Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Audycja o Tibii. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73846)

Dumel 21-04-2006 21:58

:(

Oni poj*bani sa. Starzy zabronili mi przez nich grac. Ten reportaz jeszcze bardziej zaszkodzil tibijczykom niz ta cala gra. Zaraz uje*ie kogos krzeslem!!:evul:

Seele 21-04-2006 22:05

zabronili wam grać w tibie ? o.O
u mnie to jak sie by zapytali czy gram w tibie to zapytałbym głupio "a co to?''

Dragon of Piorun 21-04-2006 22:05

debile

Ci kretyni z radia i TV to naprawde, tylko sensacji szukają, już było mówione w tym temacie, że akurat do Tibii się przyczepili, a nie do jakiś innych gier. Ten typ co zabił swoją matkę to był poprostu nienormalnyc i tyle, a wogule to o uzależnieniu to pieprzenie, ja gram w Tibie bo mi się podoba i lubie i tyle poprostu play 4fun.Media po zatym, że nie lubią Tibii nie lubią też HIP-HOPu i wicewersa ja nie lubie mediów.

RooFooZ 21-04-2006 22:06

debile >.< uwzieli sie przejdzie im. ja np. juz od dawna gram w tibie 4fun (zreszta nigdy nie przypalalem calymi dniami owszem zdarzaly sie pojedyncze dni na wakacjach kiedy troche za dlugo gralem ale gram dlugo tylko kiedy np. jest zla pogoda/wszyscy powyjezdzali na wakacje) jesli tylko moge wyjsc pograc w pilke, pojezdzic na desce z kims to wychodze i nie gram ale zgadzam sie ze tibia strasznie wciaga

Seele 21-04-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon of Piorun
Ci kretyni z radia i TV to naprawde, tylko sensacji szukają, już było mówione w tym temacie, że akurat do Tibii się przyczepili, a nie do jakiś innych gier. Ten typ co zabił swoją matkę to był poprostu nienormalnyc i tyle, a wogule to o uzależnieniu to pieprzenie, ja gram w Tibie bo mi się podoba i lubie i tyle poprostu play 4fun.Media po zatym, że nie lubią Tibii nie lubią też HIP-HOPu i wicewersa ja nie lubie mediów.

nie zabił tylko pobił krzessłam -.-

Kompus 21-04-2006 22:14

Media jak zwykle po jakimś wydarzeniu znaleźli sobie temat :( Tak, Tibia to siedlisko wszelkiego zła i przemocy (wojny)... Żałosne...

Darvin 21-04-2006 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naabsky
ok to przestane grac w gry gdzie gracze nawzajem sie zabijaja i pogram moze w cos bez takiej przemocy... co powiecie na dooma 3?
-.-

Nie, nie. Pewnie oczekuje się od nas gry w gierki np: Kangurek Kao, albo coś w jegio stylu :P

A tak btw.
Znam ludzi, którzy dla tej gry odrzucili życie prywatne (dziewczyna itp:) ), a jak sie wylożyli to szukali zemsty w PK ;]<--- Byc moze nawet czytaja ten temat :) Pz dla nich :)

Pog 21-04-2006 22:16

LoL wczoraj w wiadomosciach bylo o Tibi jaka to ona jest zla itp poniewaz jakas matka odlaczyla swojemu dziecku neta i on sie wk****l i zaczol ja z krzesla napierda*** .

extremepatrick 21-04-2006 22:18

nagranie...

A ja dalej wierce, żeby ktoś dał linka (nie rapida bo mam transfer przekroczony i wiele osob pewnie tez...) do nagrania audycji! Chce uslyszec co madrego maja dziennkiarze do powiedzania na temat Tibii.

A tak z boku... powiedzialem mamie o tym artykule i nawet dalem jej przeczytać to sie razem ze mna smiala z tego.

