![]() |
E tam... Po takim czyms powinien zostac skuty a w ostatecznosci dostac z paly w reke lub noge, plecy albo cos...
Policjant z paly w glowe powinien walic tylko w ostatecznosci a to napewno nie byla... Takich ludzi jak ten typ trzeba tepic bo sie zbyt zwobodnie czuja ale powinno im sie wlepiac mandaty i tyle ;) Policjancik powinien zostac po takiej akcji zwolniony z roboty a jak spowoduje obrazenia ktore nie zagoja sie w ciagu 7 dni moze dostac kare wiezienia chyba do 5 lat?? A jak chlopak umrze to troszke wiecej... |
A ja dalej czekam na dowod od autora. Gdzie jakis wycinek z gazety, audycja w lokalnym radiu o tym co zaszlo? Jestem pewien, ze takie zachowanie policjanta byloby naglosnione - tym bardziej, ze poszkodowanego zabrala go karetka. No, chyba, ze tam gdzie mieszkasz zyja idioci i nie powiadomili nikogo "waznego" ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
moj kumpel z kumplem poszli na mecz ja se jezdzilem na rowerze po meczu przyjechalem po nich a kumpel mial koszulke z napisem CHWDP i podbiegl palkarz i spytal co to znaczy ten bez koszulki powiedzial: chwala wam dzielni policjanci a ten co mial koszulke chce wstapic do policji to palkarz go zaczal na*******ac... ze wyladowal w szpitalu i polezal poltora miesiaca a gliny nie zaplacily odszkodowania...
|
Cytuj:
|
Ja tego nierozumiem... nawalają sie ci pseudokibice, przeklinają i demolują stadion a jak dostaną za swoje to mają pretensje... zresztą jakby ktoś zaczął was obrażać to byście niewalneli go ? Żałosne, umrzeć od gumowej pałki, zastanówcie sie <lol>
|
Zachowanie chłopaka mnie nie zdziwiło, każda młodzież w tym wieku tak się zachowuje, wiadomo że młodzież nie ma szacunku do policji i jest to normalne że sobie krzyczał.
A co do zachowania policjanta to jest ono nieodpowiedzialne. U nas na meczach policja i ochrona nawet boi sie zareagować żeby w pizde nie dostać, dopiero gdy sie bije ktoś to tam czasem wpadną żeby ich uspokoić. |
Cytuj:
Niby dlaczego nie mieć szacunku dla policji? Bo wypełniają swoje obowiązki? |
@up
Ponieważ wsród młodzieży teraz jest taka moda :o I dam ci jeden powód dla których ich nie lubia - spijasz sobie browarka albo coś, podjeżdzają, zabierają i potem już przejebane... Niech sobie lapią tych swoich złodzieji, przestępców i bandytów a nie do gnoji sie burzą. |
@up
To nie jest jakaś dobra moda :/. Prymitywizm. Co niby takiego robią, jak zostaniesz złapany? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale się rozpisałem:p |
Cytuj: