![]() |
pytanie
Gdzie teraz taką łatke mam wrzucić? :confused:
|
Po prostu klikasz na nią 2 razy. Włączy ci się wtedy instalator. Trzeba poczekać jak zrobi swoje i na końcu uruchomić ponownie komputer. I tyle. Instalatora możesz spokojnie usunąć, bo sama łatka jest już zainstalowana.
Myślę, że zrozumiesz... :) |
kapuje już
Już kapuje wszystko! Przepraszam za moje głupie pytania, lecz w tych sprawach jestem zielony :baby:
|
Nie ma głupich pytań. Są tylko takie, na które odpowiedź znają PRAWIE wszyscy. ;)
|
Dałem sie okrasc chakerowi !!!!
Pewnego dnia Jakis gosciu (Kresek the Sorcerer) złozyl mi poropozycje o tym e moge doloczyc do polskiej gildi ominix czy cos takiego <<:) Mozna bylo uzyskac od niej min. knight armor,20 k , i takie tam duperele , no i dalem szie nabrac i mialem juz po zabawie , wywalilo mnie z gry i nie mogle wejsc . Kumpel z tibi nawet rozmawial ze mna aale ja wogule nie gralem gadal z chkerem kiedy juz odpuscil to zmienilem haslo i weszlem do gry i nic nie mam ??!!! <Lipa> Noi mam juz pozawodach !!! Mam pytanie czy da sie odzyskac w jakis sposub zeczy ????!!!!!! ;( ;( ;( ;( 8o X(
|
Niestety tych rzeczy już napewno nie odzyskasz. Tyle razy tibia.pl trąbi o tym, żeby nikomu nie podawać passów, a nadal są takie osoby co to robią :( Jeszcze
najgorsze jest to, że polak polaka potrafi okraść ;( Cytuj:
|
Ja mam zwyklego windowsa XP od samego poczatku zalozenia neta i jakos nikt mi konta nie zarypal xD Nigdy nikt sie nie wlamal do mojego kompa i nigdy nie mialem keyloggera. Mam po prostu zdolnosci, dobrego firewalla i zajefajny, niepokonany sposob na wpisywanie passow : )
Ale to moja tajemnica... Pozdro ~Matiz PS.: Nie zebym sie wozil, ze jestem taki super ziom. |
Cytuj:
"Jest taki mały trick, którym można zmylić keyloggera. Można to zrobić, używając znaków specjalnych, których nie wykrywa większość keyloggerów np. Wpisując: haslo Efekt to: haslo Haker widzi: haslo Wpisując: slo [home] ha Efekt to haslo Haker widzi sloha" Zaporzyczone ze strony: http://www.tibia-zabezpieczenia.prv.pl/ |
Dlaczego ciągle mylicie hakiera z crackerem?
|
Nom, wystrczy tylko zaznaczyć, że hacker jest pożyteczny, a cracker - nie.
@edit Haker to osoba, która wyłapuje błędy na zlecenie, a cracker to osoba, która wyłapuje błędy, żeby je wykorzystać dla swoich celów i korzyści. Mam nadzieję, że się dobrze wyraziłem. :) |
Haha, Drom tlumaczy noob'kom czego nie robic ;D hehe
bebi~ |
Mam małe pytanko: jak długo zamiast fotek będą linki do nich??
|
Cytuj:
|
Pytanie
Ja mam system Windows 98 i nie wiem czy tez musze pobierac łatke. Widzialem ze na tej stronie Microsoft bylo cos napisane ne temat tego, ale nie bardzo zrozumialem i nie bylo tak zadnego linka ani downloadu do Windows 98. Czekam na odpowiedz. Jesli to pytanie sie juz pojawilo to przepraszam, ale nie chce przegladac w tym calu calego tematu forum.
|
Cytuj:
Pomysl sam wymyslilem ale mozliwe, ze ktos tez wymyslil ten sposob, wiec nie mowie "Jestem pierwszy, ktory wymyslil taki sposob". Pozdro ~Matiz |
@gora
Tak, strasznie mętnie tam opisali to. Z tego co zrozumiałem: Dla win98 nie ma łatki naprawiającej ten problem, gdyż w tym systemie nie jest on krytyczny. Występuje ta luka, ale "chakier" nie może przejąć kontroli nad systemem bez naszej wiedzy i zgody. Jak to działa i co dokładnie to znaczy-nie pytaj mnie. Dla pewnośći odpal windows update i ściągnij wszystkie aktualizacie. |
zrobilem formata pc, wgralem sobie serwice packa 2+ ta nowa latke i teraz mam w tibii 4-5 fps..., zawsze mialem minimum 15 i mozna bylo normalnie grac, a teraz to ledwo chodze... co na to gó*** poradzic?
przy wylaczonej tibii uzycie cpu jest rowne okolo 15-20%, a jak wlaczam tibie odrazu skacze do 100% win xp, celeron 466, riva tnt 16mb, 320mb ramu |
Cytuj:
dla niego praca na xp to niesamowite tortury :p |
Jeżeli mam Expeka proffesional z dodatkiem service pack 2 to którą aktualizacje mam wybrać?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |