Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Najlepsze rzeczy na rooku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7698)

Monte 27-09-2004 19:16

Omg, ten tu hit zapodał z tymi owcami ^.- A nie lepiej też z tymi brass legs'ami. Na pacc zone nie ma questa z brass legsami, gdyby był to sunrise pewnie by miał te legsy, a na skrinie z jego eq ich nie było miał on taki sprzęt - Legion Helmet, Łuk, 100 strzał, brass armor, studded legs, leather boots. Skąd wziął brass armor mnie się nie pytajcie bo nie wiem.

Dj Fara0n 27-09-2004 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aktus
poplynolem na folde a tam cooper shieldow i katan jest od zaj******. doszedlem do wniosku, ze nie ma co sie meczyc i latac za czyms co jest rzadko spotykane na rooku a na mainie tego jest w pierony. mace ma takiego samego attacka jak katana, a skille na mainie ida poczatkowo w oszalamiajacym tempie. zrobienie 20 w swordzie zajelo mi mniej czasu niz zrobienie 16 w club na rooku... wystarczylo polac troche w full defence...

hmmmm....ale na rooku sprzedasz katane i copper shield za 200gp na mainie nikt tego nie kupi a jezeli jestes druidem lub sorkiem to zrobienie 20 sworda nie idze tak szybko jak knightem i nie którzy na 40 lvl(sorc lub druid) nie mają 20 sworda ,cluba albo axe

Mati ziomek 03-10-2004 12:07

najlepsze rzeczy

Najlepsze rzeczy na roku to:
Legion helmet
Scale armor
Chain legs
Leather boots
Spike sword
Cooper shield
Sa jeszcze sandaly ale maja 0 arm

Bofiro(Chimera) 03-10-2004 12:50

Hehehe

Ja mam chain armor'a, lether legs, kathane, copperer shielda i legion helmet.

Tapase 03-10-2004 13:59

chyba sie pomyliles ;[

skoro som na rooku minoski a z minosow wypada p-dagger to chyba blond zrobiles nie???? :( sorry za ort. :confused:

Kredi 03-10-2004 15:40

Legion Helmet
Chain Arm.
Cooper Shield
Katana
Studded legs
Wszystko z Questów

gertt 03-10-2004 21:09

Uwazam ze pisanie na tem temat stracilo sens poco pisac jaki kto mial najlepszy eq na rook bo wszyscy pisza to samo
viking helmet,chain armor,leather boots itd wiec dla mnie to nie ma sensu

szopenfeldziarz 03-10-2004 21:31

ja miałem MPA, dragon scale legs, steel boots, demon shield, devils helmet i great axe. nikt nie zaprzeczy, BO NIKOMU NIE CHCĘ SIĘ TEGO CZYTAĆ. PO CO ZAKŁADACIE TE TEMATY?!?!!? X( :evul: X( :evul: :berserk:

Kapistar 21-02-2006 20:42

ja jestem jak wiecie mały noobek wiec spytam bo widze na allegro na takiej aukcji(nie ujawnie oczywiscie jakiej - moge tylko powiedziec pacc) znalazlem takie cuś dotyczące ekwipunku:

ekwipunek: Carlin sword/Mace, Copper shield, Chain armor, BP, Leather boots, Viking helmet, Leather legs + kasa

I tera mam pytanie: co to te BP ?? Z góry dzięks.

Silverkin 21-02-2006 20:58

Fu**in noob's !

Ja miałem chain legsy ale mi jakuś ch** zawinął :/ Szkoda, że SS'a nie zrobiłem X( Tłukłem tego orc'a spearmen'a z 20min aż go wykończyłem wtedy ten pie****o*y n00b przyleciał i mi zawinął X( ale jak go znajde to mu nogi z d powyrywam

Wieżcie lub neie ale tak był

Kshaq 21-02-2006 21:47

Eeeee kto miał niby chain legsy na Rooku bo o czyms takim jeszcze nie slyszalem.... slyszalem ze mozna miec juz na rooku rozne rzeczy ale chain legsy...hahahaha nie no rozbawiliscie mnie... najlepsze eq na rooku to
Legion helmet- Tyle samo obrony co Viking ale jest lzejszy co oznacza ze lepszy....
Chain armor- Najlepszy armor na rooku...
Studded legsy- Najlepsze legsy na Rooku...
Leather bootsy- Najlepsze buty na rooku jedne z najpospolitszych rowniez na mainie
Katana- Najlepszy sword na Rooku
Hatchet- Najlepsza bron obuchowa na Rooku
Mace- Najlepszy club na rooku
Bow- Inaczej łuk nie jest moze najlepszy ale dla Rookstayera ma znaczna wartosc
Spear- Tak samo jak luk raczej dla Rookstayerow lub przyszlych palkow...
Copper shield- Najlepsza tarcza na Rooku

Nie wymieniam tutaj ani Spike sworda ani Poison dagera ani Brass i Scale armor bo nie ma dowodow na ich istnienie... (nie liczac Spike sworda ktory jest widoczny na wyspie ale chodzi mi o jego zdobycie)

A teraz do MODERATORÓW: Proszę o jak najszybsze zamkniecie tego tematu bo jest on bezsensowny i wogule nieprzydatny... Wiem ze nowi maja problem i nie wiedza co jest lepsze od czego ale tu jest juz tak nasrane ze tu by sie chyba kazdy zgubil a co dopiero newbie... Od tego co jest najlepsze a co najgorsze jest stronka www.tibia.pl i po prawej stronie sa opisane wszystkie lub prawie wszystki itemki bronie i cala reszta... Prosze o nie pisanie juz w tym temacie i powtarzanie tego samego wkolko... Dajcie se juz spokoj.... Jesli nie mozna skasowac tego tematu prosze o jego zmakniecie... Jesli i to nie bedzie mozliwe prosze UŻYTKOWNIKÓW o nie pisanie juz w tym temacie tego samego bez przerwy to powtarzajac....X( X( X( X( X(

Silverkin 22-02-2006 20:34

@UP no to studded legsy, ale wpadka :baby:

Dindsuk 28-12-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapistar (Post 710180)
ja jestem jak wiecie mały noobek wiec spytam bo widze na allegro na takiej aukcji(nie ujawnie oczywiscie jakiej - moge tylko powiedziec pacc) znalazlem takie cuś dotyczące ekwipunku:

ekwipunek: Carlin sword/Mace, Copper shield, Chain armor, BP, Leather boots, Viking helmet, Leather legs + kasa

I tera mam pytanie: co to te BP ?? Z góry dzięks.

po prawie 2 latach odpowiem ci, tak!!!! wreszcie dowiesz sie ze BP to........Backpack, mam nadzieje ze sie przydalem

Morderff 28-12-2007 23:34

P dagger już nie leci z mino... leciał bodaj że, niecałę 2 lata temu bo na mainie zloociłem ale już nie leci...

piotrek26111 29-12-2007 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morderff (Post 1813241)
P dagger już nie leci z mino... leciał bodaj że, niecałę 2 lata temu bo na mainie zloociłem ale już nie leci...

Bah, kolejny znawca. Na mainie poison dagger jak najbardziej leci z mino, sam zloocilem juz w tym tygodniu jednego a na rooku zostala zalozona blokada i nigdy go nie wylootujesz.

@topic
Najlepsze co mialem na rooku to przyjaciol do wspolnego trapowania noobów i newbie.

Morderff 29-12-2007 11:01

@up
A Piotrusiowi sie nnie znudziła gra w bany? P dagger leciał na rooku jak najbardziej 2,5 roku temu. I co z tego ze zaraz taki Piotruś mnie skrytykuje, i tak p dagger leciał ;]

Rav 29-12-2007 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pufaa (Post 85111)
Taki temat już chyba byl ale za duzo bym sie naszukal wiec tworze nowy.

Umieszczajcie tu nazwy (i ew. opis) broni, armorow, jakie mieliscie na rooku najlepsze, ew. opis ciekawszych (np. slyszalem ze na rooku sa banany) rzeczy.

Ja mialem:
katana (z questa)
copper shield (z questa)
leather helmet (tez z questa :) )
studded legs (wypadly z orc spearmana)

teraz zalozylem nową postac (na Julerze jak zwykle)
Flaming Szef, na razie malo nią gralem (w 2h zrobilem 7 level) i nie zmierzam isc na maina.... moze kiedys dostane spike sworda (a moze fire, bo nie pamietam co ten koles z antiki dostal) od Cip-ow. Zrobie w koncu tego questa z Minotaur Magiem... a myslalem ze on tam jest dla jaj :) slyszalem ze na rooku jest ghoul ale watpie... nie wiem gdzie niby. moze na wyzszym levelu da sie rozkopac inne czesci grobow (ale to tylko moje przypuszczenie)... nie wiem, ale podejrzewam ze bedzie ciekawie :]

Cipy nie dali nikomu nic? ;o A jesli chodzi o rarki to na najstarszym swiecie mozna spotkac takie cos jak brass armor Kiedys dostepny z mino obecnie nie do zdobycia no tak to jest. Dawno temu byl jeszcze taki blad co do tego keidy sie zrookowalismy z maina nasze eq pozostawalo na sobie i w ten oto sposób na mainie byl miedzy innymi scymitar ;o Oczywiscie gdyby sie nie lansowali to by pewnie do tej pory na swoich rookmasterach posiadali te nice eq. ;( offtop sie zrobil ;p

Moje eq:

Najlepsze jakie moze byc na dzien dzisiejszy do zdobycia

piotrek26111 29-12-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morderff (Post 1813685)
@up
A Piotrusiowi sie nnie znudziła gra w bany? P dagger leciał na rooku jak najbardziej 2,5 roku temu. I co z tego ze zaraz taki Piotruś mnie skrytykuje, i tak p dagger leciał ;]

Wiem ze lecial ale teraz juz nie leci. Tzn na mainie leci a na rooku jest blokada ;]

Morderff 29-12-2007 19:17

@Rahim
Chyba scitimar na rooku, bo napisałeś, że na mainie ;] pozdro

@piotrek26111
To dobrze, ze chociaż to wiesz ;] pozdro

Rook_Guardian 29-12-2007 21:29

A ja mialem:
Leather helmet, studded helmet, chain helmet, brass helmet, legion helmet, viking helmet, silver amulet, bronze amulet, backpack, bag,club, combat knife, rapier, short sword, machete, scythe, bone club, hand axe, axe, sword, hachet, spear, mace, katana, carlin sword, wooden shield, studded shield, brass shield, plate shield, cooper shield, coat, cape, doublet, leather armor, studded armor, chain armor, leather legs, studded legs, leather boots, bow, arrow, poison arrow, antidote rune, life fluid, rope, shovel, pick.
HAHAHAHAAH
ALE SIE PODJARAŁEM!!

Gupi temat X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13.