![]() |
Bardzo dobre, mam nadzieje ze bedzie wiecej :)
10/10 |
Ten pierwszy koleś co był pokazany to co on powiedział...jestem maciek of?
|
Cytuj:
|
1447 filmik - own3d.
Gratz dla autorow ; ). p.s. TV Niepelnosprytna - nie martwcie się, stado babć noszących moherowe berety dalej będzie z wami ! |
Cytuj:
Najlepiej bżmiąca kwestia w filmiku.:D Thx za komenty. |
Cytuj:
|
mm.. pewnie zostane zbluzgany i wyklety przez spoleczenstwo.. ale mnie sie ten film nie podoba ; S
|
Polew Xd
hehehe KLAWY filmik !! XD wymiata
moja ocena 5/6 =P |
Cytuj:
|
Cytuj:
film ma prawo Ci się niepodobaĆ ,i nikogo podejżewam niepowinno to obchodziĆ. |
Film naprawde pokazuje jak mozna sie smiac z tego co przedstawili "panowie psorzy" z TVN.. GZ dla was, filmik jest super, szkoda ze TVN nie pokaza go w telewizji.. boja sie pewnie swojej wiekszej kompromitacji na oczach (jak to powiedzial drom) "kilkuset tysiecy polskich tibijczykow!". <hahaha> Drom masz niezle texty. W sama tibie na calym swiecie gra srednio 40tys+ graczy, a ty takie liczby znajdujesz w polsce!!
|
Tutaj znów rehost teraz powinno na 100% działać:
http://www.upload2.net/download2/hda...OWIEC*****.html |
Nice Filmik Byl niezly ;] 8o
|
mi sie podobalo ;/ szkdoa ze takie krotkie;/ a i jeszcze jedno, niektorych slow nie moglem zrozumiec;/ bo ktos mial za piskliwy glos(dzieciecy wrecz:)
|
@Guriel
To było nagrywane komórką dlatego tak dziwnie. A jak chcesz wiecej to idz do tematu z Wydarzenia z Otoczenia bo to nowe działo studia filmowego gacek i chyba jedno z najlepszych szczególnie 2 cz. ;) |
tibia to narzedzie szatana, tvn mial racje, nie rozumiem czemu ich teraz wyzywacie za sluszne uwagi
|
Cytuj:
LOOOOOL to my tą uwage dalismy w tym reportazu, a nie jakis TVN widać, że masz problemy z rozumieniem |
Cytuj:
|
Niedam rady pobrac filmu niech ktos da jeszcze raz linka xD
|
Tak samo przedstawili "Satanizm" pokazali oblakanych ludzi osoby ktore mieszaly krew z tanim winem lol nie wiedzac wogule na czym polega satanizm pokazali ludziom "Albo jestes z nami albo sploniesz w piekle".Tak samo tibie przedstawili pogadali z noob'ami w cafejkach i macie lol
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |