Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Randall Sullivan's Studio presents: Helmet of the Ancients Quest [Refugia] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73671)

Anczer 19-06-2006 16:58

Tyle osób mówi, żebyś zapodał soundtracka, a ty nic... A później się będziesz dziwił, że nikt nie chce komentować :P

A filmik to zajebisty i oby tak dalej :D

Upierz 19-06-2006 17:09

Reaktywacje starych tematów są BE!
Topic prawdopodobnie zostanie zamknięty a Ty otrzymasz warna od evul Moda ;]

Gromluk 19-06-2006 17:09

Filmik zauwielbiam jesc bananyisty i ekipa tez :p

-=DanieL=- 19-06-2006 17:43

Jeden z lepszych filmów na tym umierającym dziale "Filmy".

kac 19-06-2006 23:34

Skoro założyciel nie chce dać tytułów piosenek to ja to zrobie jak popełnie błąd to mnie poprawcie :D
1.Element Eighty - Broken Promises
2.Lostprophets - Ride
3.Rise Against - Give It All
4.Korn - Twisted Transistor (jednak chyba jakis zremiksowany :P)

Piróg(Wymiatacz Techno) 20-06-2006 02:40

nic spaecjalnego ,faraony

tyaa...?
to chce zobaczyc twoj film z tym questem...
dla ciebie to przeciez pestka faraony...
chcialbym cie chociaz zobaczyc w akcji na goblin quescie...
You are dead...
nie zdziwilbym sie...

Sebcio :) 20-06-2006 03:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piróg(Wymiatacz Techno)
nic spaecjalnego ,faraony

tyaa...?
to chce zobaczyc twoj film z tym questem...
dla ciebie to przeciez pestka faraony...
chcialbym cie chociaz zobaczyc w akcji na goblin quescie...
You are dead...
nie zdziwilbym sie...

Ciebie to koles wogole nie rozumiem ? o0

A piosenek tytulow nie znam :P mam je tylko jako track ** dlatego nie podaje :P

Jesli ktos rozumie wypoiwdz pana wyzej to niech mi przetlumaczy na priv ;)

Piróg(Wymiatacz Techno) 20-06-2006 13:34

wiesz o co mi chodzi?
chodzi mi o to ze jakis koles wyzej napisal (nic spaecjalnego ,faraony)
czyli chodzi mu o to ze dla niego zapewne jest to pestka...
a ja chce aby pokazal swoj film jak je zabija...
o ile da rade z goblin questem

Sebcio :) 20-06-2006 16:53

Kazdy se moze zrobic konto i udawac 200 lv ;]
Kwestia w tym ze ja pokazuje to co osiagnalem zeby inni mogli zobaczyc co ich (moze) czeka :) Dzieki za all komenty z tego co widze HOTA movie cieszy sie największym powodzeniem :)

Lord-Jacko 20-06-2006 19:48

Pozdro Randal normalnie swietny film wartka akcja i wogole jeden z najlepszych wmv jakie widzialem :) perfekcja i to twoje black hp po ue i koncu many xD chyba voodom cie uhnol:P

Dark Brozyn 07-07-2006 20:27

ciekawe faraony widziane tylko raz a te nudne po 5... no ale całość lepsza niż ten cały Twój anni~

edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn
@Randall~

Film wypasiony ,ale mialeś taki moment że zawitałbyś w temple na Maharadis
miałeś juz ciemnego reda chyba mana sie skończyła albo utamo vita. nie dałeś a potem sie niezle zawiesiles zamiast uh to mana fluida wzioles.Reszta wypas :) Ale 2x latwiej robic tego questa na non pvp niz na pvp takie jest moje zdanie

śmiem przypuszczać że używa bota i zamiast kliknąć na autouha klikło mu się na manadrink w końcu jak się ma mało hp na czymś mocnym zawsze ręka może zadrżeć ;) później się tłumaczy że lepiej wypić manasa i mieć 100 many niż się uhnąć? lol przecież miałeś mana shielda czyli manas dał Ci 100 "hp" a uh dalby 550.

Sebcio :) 16-07-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
ciekawe faraony widziane tylko raz a te nudne po 5... no ale całość lepsza niż ten cały Twój anni~

edit:

śmiem przypuszczać że używa bota i zamiast kliknąć na autouha klikło mu się na manadrink w końcu jak się ma mało hp na czymś mocnym zawsze ręka może zadrżeć ;) później się tłumaczy że lepiej wypić manasa i mieć 100 many niż się uhnąć? lol przecież miałeś mana shielda czyli manas dał Ci 100 "hp" a uh dalby 550.