Suzorewu 21-04-2006 22:20

Buahahahaah ja niemoge z tych de**** ktorzy probuja znalesc jakis temat do rozglosu tylko dla tego ze ich wiejska gazetka/radio ma za maly dochod...Dlaczego niby mamy przestawac grac bo ktos tam zmarl w Azji?? I to dziewczynka PYTAM gdzie byli jej rodzice?? TOZ TO NIE jest zjawisko powszechne!! Nikt nie ginie z przegrania! Jesli juz o sa jednostki !! Ciekaw jestem czy tak samo by bluzgali naukę gdyby zmarł ktos z PRZEUCZENIA sie! Nie jadl, nie pil tylko sie uczyl =.= Przepraszam za ortografie ale to mnie tak wpienia ze szok....POZDRO wszystkim i BACZNIE sledzcie co wasi STARZY sluchaja/ogladaja/czytaja -.-....

Vekegi 21-04-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aggro
Ten gościu co matkę zakatował to musiaj byc jakimś idiotą. Tylko niech ludzie nie przestają grać w Tibię z tego powodu. LUDZIE!! Nie traćcie rozumu przez Tibię!

On ją pobił nie zakatował. Zakatował tzn. pobic na śmierc.

Wy gadacie o jakiejsc głupiej audycji, a Chuck Norris był w Załóż Się i kopał z pół obrotu!!

Ka sia czek 21-04-2006 22:36

Wszystkie agresywne wypowiedzi swiadcza tylko o tym jak gleboko tibia w was "wrosla" o niczym inny. Tak jak z narkomanami ... zaden sie nieprzyzna ze jest narkomanem dopuki naprawde sie nieztoczy a i wtedy niezawsze przyzna ze nim jest ;].
Tak tutaj tylko slychac gram bo niemam co robic, gram jak mi sie nudzi, gram 2h dziennie, itp itd :] Przestancie oszukiwac przynajmniej samych siebie ... Zreszta za przeproszeniem przeokrutnie mnie to wali -.- HF GL !

Thorin-Debowa Tarcza 21-04-2006 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka sia czek
Wszystkie agresywne wypowiedzi swiadcza tylko o tym jak gleboko tibia w was "wrosla" o niczym inny. Tak jak z narkomanami ... zaden sie nieprzyzna ze jest narkomanem dopuki naprawde sie nieztoczy a i wtedy niezawsze przyzna ze nim jest ;].

Ekhm... nie wiesz, nie mów.
Po przeczytaniu artykółu twierdze, ze to brednie... A w tibie nie gram od.... hu hu... rok?

Ale przyznam.. byłem maniakiem, mój rekord to 15h bez wyłączenia komputera :D

extremepatrick 21-04-2006 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka sia czek
Tak tutaj tylko slychac gram bo niemam co robic, gram jak mi sie nudzi, gram 2h dziennie, itp itd :] Przestancie oszukiwac przynajmniej samych siebie ... Zreszta za przeproszeniem przeokrutnie mnie to wali -.- HF GL !

eheh zgadzam sie... nie krytykuje tego co pisza w tej gazetce. Gram bo nie mam co robic i tyle :) a juz pisalem ze z tego artykulu nawet moja mama sie smiala ;p bo ona wie ze gram i to nie jest nic zlego... lepiej zebym gral niz cpal, pil i sie staczal jak niektorzy. A jakbym sie zakochal to juz inna historia (bylo w gazecie ze kogos milosc oddciagnela). Wtedy trzeba poswiecic czas ukochanej osobie :)

Petito161 21-04-2006 23:20

...

patrze na te wypowiedzi i mi sie plakac chce ze sa ludzie normalni ktorzy naprawde wiedza ze tibia nieszkodzi i sa debile ktorzy twierdza ze im to szkodzi ja mysle tak jak komus to szkodzi to niech zalapie sie do psychologa albo przestanie grac, proste i logiczne nie wiem po co te wszystkie piepszenia o tym ze tibia uzaleznia, moim zdanie albo gazeta niema kasy i wymyslila se historyike i w dodatku czepia sie Tibi, to juz cos jest nie tak, powiem tyle garm w tibie okolo 3 lata i mysle ze jest to fajna gra mam postepy w nauce angielskiego i innych przedmiotach moge sobie spokojnie pogadac z kims po angielsku itp. Pomaga mi zabrac smetny czas kiedy sie nudze wiec sorka ale Ci z gazety czy radia maja dziwny etap myslenia mogli by se zagrac zobaczyc i dopiero kometowac a oni niegrali i w dodatku skometowali X( jak ja bym mial ich gazete skometowac to pol zycia by mi to zajelo (malo prawdy wiecej klamstw) niechodzi juz o to ze gra sie po 5h ale pomyslecie sami co ma robic dziecko ktore albo niema kolegow, albo pada deszcz, albo jest zimno, albo ma kurtke mokra zima to okres w ktorym non stop gra sie bo jest duzo powodow zas w wakacje jest duzo powodow by niegrac (dziewczyny, pilka, ogulnie sport i wiele innych zajec) wiec prosze nieowijac w bawelne bo to juz jest smieszne i meczace ;/ tyle powiem

