![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdro |
Pozwoliłem sobie usunąć posty napisane dziś. Ktoś dobrze zauważył "Pewnie nam znowu zamkną temat."-Tak-zamknę i nie będzie kolejnych tematów z tego servera.
Dziękuję za uwagę. |
Oj jaka szkoda8o
|
Mamy wojne na naszym kochanym noobservie =DDD
Caltus wypowiedzial jakis tam reason i w sumie to zakonczy swoja przygode na furorze.. chociarz Dusków nie lubie to niestety musze przyznac ze Sunblade nie ma szans =( Let 'em dance. |
Cytuj:
Chociażby dzisiejsze dedy Moczykija i Sanyola pokazują, że jednak mogą coś zdziałać :) |
Cytuj:
|
Są Filmiki z WojnY??
Ejj Jak ktoś ma jakis filmik z obecnej wojny Duski vs Sunblade niech wrzuci tu linka albo na forum filmy plx :] Byłbym wdzieczny B)
|
Poczęsci zgadzam sie z Zwierzem ; d
Forum jak sama nazwa wskazuje jest to miejsce wyrażania poglądów, a tam gdzie 2 poglądy są scesje - i tutaj problem że są one wygłaszane w nie kulturalny sposób. ='( i chyba to modkom nie pasuje, ale jeżeli nie pasują im wymiany zdań (czasami ostre) to laski bez i bedzie mniej o jednego usera ;s anglika znam to na tibia.com pojde ; d btw. jestem hunted przez imargama (145lvl), sanyola (130lvl?) i fallathanu (80lvl~) za treści wygłaszane na tym wspaniałym forum ; D (mam 27lvl =P) |
[quote=Vanzi]Nie ma nowej TibiCam, ani TibiCam NG więc na filmy nie licz.
Aha :P |
huehuehue :D sunblade przegrywa 10:6 :}
ps: panowie z duskow tak trzymac i jechac dalej, niech sunblade wkoncu przestanie istniec ;D link do forum z tibia.de, macie tam kto zginol i przez kogo :) http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1236853 |
Cytuj:
Moczykij mial 500-1000 pingu wiec ciezko mu bylo sie nawet uhac wiec nie cieszylbym sie z tego az tak bardzo ale frag to frag :) Btw Z tym pingiem ma 3 fragi o ile dobrze pamietam :D Na tej akcji padli wszyscy Sunblade ktorzy postanowili walczyc :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszyscy oprucz darshila ktory postanowil dac exit , a co do caltusa i katrili uciekali szybciej niz bym powiedzial owned :(8o |
Cytuj:
:baby: |
Cytuj:
SZACUNEK WSZYSTKIM KTORZY POMIMO GROZBY CHUNTA OTWARCIE WYRARZAJA SWOJE OPINIE !!!!!!!!!!!!!!!! a pogarda dla tchorzy i du.....(<- i tu wlazla cenzura) |
May 13 2006, 15:09:22 CET Killed at Level 111 by a spider
Wspolczuje Ratillt ehh to nie pierwszy raz pamietam ze ktorymś tam na posion i na 100 na orc warrior :S Rokz*****ł bym net providera :P |
huh to dlugo sie meczyl ten spider :S
Ratiilt to dzielny gracz i on sie nie podda! Hail :) |
Omg co to za leader ktory ucieka z pola bitwy zamiast zginac z honorem -.-
|
Oj, przypominaja mi sie slowa swietej pamieci Caltusa, ktore wypowiedzial po dedzie w poprzedniej wojnie: "Juz tu nie grasz, skurwysynu". Ja gram, nie wiem, jak ty dlugo bedziesz to robil xD. Padniesz raz i nie wyjdziesz z pz?
Smutno mi rowniez z powodu Jamesa, ktory niestety, nie zostanie pierwszym 100+ lvl ed. :(:(:( Oj, jak smutno... Pozdro dla zlodzieja i pvp-mastahow aka Sunblade "Riborn" Legends... ------------------------------------------------edit: nowe fragi: Gremar May 20 2006, 17:01:36 CET Killed at Level 112 by Taifun Devilry Laen Loys (super, super) May 20 2006, 16:36:22 CET Killed at Level 106 by Taifun Devilry May 20 2006, 16:37:09 CET Killed at Level 106 by Taifun Devilry Sendrius May 20 2006, 16:50:31 CET Killed at Level 111 by Czipsu and by Taifun Devilry Valke Allar May 20 2006, 16:32:38 CET Killed at Level 81 by Taifun Devilry Yakapushi Mastah May 20 2006, 16:45:47 CET Killed at Level 129 by Taifun Devilry Yubov May 20 2006, 17:11:49 CET Killed at Level 139 by Taifun Devilry Anaboll May 20 2006, 16:39:18 CET Killed at Level 102 by Taifun Devilry and by Imargam Darshil May 20 2006, 16:47:21 CET Killed at Level 110 by Taifun Devilry Yeebak May 20 2006, 17:10:37 CET Killed at Level 115 by Taifun Devilry and by Czipsu Jakis komentarz? Totally own3d.. |
Omg lmao LOL
Jedynymi zlodziejami na tym servie sa duss... -.- A ci co ich wykopali kilka miesiecy temu wchodza do sunblade i sie robi ciekawie;) Watpie zeby sie duss szybko poddalo nawet po wieli fragach ze strony sunblade;0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |