![]() |
Czytałeś temat?
@up Czytałeś temat??. Bo jak tak to byś wiedział że nic nie daje!! Tylko niektuży gracze będą cięszanować i możesz grać na prywatnym teście. Nic więcej!!
@topic Kurde 1 bład a 2 raz zdawałem!! Skopane nie mogli by zrobić margines błędów 2 np. |
super temat B)
ale mam pytanko czy ten test jest po polsku :] ?? |
Niestety test niejest po polsku. W nim jest gdzieś 20-25 pytań i czasami nie tylko jest 1 odpowiedż, lecz może być ich kilka. Ja podjąłęm się tego testu zanim przeczytałem ten temat i miałem tylko 1 pytanie żle. Mam 12 lat więc myśle że całkiem nieźle mi poszło. Prosiłbym o ocene czy według was jak na mnie to dobre osiągnięcie.
|
Bawicie mnie z tym swoim jednym złym pytaniem. Dlaczego? Jeżeli nie zdacie to wynik nie pokazuje wszystkich złych pytań tylko PIERWSZE złe. Więc w wyniku po nieudanej próbie zawsze pokazuje tylko jedno.. ech :P
Więc jeżeli na 20 pytań machniecie się i zobicie źle np 4, 9 i 12.. to pokaze tylko w 4 blad.. pierwsze zle pokazuje.. a nie wszystkie złe.. xD |
A to przepraszam zannoobilem :faceoff:
|
Cytuj:
|
Ja mam Male Pytanko. Nie znam najlepiej angielskiego ale potrafie prowadzic normalny dialog z graczem z innego kraju czy taka znajomosc wystarczy na potrzeby jezykowe Tutora ?:baby:
|
Dzieki Raul! Bardzo pomogl mi twoj artykul, podziwiam cie ze chcialo ci sie to tlumaczyc:)
|
to są pytania zamknięte? prawda? bo z otwartymi mam kłopot :(
|
Super Artykul Wielu ludzi ktorzy zostaja tutorami moga sie dowiedziec jakie maja obowiazki spelniac Wielki + :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Tutorzy....
X( X( X( ijeszcze jedno X( przeczytalem ten temat i widze ze ktos kiedys powiedzial ze tutorzy wykorzystuja bledy, sa chamami, i reportuja imiona ktore im sie nie podobaja (chodzi tu o pl tutorow) i niestety musze sie zgodzic :( nie z jednym gadalem na privie o ile na help channel czasem cos powiedza to na privie wyglada to tak:ty zadajesz pytanie on bluzgi typu wypierda.aj! skilluje odpier.ol sie itp zadasz drugi raz pytanie spytasz sie o co chodzi=ignore jak maja dobry humor pogadaja 2 minut i i tak ignore i pozniej juz wogle nie gadaja tylko ignora wlepiajaja uwazam ze przez pozycje uwazaja sie za lepszych X( i ciagle gadaj n00b to jakas epidemia u nich? X( nawet do kazdego przeklenstwa dolacza ci n00ba X(
|
Mam pytanie a mianowicie po jakim czasie i czy wogle znikaja wpisy z Criminal Record ? jeżeli nie to czy jest jakiś inny sposub na usuniecie ich?
BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ |
Cytuj:
|
witam :)
wiem że temat baaaardzo stary ale chyba nikt mi nie będzie miał za złe że jestem "ciekawy świata" ;) Moje pytanko dot. ostatniego update. Wyczytałem, że tutorem może zostać osoba mająca spersonalizowane konto, nigdzie nie pisalo wprost że trzeba mieć pacca(przed updatem to było oczywiste). Lecz teraz, mozan spersonalizować konto nawet nie posiadając pacca(heheh teraz jest odwrotnie tzreba mieć spersonalizowane zeby mieć pacca :D ).... wie ktoś coś? :D a i dodaje oczywiście że nei czytałem wszysctkich 8 stron tematu ;) pzdr~ - MarCynks |
Teraz należy mieć chociaż raz PACC'a.
|
A ja zdawałem i nie zdałem testu X(
|
ja dopiero za 4 razem zdałem test ;d ale nie spotkałem się z tym bym ja albo moi współpracownicy kogokolwiek wyzywali od nooobów.... albo zacząłeś ich pytać o głupie rzeczy...
|
Ja zdałem test za pierwszym razem ...
to jest tak jesli znasz angielski i znasz sie na tibi zrobisz to bez problemu dla mnie moje pytania byly bardzo proste a gdy pokazalem je kumplowi mowi ze na bank by oblal. Powodzenia wszystkim |
f) Być Poważanym
Pomimo pewnych udogodnień jakie posiadają Tutorzy pamiętaj, że wciąż jesteś również normalnym graczem. Zapamiętaj, że Counsellorzy i Gamemasterzy posiadają większy autorytet i większo wiedzę na temat zadawanych pytań. Jednak oni są również dobrymi osobami, aby zapytać ich o swoje własne problemy z Tibią. Jeśli Counsellor, albo Gamemaster da Ci wskazówke, powinieneś go posłuchać. Jednakże Tutorzy, Counsellorzy i Gamemasterzy powinni być szanowani w grze i na wszystkich kanałach. Używaj Tutor Board i nie rozpoczynaj nic nie dających dyskusji. Nie umiem cytować, ale tu jest błąd, zobaczyłem go to postanowiłem zgłosić, ale nie czytałem wszystkich stron tematu i nie wiem czy ktoś już to zgłosił... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:29. |