![]() |
Poradnik zaktualizowałem pod względem płatności w banku. Gdyby ktoś wykrył jeszcze jakąś nieścisłość, błąd - proszę o kontakt przez PW.
|
Bardzo dobry poradnik, bardzo mi sie podobał.
|
Świetny poradnik.
Mam pytanie, kolega kiedyś mówił mi ze poprzez wpisanie * (czy tam czegoś) w okno osób mogą wchodzić do domu, invite dostają wszyscy gracze na ekranie. Czy to prawda? Jeszcze jedno, czy można wyrzucić z domku jednocześnie kilku gracz, albo wszystkich w nim przebywających? |
Spoko poradnik mi tez sie podobal on tak jak wiekszosci wam. Ale ja i tak nie bede mogl z niego korzystac bo jestem uwiezniony w podziemiach.
P.S. Jak by ktoś mógł to prosze o pomoc;) |
Super poradnik na pewno mi sie przyda 9/10 !
|
bradzo fajny poradnik wszystko tu jest czego potrzegowalem ;p
|
bylo wiecej koment napisac :l np na to jak pozbyc sie domq...
tak jak to jakis kolega napisal pare watkow wyzej ze ma domeq , ale jest za maly, a nikt nie chce go kupic i co ma zrobic? no to zrezygnowac z domq, albo oddac koledze za darmo... pzdR! :} |
Cytuj:
|
fajny poradnik gzzz
|
poscik mi sie walnol 2 sorki
|
Gh
A jeżeli kupię GH a nie mam gildi a GH mam tylko dla siebię jako dom to będę ukarany??:cup:
|
Cytuj:
|
Mam pytanie bo jak chce opuscic gh to musze cos zaplacic za to??
|
Nie. Nic za to nie placisz. Logujesz sie na tibia.com, znajdujesz swoj guild hause i klikasz move out. Czy jakos tak.
|
Mam pytanie: otóż co jeżeli kupiłem domek, a ktoś w nim śpi? W żądnej komendzie nie jest wpisany, co jeżeli się obudzi? Zostanie w domku?
Prosiłbym o szybką odpowiedź. |
Cytuj:
|
Mam pytanko...jak przed wprowadzenie mojej oferty bylo 1gp a po wpisaniu mojej oferty bylo 100gp (czynsz) to znaczy ze narazie ja wygrywam?
|
Cytuj:
Jezeli wygrywasz to jest twoj nick w licytacji. Jesli nie to nie. Tak najlatwiej sprawdzic. |
10 znakof...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |