![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Szyfrowanie szyfrowaniem ale to w miare oczywiste że każdy idiota potrafi ustawić własnoręcznie zrobione makro [chociażby Taskera albo coś w tym stylu...] na Anni~ albo do robienie run...
Nie wiem jak działają Aimboty [największy problem :/] więc prosiłbym poisonera [ty o botach wiesz wszystko, lata praktyki...] o krótkie wytłumaczenie :> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. ban dostaje osoba, nie konto, więc bądz tak dobry i nie zakładaj 40 kont aby tylko móc sobie wkliknąć 50 razy 'cytuj'. |
Cytuj:
Cytuj:
@topic: nie wierze, ze boty przestana dzialac. Nie ma takiej mozliwosci, nawet w przypadku omawianego szyfrowania. @Scor: nie ma w licencji MS niczego o tym, ze akceptujac warunki zgadzam sie na grzebanie w moim kompie (vel wysylanie jakichkolwiek informacji z mojego kompa nie zwiazanych z procesem aktualizacji). |
Cytuj:
(np. Knightsolo jak wszedł w bande i bot się ściął :<) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale wiedziałem o tym i 19 druidem zabiłem 22 elder druida:D:D wpadłem dałem atack i po bocie:DD loot to 3 uhy,2 manasy 38ihow,shovel,342gp, pare bp :D:D: BOTY TRZEBA TĘPIĆ |
Cytuj:
Wpierw odnajduje się osobę na battle liscie np zaznaczoną jaki cel do ataku albo po name. Potem mając juz x,y,z osoby wystaczy na niej urzyć runy wysyłając odpowiedni pakiet. Myślę że jak pokaże ten pakiet to się nic nie stanie bo ten kto ma zrobić bota to i tak będzie umiał, a reszta i jak nic z kodu nie zrozumie. Kod:
procedure UseItemAtPosition(Item: Integer; Backpack: Integer; Slot: Integer; ToX: Integer; ToY: Integer; ToZ: Integer); |
Cytuj:
Programy symulujace ruch kursora z powodzeniem zastapia uhboty i afktrainery. Z przeprowadzonych przez mnie testow wynika ze odpowiednio skonfigurowane moga zastapic tez aimboty dopoki celem nie bedzie 150 ms z gran hurem. Mozna byc jednak pewnym ze przynajmniej caveboty na jakis czas znikna ze sceny. Stworzenie takiego bedzie wymagalo albo podpiecia sie do Tibii jakims dll i uzycie wewnetrznych funkcji klienta albo odnalezienia w pamieci klucza szyfrujacego. Wraz z nadchodzacym updatem zapowiada sie bardzo ciekawe wyzwanie dla programistow... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie łudzcie się, boty były, są i będą po kres tibii.
Z kazdym updatem wchodzą nowe anty botowe zabezpieczenia, i z kazdymi zabezpieczeniami wchodzą nowe boty omijające je. Czemu dalej nie mialo by tak być? Puki spleen (hail) na strazy boty będą!. Zresztą nie wiem oco wam lazi z tymi botam, ja uzywam tbi do jedzenia fooda bo mi sie nie chce klikac i czasami jak torch zniknie to swiatlo włączam. (torch-lepszy efekt) ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro nie da sie uzywać botów (przynajmiej narazie) to moze usuną soule (które guwno dają) i zmiejszą poziom potrzebny do czarów na wcześniejszy?!?!
|
Cytuj:
|
Jak uzywalem bota to tylko do swiatla reszta byla za bardzo lamerska uhanie i itp
|
Zgodnie z przypuszczeniami, w ciagu pieciu godzin od wlaczenia serwerow opublikowano pierwszego aimbota kompatybilnego z 7.7. Szkoda, ze zabezpieczenia wprowadzone przez CipSoft okazaly sie tak malo skuteczne. Podejrzewam ze 2-3 dni i boterzy znow zagoszcza na serverach :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |