![]() |
hmm, rodzice, no są troche wkurzeni że tyle gram, więc coraz mniej gram,
chociaż czasem moja mama mówi że mam sobie znaleść żone w tibi i tam też kupić dom, a jak nie mam w czym wyjść, to mówi że mam se tam kupic garnitur :O |
moim wiedzą i czasami jak przeginam to od pc odganiają :) Po tej całej "Tibijskiej aferze" chciel mi zabronic grac w tibie po przez usuniecie tibi ( ale chyba wiedzieli ze sie tak latwo nie dam) i poszli do znajomego 80 Ek i on im wytłumaczył jakie sa kożyci płynące z tibi :)
|
moi nie wiedza a co mam im mowic?
Mamo ale zem dzisiaj skilli narabal i kiedy GSa spotkalem to tak mu przywalilem z BSa ze nie zdarzyl zadnego poison spidera puscic. Pomijam ze mi k legi wypadly i zadnego UHa nie uzylem xD jeszcze moze opowiedziec o morrowindzie, americas army mamusiu? B) |
Cytuj:
|
nie mają nic przeciwko...znaczy matka ojca nie mam.
|
Wiedzą i nic nie robią bo przecież mój tata w to gra:D
|
mowi rodzice wiedza ze gram i nie maja nic przeciwko temu , moge grac ile chce i po ile chce ale takze wiem ze nie moge grac za duzo bo nauka zycie rl itp.
|
a jak ktoś niema rodzicow?
|
Wiedzą że gram ale.
Moi rodzice wiedzą że gram w tibie i początkowo niemieli nic przeciwko ale.. oceny poszły w dól i coraz bardziej próbuja mnie od tego odciągnąc X( X( :( :(
|
Ale czemu nie ma pół na pół? Bo u mnie jest tak że Tata nie ma nic przeciwko temu a nawes sam gra w Tibie a mama mnie probuje odciągnąć. Jednak zagłosowałem że Wiedzią ale próbują odciągnąć ;)
|
tibia
Moi rodzice od lat próbują mnie odciągnąć od wszystkich gier komputerowych a tibia nie jest wyjątkiem xD
|
Cytuj:
Sorry ale czy ty sie popisujesz czy masz patologie ? 8o |
Cytuj:
|
Ja jestem rodzicem :)
Moje dzieciaki nie graja jeszcze w Tibie (mimo ze swoj komputer oblegaja caly dzien) , bo sa za male (czyt. nie potrafia pisac i czytac - narazie). Jezeli beda chcialy grac, no problem, jeszcze im pomoge :D , narazie tylko cala rodzina patrzy na mnie jak na pomylenca 8o |
Moi nie maja nic przeciwko, co wiecej, moj ojciec sam gra w tibie : 60+ ED na Harmonii :P
|
moi nie maja nic przeciwko temu ze gram, chyba ze mam zle oceny to wtedy sie zaczyna ale tak to lajt. :)
|
moik rodzice wiedza w co gram i nie mają nic przeciwko tibi
|
moji rodzice niemaja nic przeciwko a nawet chca w to zagrać 8o
|
Moi rodzice nie mają nic przeciwko (na dodatek wciągnełem brata (6 lat) XD
|
Cytuj:
-------------------------------------------------------------------------- Tibia Bogiem, Tibia Nalogiem, Tibia Zabawa pOzDro AlL ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |