![]() |
Cytuj:
|
@up
Dobre :) Ale syfffne. A te outify tez nie lepsze Nie będe wymieniał błędów bo nie ma sensu. |
Może ten T-rex jest napromieniowany 8o 8o
|
nom nawet fajne ale rób dalej plx!!:)
|
To jest robione w ots mapie :D ale dobra tylko itak tu jest malo ale sam fakt ze w otsie :P
T - rex ale lipa :( fake tez lipa :/ |
Czekamy na kolejne cześci ....
|
Fajna fabuła, ale tego T-Rex'a mogłeś zrobić troszke inaczej...nie mówie że ejst zły, bo nie jest...ale np mogłeś dragon'a lub hydre jakoś obrobić...7/10
|
robisz jeszcze tego fake? :P
jak tak to mozesz zrobic i mnie (Night-Piotrek) albo cos innego wymysl, poczatek fajny i ten t-rex tez by byl nie najgorszy jak bys odje*** ta biala obwódke |
Troche brzydkie... Na jednym obrazku dostali od T-rexa i pozniej na 3 z red hp ^^ juz dawno by zmarli. Tak wogóle to ten PACYFIX myślałem że coś zrobi pokona go albo nie wiem, a tu ten tez red -.-. te outfily wcale nie lepsze.
|
też chcialbym wystąpic w tym fake a nazywac sie Cold w zdrobnieniu COLDY ;]
masz dobre pamysly tylko ja bym tego T-Rexa sprubowal jakos zmniejszyć. a tak pozatym to spox aha i mam historyjke jak sie znalazlem na tej wyspie ale to na PW. |
Szkoda ze użytkownik o nicku "Draggy Lord" już zrezygnował z kolejnych czesci "Lost" :( :( :(
|
Cytuj:
|
hehe spoko fake ale tam troche tekstu poza obrazkami ale ogolnie to spoko no tylko ze troche malo :)
A ja zapraszam do mojego fak'a Ciemna Era wyszedl kolejny episod! |
Fake... nie jest idealny. Wytyczałem bledy, ale nie jest źle.
Ocena 7/10 miło, że jestem w fake |
Fajny Fake!
Bardzo mi się podoba. Jest trochę ortów ale daje naciągane 9/10.
Ps Robie new fake postrzebuje nicków zgłaszać się na pw :P |
Cytuj:
@Draggy lord: robiąc ten bezsensowne fake na temat Lost'a bluzgasz go, bo ani to ciekawe, ani śmieszne poprostu Spam ;( |
mam już ponad połowe next partu pewnie będzie jutro lub pojutrze!
|
Mam dzis zrąbany dzien to cie pojade równo.
1.Zero fabuły(mnie to nie kręci) 2.Te cyferki koło zdań 3.Outfity robione przez dziecko 4.Ten T-Rex to wogule... 5.Fake taki sobie 3,666/10 |
fake
no fajne fake.Wezmiesz muj nick (Przemikuc) do fake u? To byl by dla mnie zaszczyt....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |