![]() |
Tyle osób mówi, żebyś zapodał soundtracka, a ty nic... A później się będziesz dziwił, że nikt nie chce komentować :P
A filmik to zajebisty i oby tak dalej :D |
Reaktywacje starych tematów są BE!
Topic prawdopodobnie zostanie zamknięty a Ty otrzymasz warna od evul Moda ;] |
Filmik zauwielbiam jesc bananyisty i ekipa tez :p
|
Jeden z lepszych filmów na tym umierającym dziale "Filmy".
|
Skoro założyciel nie chce dać tytułów piosenek to ja to zrobie jak popełnie błąd to mnie poprawcie :D
1.Element Eighty - Broken Promises 2.Lostprophets - Ride 3.Rise Against - Give It All 4.Korn - Twisted Transistor (jednak chyba jakis zremiksowany :P) |
nic spaecjalnego ,faraony
tyaa...? to chce zobaczyc twoj film z tym questem... dla ciebie to przeciez pestka faraony... chcialbym cie chociaz zobaczyc w akcji na goblin quescie... You are dead... nie zdziwilbym sie... |
Cytuj:
Ciebie to koles wogole nie rozumiem ? o0 A piosenek tytulow nie znam :P mam je tylko jako track ** dlatego nie podaje :P Jesli ktos rozumie wypoiwdz pana wyzej to niech mi przetlumaczy na priv ;) |
wiesz o co mi chodzi?
chodzi mi o to ze jakis koles wyzej napisal (nic spaecjalnego ,faraony) czyli chodzi mu o to ze dla niego zapewne jest to pestka... a ja chce aby pokazal swoj film jak je zabija... o ile da rade z goblin questem |
Kazdy se moze zrobic konto i udawac 200 lv ;]
Kwestia w tym ze ja pokazuje to co osiagnalem zeby inni mogli zobaczyc co ich (moze) czeka :) Dzieki za all komenty z tego co widze HOTA movie cieszy sie największym powodzeniem :) |
Pozdro Randal normalnie swietny film wartka akcja i wogole jeden z najlepszych wmv jakie widzialem :) perfekcja i to twoje black hp po ue i koncu many xD chyba voodom cie uhnol:P
|
ciekawe faraony widziane tylko raz a te nudne po 5... no ale całość lepsza niż ten cały Twój anni~
edit: Cytuj:
|
Cytuj:
To smij przypuszczac gram czysto i sie z tym obnosze kiedy tyko moge bo jestem z tego dumny -.- A dla twojej informacji pomysl ze ten faraon bije przecietnie po 600 ja na 80 lvl mialem 540 hp co by mi dal uh ? a pijac manasa cios zostaje zredukowany do ilosci many jaka aktualnie posiadam czyli nawet 1 many moglo by mi uratowac zycie -.- Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj a widze ze nie wiesz... pozatym jakbym mial bota to by mnie tez uhnelo nie ? a zrobili to Voodom i Spyhard -.- Pozatym zauwarz ze zorientowalem sie ze mam reda dopiero jak zszedl ze mnie Rolff, manas byl najlepszym wyjsciem, wkoncu to przezylem a wiekszosc by padla... |
Tak miałbyś wieksze szanse na przeżycie bo zamist UHA dałeś manasa na ciemnym redzie + byłeś bez mana shielda więc nie wiem co chcesz powiedziec Brozynowi ale on ma racje i ja też mówiłem czemu nie UH
pozdro |
Gratulacje Randal. Ale hota roxor. muza git i te jakby hummmm "przedstawianie" osobno na czarnym tle faraonow bylo ciekawym pomyslem. Ogolonie rzecz biorac ladnie Ci to wychodzi ;)
|
btw Randal nie denerwuj sie Dark Brozyn niestety juz nam nie odpowie na forum :D ale co prawda to prawda uzycie manasa w tym przypadku bylo logiczne...
|
Film jest stracony.... hoster rox uahEHIEHHEuAH
|
Cytuj:
Bije po 600 ? Tylko ze swoich wave'ów. I cios nie zostaje zredukowany. Jeśli masz 100 many i mana shielda i jeśli DL uderza z wave'a za 250 to bierze Ci całą manę czyli 100 i 150 z hp. Nie jestem tego pewien ale zaraz sprawdzę. Jakbyś miał bota to by Cię uhneło ? Może miałeś takiego jednego bota w którym Insert - UH, Home - Use Mana Fluid itd... myślę że po prostu nacisnąłeś zły hotkey w sowim bocie. Na non pvp 95% ludzi używa botów do healingu i manasowania bo tam tylko można się leczyć. I następnym razem uhnij się bo Spyhard i Voodom może będą zajęci czym innym. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
?
Brozyn lubie cie.. ale nie powiesz ze nieuzywales bota na anihi? :baby:
|
czego tu gratulowac quest jak quest ;/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |