![]() |
up@: LoL, knightmare to według mnie GM! On chodzi z tym swoim "zwierzaczkiem" po ankh na ts.
|
wejdzcie se wszyscy na www.wiki.hunted.pl i w dziale potwory na samym koncu pisze jaki kto jest silny .Apocalypse nie jest wcale najslabszy z tej 7.Uwazam ze jest najsilniejszy.Aha jeszcze tworzy sobie 8 demonow
|
Pytanie
Czy rzeby grac na test serwie trzeba mniec PACC czy cos innego czy kazdy moze zagrac??
A jeszcze jedno jak wejsc na TEST SERWER jesli moge bo dalem TEST SERWER LOGIN i nic |
Cytuj:
A to "rzeby" rzuciło mnie na kolana. @Edit Firzd!!1 |
Cytuj:
Po 2 to żeby wejść na Test Server , trzeba posiadać specjalnego klienta tibii , ten którego masz obecnie (7.92) nic nie da |
Cytuj:
|
Ale nikt przez przypadek nie zauważył że to temat z 2006? Raportowałem już, ale nikt nie reaguje.
|
A zkąd wziąść testowego klijenta nie wiem poniewaz zwykle gdy jest utpade nie ma mnie na kompie bo wyjezdzam do siotry
|
pech, składam kondolencje
|
hehe nie wiedzialem ze jest cos silniejszego od oroshibala....... mam nadzieje ze nigdy w calej grze nie spotkam tego potwora :)
|
Cytuj:
|
Panowie i panie data tematu (:
@miko11 Apokalipsie ssza! Oroshibal jesst lebszy!!!!11 jeden niechcemisiepisać |
Cipsoft mógł się bardziej postarac
Zgadzam sie ze jest to swego rodzaju niemoc cipsoftu ... zrobili potwora który jednym uderzeniem zabija wszystko w promieniu ... w dużym promieniu a nawet mu wyglądu nie zmienili ???
Co prawda prędzej czy pózniej ktos go pokona ale ... |
temat sprzed roku..
modek- zamknij go ; > Adu~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |