![]() |
poradnik 7/10 bo wiekszasc z poradnika kazdy wie kto gra dluzej niz 10 miesiecy :P
|
Lolll
No Nwaet i tak kazdy prawie to robi :P 8o
|
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Dobry poradnik. Może noobki się dowiedzą jak nie dostać hunta :p Małe pytanko. Jak szybko można zostać noobem?
|
Ja mysle ze taki poradnik powinien byc do przeczytania przed rejestracja :D
|
tak jak kolega wyżej..lecz nikt taki nie będzie mówi sie ,,nigdy nikomu nie będe kraść'' a tu nagle a co tam wezme mu i tak moze mi h** zrobić i później są skutki :evul:
|
Poradnik stary, choć jak najbardziej aktualny. Wieeeeeele osób powinno go przeczytać i się do niego dostosować ;D
|
Hak
JA miałem 28 druida nazwa bubu rozpi'erdalacz i mi jakiś d*pek haknął ale tez przyznaje wiele błędów popełniłem lurowałem zabijałem czyjeś potworki zabierałem loota ale już nie popełnie tych błędów :p
|
spoko
Nudnawe ale mądre zasługujesz na niezłą ocenkę, a jak popracujesz nad formą to 10 jak malowane :)
|
Poradniczek bardzo fafny :).Tylko ,że nooby niestety będą i są we wszystkich grach online :(.I często jest tak ,że jak zwróczisz uwagę takiemu noob'owi nie dlatego że jestes wredny tylko dlatego,żeby pamiętał na przysłość to odrazu za przeroszeniem wyskakuje na ciebie z ryjem xDD.
|
LEO taka drobna uwaga,jeżeli jest obok literka i to nie mósisz stawiać kreseczki nad C.POnieważ i zmiękcza c, Ale to tylko taka drobna uwaga ;):)
|
Jestem nowy i pewnie mi sie przyda, dzieki;)
|
wszystko ładnie, pięknie tylko szkoda że nie wszyscy to przeczytali :confused:
|
Jak jest ktos noobem to nawet to mu nie pomoże ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |