![]() |
ja gram od 1-3h ale zaznaczyłęm 2-3h , wcześniej grałem po 6h ale teraz lato jest i szkoda mi czasu na tibie ;)
|
Siema wszystkim :) w tibie moge grac od 3-4 godzin bo jak gram dluzej to juz mi sie nudzi czasami jak siadam na nocke to nad ranem nie gram wogole tylko rozmawiam z brazylijczykami;) sorki za bledy ale jestem Wlochem :D
|
pare godzin tygodniowo jezeli w ogule...przynajmniej wychodze z tego zalozenia :D bo do tibi wrucilem wczoraj i zrobilem dopiero 5lvl(wczoraj 3lvl w jakas 1,5h a dzis 5lvl w jakies tez 1,5h czyli razem w dwa dni 3h) i ogulem to kwestia zalozenia psychicznego ile sie gra...poprostu zalozylem sobie wczoraj ze zrobie 3lvl zrobilem i sie nie logowalem dzis sobie zalozylem 5lvl i prosze jest:D jutro dobije do 1k pkt. i koniec na caly dzien :D i oto chodzi zeby grac po troszku i robic zalozony cel na dzien ;> (dzisiaj do 1k jutro do 1,2k pojutrze do 1,5k a popojutrze 2k i tak mozna dojsc wysoko ;>)
|
Cytuj:
|
ja gram po 3,4 godzinki ale teraz bede wychodzil na dwor zeby sie od uzalezniac odtej gierki
|
HE! 75 osób od 7-10!!!! Pewnie im już gały wyskoczyły:p
|
Ja tam nie gram :)ale brat mnie prosi żeby skillowac ok. 1k-2h:sword:
|
http://www.pskonejott.com/otc_display.php ---->se sprawdzcie xD
|
Nie gram w ogóle, już mnie to nie kręci, za dużo idiotów nie umiejących poprawnie napisać słowa "który/która/itd." itp. kręci się tam w Tibii, że aż żal patrzeć... No nie biorąc pod uwagę tego, że kiedyś marnowałem przy tym gównie po 6-7h dziennie... w wakacje, zamiast kruwa iść pograć w kosza albo do laski... teraz taki niesmak po tym mam...
|
@up
mnie też to mierzi, jak czytam "wogule" lub "przyszłem"...to jes po prostu dobijające =/ teraz osobiście dużo gram,ale jak nabiję skille 80 to dam se retired przed paccem, jeżeli w ogóle go kupię ;] |
2-3H na dzień ale czasem więcej jak mam czas.
|
Ja mam bardzo różnie. Zwykle gram do 4h max ale raz siedziałem 5 i pół godziny8o . Nie wiem jakim cudem można siedzieć przy Tibii dłużej. Po prostu niemożliwe:)
|
3 - 4 h max wiecej przed kompem nie usiedze
|
Ja gram dzienie gdzies 2 - 4h zalezy czy jest szkola czy wakacje :)
|
Różnie.
W rok szkolny nie ma czasu bo trzeba się uczyć ale zawsze się gdzieć znajdą z 2 h wolnego to wtedy trochę w Tibię trochę w RuneScape :p W wakacje gram trochę więcej w obie gry. |
W tibie poswiecam czasu dzienie 3 h a reszte czasu sprzedam na robieniu stron www
|
W roku szkolnym wogóle nie grałem... no moze w piątek czasem. Ale teraz są wakacje i na ogół siedze więcej niż 10 h... ale czasami wogóle, albo mało. :p
|
ja codziennie gram w komputer 2godziny...
i te 2 godz. spędzam przy tibii xD :P |
Ja raczej powyżej 1 godziny do 2 godzin , wchodze żeby nabić exp a potem wychodze :p . A tak przyokazji witam all
|
Aww za czasów świetności 5-7h Loozem, och pamiętne BoHy za 70k...i Vs po 55...Stare dzieje :P
Offtop. Czy ktoś się równa z moją data przyłączenia na Forum...?Jeszcze nikogo nie widziałam z podobną datą niż moja :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |