktoś rozstrzygnie wszystkie te zamoty i powie szczerze bez kłamstwa czy są to jaja,czy prawda? Bo z tego co pamiętam to kiedy userzy pisali tematy "co zrobic,gdy przychodzi dziewczyna?" to modkowie je kasowali etc. A teraz nagle polubili te temat... Do tego zupełnie zmienili cel grupy z Piękności ciała na relacje damsko-męskie,więc już nic nie rozumiem...
Myślę że jeśli to żart,to średnio wyszedł. Mógłby ktoś normalnie bez dziecinnych kłamstw powiedziec. Czy to prawda,czy fałsz? A jeśli skłamie to straci troche dobrego zdania na tym forum.. @ Oxy. Nie każdego stac na te twoje adidonsy :S |
Cytuj:
Cytuj:
|
bez....
Psesady przeciez to forum o tibi nie? Nie ma sensu stwarzac takiego tematu (chyba ze na innych stronach) poniewaz i tak wczesniej czy puzniej ta grupa sie rozpadnie (na tym forum). Nie jestem zwolennikiem urody ani mlodosci (rasizmu tez?) bo wiem ze ocenia sie ludzi urada wewnetrzna a takie igranie z uroda na pewno natrafi na wielki opur. Ludzie sie poczuja odzuceni i zaklamani (poniewasz kazdy ocenia ludzi inaczej a sam siebie moze oceniac sie lepiej:/)(dla mniej bystrych "poczuja sie odzuceni" bo taki taka nie wybiora go)
zdecydowanie jestem na nie Ludzie okazcie troche litosci temu forum i nie zagladajcie jakiejs grupy , ktora zpsuje opinie tibi.pl (jezeli ktos odwiedza forum). (niektorzy) Ludzie sa powierzchowni i pomysla tak : -a na jakies stronie o tibi tworzy sie jakis kabaret dla ostroznych? -nie to tylko ....... ktorzy sa ..... i nie zamieniaja w ....... itd.(wurgalnych slow nie bede uzywal :P) O potem to sie rozniesie sie nawet na tibia.com. ODPOWIEM NA PYTANIA EDYTUJAC dziekuje. |
ehehehe
smieszny jestes,a po co forum na tibii dla takich pucusiów?
|
Cytuj:
Cytuj:
Btw. Wesołych Świąt ;) Zaraz do rodzinki wyjezdzam, Pozdro. |
@Up
Wzajemnie. Ja też :'). @Topic Jestm za mlody i nie pienkny. Nie zgadzam się na tom grópę! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |