![]() |
tak czy siak moim zdaniem tetro zostal itak pokonany;].Ta "niby" wojna pokazala jak wiele osob go nie lubi i tak naprawde nie pomogloby mu.(look at NG).Ponadto Valais zblazniles sie:p...tym powodem wojennym,wybacz ale w moich oczach nic nie zyskales tym aktem.a jeszcze straciles(napisalem cos w podobie na tibia.com ale ze Angielskiego nie znasz,to pisze i tu:P).Ponadto pomysl jak serio Toba musza gardzic na Kyrze skoro nawet za Shyanem i Juffsem,ktorzy duzo soba reprezentuja nikt nie poszedl.ehh
|
heh
duzo osob chcialo pujsc do nas ale uznalismy ze we 3 bedzie smieszniej i faniej i po 2 jak by bylo wiecej osob to oni by nawed nigdy nei wylezli z pz bylismy tylko we 3 i nie wyszli a co dopiero mowiac jak bysmy mieli ekipe hheh ;]
|
Cytuj:
zawsze byles pewny siebie , dlatego zawsze przegrywales ;) a Shayan dolaczajac do ciebie pewnie mial jakis powod bo nie sadze ze bylby taki durny jak i brac udzial w durnej wojnie ktora ty zaczeles. |
nigdy nie zmienie zdania na temat tego ze liderem guildi powinnen być szwed
|
lol
Cytuj:
po 2 na arcani wygrywalismy z wami w statach ale wy lamki to hakneliscie bo inaczej nie daliscie rady a co do ciebie to na zadnej battle ciebie nie bylo :) |
Wszyscy ze Śremu to dzieci grające po 3 jedną postcią. Mediv jesteś na trzecim miejscu co do rodzinki Shady. Na pierwszym miejscu jako noob upasowal sie Soul Shady(4 owner?), Seba shady(dwaj ownerzy[13 i 17 lat?]) i wkoncu Mediv. Jeszce na miejscu ponad podium powinien byc Peya shady :D:D 7ownerów ? :D
|
hahha o wy chcecie od tetra?? zbey byl mily i sie zachowywal jak czlowiek rozumny??;]
bez obrazy ale to dziecko ktore ma wielkie komplexy z osobowoscia |
Cytuj:
niemoglem sie powstrzymac,a tak pozatym z tego olsztyna to po autograf wpadles do niego?;] czy moze icecream? @valais kurde pisz ze slownikiem;] |
@up
gdyby nie twoja ocena Tetra powiedzial bym ze to jego 2 konto przede wszystkim po twoich bledach. Mi juz sie znudzilo objezdzanie tetra wyrobil on sobie u mnie zdanie swoim zachowaniem i poczynaniami. Dziwne ze kazda nieudana akcje zwalasz na "sily" wyzsze np radio czy mlodszy brat ^^(choc wg mnie byl to cave bot). Zycze ci powodzenia w twoim doroslym zyciu jesli kiedykolwiek przestaniesz grac w tibie 8o |
Cytuj:
|
heh
Cytuj:
ty sie znowu przyczepiles do mnie to ja do ciebie ;] |
Cytuj:
Naucz się pisać i nie powtarzaj tylu ";p" bo mi się niedobrze robi jak widzę taki post. Cytuj:
Pozdro. |
Cytuj:
a co do arcani poprostu moj wybor a co do przyczepiania sie to poprostu skoncz z txt typu"twoja stara to ...." bo to dziecinne dlatego sie czepiam;] a najwazniejsze naucz sie pisac,zacznij chodzic do szkoly i przestac cpac jol jol ziom bezele hwdp jol jol |
Cytuj:
Pozdro. |
heh
Cytuj:
|
Cytuj:
lol notop z twoich postow wynika ze niczym sie nie roznisz od tetra no moze tylko epoka bo ty pijesz wodke a wedlug ciebie tetro pali ziolo, dla mnie to to samo ,a propo tibi to jestes ostatnio osoba ktora powinna krytykowac kogokolwiek za jego wybor i postepowanie bo jestes jednym z niewielu h lvli ktory jako lider gildi zaplaci w wojnie.(przypomne ci ze niechcialo ci sie grac chiales sprzedac chara a od konca wojny zrobiles 30 lvli >.>) Siedz sobie na tej twoje Arcani i nie wypowiadaj sie na forum kyry bo sie osmieszasz tak jak tym twoim postem na gery "o grzebaniu ptaszkiem w kiszkach" hahaha. Moze tetro i ja jestesmy dzieciakami ale to wtedy ty jestes za stary, poprostu daj sobie spokoj graj sobie sam ze swoimi turtlami albo zaczynij grac w kluki bo zabardzo przerzywasz pewne zdarzenia ktore cie wogle nie powinny interesowac ani ciebie nie dotycza. No i tez musze napisac o tym ze krytykujesz pisownie tetra, pamietasz kochanie jak ci na gery napisali ze jestes anafabeta na co ty odpowiedziales " moze i jestem ale ja pisze na komputerze nie patrzac na klawiature, wazne ze sie da zrozumiec" Over and out |
Tetro, polecam Ci zmienić sobie to żałosne
Cytuj:
BTW. Ja też piszę "bezwzrokowo" i jakoś nie sadzę tyle błędów. :P |
heh
Cytuj:
Lurran Lowe to nick ziomka z Elysi :) |
Anvisado to jeden wielki dupolizek Tetra, myslisz ze dogonienie z lvl to jest wszystko?
Siedziec 20 godzin na dobe jest chore,a co do pvp kazdy umie zaspamowac UE, wiem ze chcesz polizac dupe tetrowi jak reszta NG i dlatego tak sie wypowiadasz :o Valayn to nie lojalna suka, na titani chcial wystawic swoja gildie ktora ma wojne aby Padli za wolnosc, jednak plan sie nie powiodl :o |
Cytuj:
Pozdro chłopaku, robisz postępy, jeszcze parę lat pracy i może nauczysz się pisać "wróć", kto wie? :) @Edit a z tym "Lowem" to był 'my bad'. ;) Pzdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |