Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ach Ta Polska Policja.... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77114)

Tompior 15-05-2006 22:54

E tam... Po takim czyms powinien zostac skuty a w ostatecznosci dostac z paly w reke lub noge, plecy albo cos...
Policjant z paly w glowe powinien walic tylko w ostatecznosci a to napewno nie byla...
Takich ludzi jak ten typ trzeba tepic bo sie zbyt zwobodnie czuja ale powinno im sie wlepiac mandaty i tyle ;)
Policjancik powinien zostac po takiej akcji zwolniony z roboty a jak spowoduje obrazenia ktore nie zagoja sie w ciagu 7 dni moze dostac kare wiezienia chyba do 5 lat??
A jak chlopak umrze to troszke wiecej...

Matek 16-05-2006 08:25

A ja dalej czekam na dowod od autora. Gdzie jakis wycinek z gazety, audycja w lokalnym radiu o tym co zaszlo? Jestem pewien, ze takie zachowanie policjanta byloby naglosnione - tym bardziej, ze poszkodowanego zabrala go karetka. No, chyba, ze tam gdzie mieszkasz zyja idioci i nie powiadomili nikogo "waznego" ;]

Dark Sven 16-05-2006 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior
Takich ludzi jak ten typ trzeba tepic bo sie zbyt zwobodnie czuja ale powinno im sie wlepiac mandaty i tyle ;)

Taa... bo na pewno zapłaci.Chyba nie wiesz jak w Polsce "sprawnie" działa wymiar sprawiedliwości.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior
Policjancik powinien zostac po takiej akcji zwolniony z roboty a jak spowoduje obrazenia ktore nie zagoja sie w ciagu 7 dni moze dostac kare wiezienia chyba do 5 lat??
A jak chlopak umrze to troszke wiecej...

Czytaj poprzednie posty.Ktoś tłumaczył, że te palki są specjalnie przystosowane.

Elyas 17-05-2006 20:25

moj kumpel z kumplem poszli na mecz ja se jezdzilem na rowerze po meczu przyjechalem po nich a kumpel mial koszulke z napisem CHWDP i podbiegl palkarz i spytal co to znaczy ten bez koszulki powiedzial: chwala wam dzielni policjanci a ten co mial koszulke chce wstapic do policji to palkarz go zaczal na*******ac... ze wyladowal w szpitalu i polezal poltora miesiaca a gliny nie zaplacily odszkodowania...

Angel of Death 17-05-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elyas
moj kumpel z kumplem poszli na mecz ja se jezdzilem na rowerze po meczu przyjechalem po nich a kumpel mial koszulke z napisem CHWDP i podbiegl palkarz i spytal co to znaczy ten bez koszulki powiedzial: chwala wam dzielni policjanci a ten co mial koszulke chce wstapic do policji to palkarz go zaczal na*******ac... ze wyladowal w szpitalu i polezal poltora miesiaca a gliny nie zaplacily odszkodowania...

I wtedy się obudziłeś ...

templeoflight 18-05-2006 20:36

Ja tego nierozumiem... nawalają sie ci pseudokibice, przeklinają i demolują stadion a jak dostaną za swoje to mają pretensje... zresztą jakby ktoś zaczął was obrażać to byście niewalneli go ? Żałosne, umrzeć od gumowej pałki, zastanówcie sie <lol>

Dechsta 18-05-2006 21:07

Zachowanie chłopaka mnie nie zdziwiło, każda młodzież w tym wieku tak się zachowuje, wiadomo że młodzież nie ma szacunku do policji i jest to normalne że sobie krzyczał.

A co do zachowania policjanta to jest ono nieodpowiedzialne.

U nas na meczach policja i ochrona nawet boi sie zareagować żeby w pizde nie dostać, dopiero gdy sie bije ktoś to tam czasem wpadną żeby ich uspokoić.

Smetana 18-05-2006 21:16

Cytuj:

Zachowanie chłopaka mnie nie zdziwiło, każda młodzież w tym wieku tak się zachowuje, wiadomo że młodzież nie ma szacunku do policji i jest to normalne że sobie krzyczał.
Eee??? Ty jesteś pojebany. Jak dla ciebie to normalne to powinieneś razem z tymi kibolami stanąć pod murem i zostać rozstrzelanym za debilizm.
Niby dlaczego nie mieć szacunku dla policji? Bo wypełniają swoje obowiązki?

Dechsta 18-05-2006 21:26

@up

Ponieważ wsród młodzieży teraz jest taka moda :o

I dam ci jeden powód dla których ich nie lubia - spijasz sobie browarka albo coś, podjeżdzają, zabierają i potem już przejebane...

Niech sobie lapią tych swoich złodzieji, przestępców i bandytów a nie do gnoji sie burzą.

Smetana 18-05-2006 21:53

@up
To nie jest jakaś dobra moda :/. Prymitywizm. Co niby takiego robią, jak zostaniesz złapany?

Yassek 18-05-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Allatar
Zasluzyl sobie na to.

I 10 różańca na dokładkę, tak dla POPiSu.

Angel of Death 18-05-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dechsta
I dam ci jeden powód dla których ich nie lubia - spijasz sobie browarka albo coś, podjeżdzają, zabierają i potem już przeuwielbiam jeść bananyane...

No to teraz zadaj sobie pytanie czy jako nieletni możesz pić piwo ? Policja wykonuje swoje obowiązki, nie piłbyś piwa/palił nie zgarnęli by Cię.

Cytuj:

(...)a nie do gnoji sie burzą.

No na zakończenie coś sensownego powiedziałeś, GNOJE faktycznie nimi jesteście ;]

Dark Sven 18-05-2006 22:23

Cytuj:

@up
Przynajmniej w moim mieście, ta moda już minęla. Teraz to już tylko mali (6-9lat) chłopcy którzy krzyczą albo piszą krędą by pokazać jakimi są "ASAAMI"
Cytuj:

Niech sobie lapią tych swoich złodzieji, przestępców i bandytów a nie do gnoji sie burzą.
Z takich kiboli to dośc często rosną takie myndy, złodzieje, menele.Nie wszyscy ale jakas czesc na pewno.
Cytuj:

To nie jest jakaś dobra moda :/. Prymitywizm. Co niby takiego robią, jak zostaniesz złapany?
Ew. Spiszą za "obrażanie funkcjonariusza"
Cytuj:

Lamusy którzy nie mają się czym innym popisywać, albo zdobywają "frietófff" rżnąc głupa.
Cytuj:

Naa baaank:D poza tym zazwyczaj jest HWDP. Poza tym policjant nie ma prawa kwestionować w co sie ubierasz.

Ale się rozpisałem:p

Tasior 18-05-2006 23:09

Cytuj:

@up

I dam ci jeden powód dla których ich nie lubia - spijasz sobie browarka albo coś, podjeżdzają, zabierają i potem już przeuwielbiam jeść bananyane...

Wśród policjantów jest moda na pałowanie kiboli, prawda, ze zajebiste wytłumaczenie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:07.