To smij przypuszczac gram czysto i sie z tym obnosze kiedy tyko moge bo jestem z tego dumny -.-

A dla twojej informacji pomysl ze ten faraon bije przecietnie po 600 ja na 80 lvl mialem 540 hp co by mi dal uh ? a pijac manasa cios zostaje zredukowany do ilosci many jaka aktualnie posiadam czyli nawet 1 many moglo by mi uratowac zycie -.-

Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj a widze ze nie wiesz...

pozatym jakbym mial bota to by mnie tez uhnelo nie ? a zrobili to Voodom i Spyhard -.-

Pozatym zauwarz ze zorientowalem sie ze mam reda dopiero jak zszedl ze mnie Rolff, manas byl najlepszym wyjsciem, wkoncu to przezylem a wiekszosc by padla...

Kajn 17-07-2006 01:18

Tak miałbyś wieksze szanse na przeżycie bo zamist UHA dałeś manasa na ciemnym redzie + byłeś bez mana shielda więc nie wiem co chcesz powiedziec Brozynowi ale on ma racje i ja też mówiłem czemu nie UH

pozdro

Adi von Rox 24-07-2006 09:09

Gratulacje Randal. Ale hota roxor. muza git i te jakby hummmm "przedstawianie" osobno na czarnym tle faraonow bylo ciekawym pomyslem. Ogolonie rzecz biorac ladnie Ci to wychodzi ;)

Adi von Rox 24-07-2006 09:12

btw Randal nie denerwuj sie Dark Brozyn niestety juz nam nie odpowie na forum :D ale co prawda to prawda uzycie manasa w tym przypadku bylo logiczne...

Grenni 24-07-2006 10:57

Film jest stracony.... hoster rox uahEHIEHHEuAH

Brozyn 27-07-2006 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :)
To smij przypuszczac gram czysto i sie z tym obnosze kiedy tyko moge bo jestem z tego dumny -.-

A dla twojej informacji pomysl ze ten faraon bije przecietnie po 600 ja na 80 lvl mialem 540 hp co by mi dal uh ? a pijac manasa cios zostaje zredukowany do ilosci many jaka aktualnie posiadam czyli nawet 1 many moglo by mi uratowac zycie -.-

Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj a widze ze nie wiesz...

pozatym jakbym mial bota to by mnie tez uhnelo nie ? a zrobili to Voodom i Spyhard -.-

Pozatym zauwarz ze zorientowalem sie ze mam reda dopiero jak zszedl ze mnie Rolff, manas byl najlepszym wyjsciem, wkoncu to przezylem a wiekszosc by padla...

Obnosisz się ? Jeśli grasz czysto to zyskujesz tym respekt i nie musisz się z tym obnosić po prostu każdy takie coś wie.
Bije po 600 ? Tylko ze swoich wave'ów. I cios nie zostaje zredukowany. Jeśli masz 100 many i mana shielda i jeśli DL uderza z wave'a za 250 to bierze Ci całą manę czyli 100 i 150 z hp. Nie jestem tego pewien ale zaraz sprawdzę.
Jakbyś miał bota to by Cię uhneło ? Może miałeś takiego jednego bota w którym Insert - UH, Home - Use Mana Fluid itd... myślę że po prostu nacisnąłeś zły hotkey w sowim bocie. Na non pvp 95% ludzi używa botów do healingu i manasowania bo tam tylko można się leczyć. I następnym razem uhnij się bo Spyhard i Voodom może będą zajęci czym innym.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn
Tak miałbyś wieksze szanse na przeżycie bo zamist UHA dałeś manasa na ciemnym redzie + byłeś bez mana shielda więc nie wiem co chcesz powiedziec Brozynowi ale on ma racje i ja też mówiłem czemu nie UH

pozdro

Bot.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi von Rox
btw Randal nie denerwuj sie Dark Brozyn niestety juz nam nie odpowie na forum :D ale co prawda to prawda uzycie manasa w tym przypadku bylo logiczne...

Nie martw się o to czy odpowiem czy nie. A jeśli uważasz że użycie manasa było logiczne to powodzenia na jakimkolwiek huncie jak dorośniesz do jakiegoś poważniejszego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grenni
Film jest stracony.... hoster rox uahEHIEHHEuAH

Nic nie straciliśmy. Tylko nikt już nie będzie się mógł przekonać że Sebcio botuje.

afarko 30-07-2006 00:33

?

Brozyn lubie cie.. ale nie powiesz ze nieuzywales bota na anihi? :baby:

Rasse 30-07-2006 01:24

czego tu gratulowac quest jak quest ;/

Brozyn 30-07-2006 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez afarko
Brozyn lubie cie.. ale nie powiesz ze nieuzywales bota na anihi? :baby:

Jasne że nie ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52.