Aureański newbie 21-04-2006 23:23

Mnie natomiast rodzice pytali przez pół dnia o co na prawdę w tej grze chodzi bo wiedzą, że jak w coś ram to wiem o tym praktycznie wszystko (offtop: ta wiedza dała mi 6 z angielskiego za prezentacje i wszystko waliłem bez przygotowania :D) i stwierdzili iż, jednakże, azaliż, ci <cenzura> w tym <cenzura> radiu i TV nie mają o czym pisać chyba... Wiecie, że kiedyś jakaś dziewczynka popełniła samoustwo bo nie mogła przejść... BOMBERMANA!?!? W tamtej wersji co ona grała było nieskończenie wiele poziomów... Jak powiedzieli inni : wszystko uzależnia i jak sie ma coś z garem to można nawet matkę pobić alb skoczyć z okna (mam winged helmeta to mi się uda!) :baby:

Celmir 21-04-2006 23:26

Sejm zostal juz przez media obroniony no wiec......glupie dziennikareczki i zjebani dziennikarze szukaja nowego hitu a ze trafilo na tibie to nic nie poradzimy.Ja poprostu sie usmialem jak nigdy w zyciu.niedlugo sie do*******a ze oddychanie to jest nalog i trzeba zaprzestac8o
Moja mama jak zobaczyla ta audycje w TVNie to wybuchla smiechem.Ja osobiscie dostalem zajebistego bólu brzucha ze smiechu<nie moglem sie opanowac>. Co do tamtego typa to poprostu ma najebane w bani a rodzice nie wiedza jak go wychowac:D Dostal by wpierdol od ojca i by sie ustatkowal momentalnie:]

Dziki Świstak 21-04-2006 23:31

chyba pojade do tego goscia co matke stolkiem tlukl , wezme ten sam stolek i mu twarzyczke tym stolkiem otluke

Jedruk 21-04-2006 23:36

:{

Po tym artykule rodzice powiedzieli że mam przestać grać w tibie ale oni jacyś niedoinformowani bo w tibie nie gram od hmm... miecha. No ale ja tam przestałem grać nie dlatego ze mi sie znudziła tylko miłość... musze mieć więcej czasu zeby zrobić lekcje i wyjść z dziewczyną do kina:evul: B)

Martha 21-04-2006 23:48

Sie wkur.... . Nie dosc, ze polowe nazmyslali, to jeszcze kilka kwestii poucinalii (chodzi mi o fakty w tvn). W ten dzien kiedy robiony byl reportaz bylam akurat w cafe (jest ona prowadzona przez mojego znajomego wiec nic za nia nie place a przy okazji nie musze sie bac o wirusy). W pewnym momencie wpada tvn i dra sie ze robia reportaz o grach internetowych. W pewnym momencie podeszli i do mnie.Ja oczywiscie udzielilam wywiadu (a nie przyszlo mi to latwo :P)ale nic z niego nie bylo pokazane. A moze to i lepiej.. Woleli pokazac jakiegos (za przeproszeniem) spoconego "buca", ktory o tibii wie tyle co nic, codziennie przez nia wagaruje i nie zdal przez ta gre ze 3 razy.. Nie zdziwila bym sie gdyby teraz ludzie zaczeli wytykac Tibie palcami jak by zobaczyli potwora czy inne gowno przez ten reportaz. Jezeli teraz spodkalabym ta reporterke, ktorej udzielalam wywiadu wyzwala bym ja od- nie wazne czego ... Koncza im sie pomysly na ogromne afery to biora sie za Tibie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56.