![]() |
Sword : Giant Sword
Axe : Stonecutter Axe Club : Dragon Lance Dystansowe : Throwing Knife :p Różdżki : Quagmire Rod ; Tempest Rod a najbardzien Wand of Inferno A z tych wszystkich mimo to ,że wale swordami najbardziej lubie Stonecutter Axe. |
To tak:
Sword : Bright Sword Axe : Battle Axe Club : Skull Staff Dystansowe : Crossbow B) |
Nieuzywam osobiscie clubow ;o ale misie najbardziej podoba WarHammer...
a tak to oprócz tego Sca ;o Cytuj:
|
Djinn Blade,Sca
|
sickle, knife, crowbar, snowball, wand of vortex, snakebite rod, poison field i krytyka bezsensownych tematow
|
Axe
Ja najbardziej lubie axe Poniwasz są tanie i maja tyle ataku co swordy moim zdaniem najlepsze jest Knight Axe i Fire Axe :wiking:
|
Cytuj:
|
Ja Lubie ...
Wand: Wand of Cosmic Energy
Rod:Tempest Rod Axe:Twin Axe Club:Cystal Mace Sword:Djinn Blade |
:):):)
moj ulubiony eq
dark shield k-set dragon hammer sandals |
No to jedziemy :)
Sword : Excalibug (niewidziałem go nigdy , ale uwielbiam o nim czytać , możliwe nawet , że to nie sword XD) Axe : Ravager's Axe Club : HoW Armor : Leopard Armor Helmet : Beholder Helmet Legs : Demon Legs Runka : Uh Shield : Amazon Shield Hehe całe eq opisałem :) |
dla mnie osobiscie najbardziej podoba sie dragon hammer nie wiem dlaczego ;]
moze dlatego ze to byla jedna z moich najlepszych broni w grze ;] 8o |
bright sword i fire sword bo: bright ma swietnego defa a fire jest tani i swieci w ciemnosciach o.O
|
Ja najbardziej lubie SCA, ale nigdy go nie trzymalem w lapce. A oprocz tego jeszcze lubie Knight Axe i tego juz mialem.
|
Cytuj:
na secura f sword po 5k chodzi a k axe po 2,5k wiec gdzie tu swordy sa tansze? |
najpiekniejsze z dostepnych broni (moim zdaniem) to g hally i banana staff ;]
oprocz tego piekne sa twin axe, hammer of wrath, crystal mace i djinn blade, ale te bronie to raczej marzenia wielu tibijczyków tak czy inaczej najwspanialsza jest Gertruda, moja wierna kusza, która towarzyszy mi we wszystkich starciach ze złem, a jeszcze częściej dobrem B) |
Ulubione bronie.
Club: Skull Staff, War Hammer
Axe: Fire Axe, Dragon Lance Sword: Bright Sword, Giant Sword Rod: Tempest Rod Wand: Wand of Inferno |
Moja ulubiona broń to bright sword i fire sword aktualnie używam bright sworda.
Ps. Może mi ktoś powiedzieć po ile hodzi silver dagger na guardi?? |
Do noobowaty mistrz: Nie wiem na jakim ty serwie grasz ale axe sa zdecydowanie tansze od swordow.Osobiscie podobaja m isie swordy a szczegolnie giant sword i fire sword :)
|
Dragon Lance.:D
|
Fire axe jest to tez najlepsza bran z broni latwo dostepnych.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |