Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   War on Pythera... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77206)

Dart_Ridaow 11-06-2006 21:56

Damu mam pytanko do ciebie :D. Moge wiedzieć czemu nie jesteś w hrp a latasz razem z hrp i lejesz ludzi z FH. Cyżby hrp traktowało cie jak pieska :D
Damu do nogi a ty lecisz jak potulny pies??:> jak wielki owczarek huhu.
A jak dochodzi zawsze co do czego to taki maly pinczerek jestes:P

Gravestone Fighter 12-06-2006 08:12

Omg, jak widze co tu piszecie to aż głowa boli. To jego sprawa, czy woli być z Polakami, czy w HRP. Jego postać(byc może już zmarnowana), i on decyduje co z nią zrobi, a to że dołączył do tej zasranej HRP , trudno. Przejmujecie się tym, że ktoś tam "zdradził Polaków, pownieważ dołączył do wrogów", rotfl. TIBIA to tylko gra, a prejmujecie się tym jakby to była sprawa wagi państwowej. Poprostu zal.pl. I jak widze poziom inteligencji niektórych z was, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nc.

Dart_Ridaow 12-06-2006 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gravestone Fighter
Omg, jak widze co tu piszecie to aż głowa boli. To jego sprawa, czy woli być z Polakami, czy w HRP. Jego postać(byc może już zmarnowana), i on decyduje co z nią zrobi, a to że dołączył do tej zasranej HRP , trudno. Przejmujecie się tym, że ktoś tam "zdradził Polaków, pownieważ dołączył do wrogów", rotfl. TIBIA to tylko gra, a prejmujecie się tym jakby to była sprawa wagi państwowej. Poprostu zal.pl. I jak widze poziom inteligencji niektórych z was, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nc.

LOL? Czy ty wiesz oco tu łazi? <noobs> Jagby nasz damu dolonczył do hrp odrazu może by tak niebyło, ale jeżeli to cos pod koniec bitwy gdy widzi ze Fh pregrywa to dolancza do hrp ?? trapując naszych ?? :D
Czy to było good zachowanie ?

Gravestone Fighter 12-06-2006 17:09

Moja wypowiedź jest oparta na waszych wsześniejszych. A co do tej domniemanej "zdrady", to jego wybór. Jeżeli władował w tą postać dużo czasu i pracy, i jeżeli nie chce jej stracić to całkowicie go rozumiem. Jeśli jednak ta postać mu mówiąc krótko "zwisa", to już jego sprawa. Ale z tego co widze, dla większości z was to jest bardzo ważne.

Damu Unix 12-06-2006 18:51

...

Ja za nimi nigdzie nie laze,poprostu gdy idziemy kogos bic to idziemy razem...
A Dart na ciebie kolej jeszcze przyjdzie,nie martw sie... :)

n3sTo 12-06-2006 20:40

Damu MyŚliciel

Ludzie pomyslmy rozsadnie dAMU ma te swoje 13 - 14 lat i my chcemy zeby on myslał..... =/ przecierz on ma rozum MRÓWKI i dlatego tak mysli. Dziecko które zostało odrzucone przez otoczenie to sie wyrzywa na Tibi.... ale dAMU pomysl co bedzie jak stracisz postac........ wtedy szara zaczywsitosc
8o

..::Guti::.. 12-06-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez n3sTo
Ludzie pomyslmy rozsadnie dAMU ma te swoje 13 - 14 lat i my chcemy zeby on myslał..... =/ przecierz on ma rozum MRÓWKI i dlatego tak mysli. Dziecko które zostało odrzucone przez otoczenie to sie wyrzywa na Tibi.... ale dAMU pomysl co bedzie jak stracisz postac........ wtedy szara zaczywsitosc
8o

Po przeczytaniu twoich postów wymiotowac sie chce. Sa bez sensu. Prawda jest taka, ze Damu zrobil to pod wplywem chwili. Bal sie. Mam nadzieje ze DAmu zrozumie co zrobi i zaplaci i znow zacznie grac. Wiadomo ze nei odzyska zaufania, ale z czasem zaufanie moze wroci.
I teraz n3sTo napisze ze jestem taki sam jak Damu, zdrajca i bla bla bla.
Jak masz pisac takie posty to daruj sobie.

;]

Gravestone Fighter 13-06-2006 08:10

Przynajmniej jest jedna mądra i logicznie myśląca osoba na tym forum.

Dart_Ridaow 13-06-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damu Unix
Ja za nimi nigdzie nie laze,poprostu gdy idziemy kogos bic to idziemy razem...
A Dart na ciebie kolej jeszcze przyjdzie,nie martw sie... :)

LOL:D gdy dizeicie bic to idziecie bic razem noob?? :D nadal neiwidze zebyś był w hrp, więc jakie bixie razem ??:D zal.pl

Ps: Paść se moge zwisa mi to ale uwierz mi ze solo sie zasapiesz tak jak ostatnio :p wyaldowales z 4 bp manaskow na twoje exori. hahaha:D

Ps2: Na tibia pl masz ze jestes w hrp zmień to

Dart_Ridaow 13-06-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::Guti::..
Po przeczytaniu twoich postów wymiotowac sie chce. Sa bez sensu. Prawda jest taka, ze Damu zrobil to pod wplywem chwili. Bal sie. Mam nadzieje ze DAmu zrozumie co zrobi i zaplaci i znow zacznie grac. Wiadomo ze nei odzyska zaufania, ale z czasem zaufanie moze wroci.
I teraz n3sTo napisze ze jestem taki sam jak Damu, zdrajca i bla bla bla.
Jak masz pisac takie posty to daruj sobie.

;]

Co do zapłaty to chyba niezabradzo. Albert powiedział ze damu może zaplacic ale jak on sam wygra 6 w totka :D
Gogogo Alb wygrywaj tą szóstkę :p:D

Damu Unix 13-06-2006 21:17

:]

20:33 You see yourself. You are an elite knight. You are Want Blood of the Hail Rio Preto.

Teraz pasuje?

biedroniasty 14-06-2006 16:30

You recognize Damu Unix.He was killed by......

To mi by bardziej pasowało :baby:

Damu Unix 14-06-2006 18:26

...

Tego nigdy nie zobaczysz... :)

Dart_Ridaow 14-06-2006 18:45

Cytuj:

20:33 You see yourself. You are an elite knight. You are Want Blood of the Hail Rio Preto.

Teraz pasuje?

Gz :D teraz oczywiście pasuje :P
Damu a może mi powiesz jak zamierzacie wygrac war?? :D ile wy macie ludu (i do tego same nooby), chyba ze liczycie ze dołonczą do was starzy towarzysze.

RVB 14-06-2006 18:57

Bieda

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gravestone Fighter

:baby:

Zal patrzec i czytac.X( Widze ze albo kompletnie nie masz pojecia o tej wojnie i calej sprawie albo jak tylko mozesz na wszelkie sposoby bronisz Damu Unixa ;( . Nasuwa sie na mysl odrazu, ze albo jestes jego dobrym kolega z rl czy tibijskim albo jestes kompletnie ..... (bez brzydkich slow 8o )

biedroniasty 14-06-2006 20:50

Damu ,masz racje sądząc po ilości zdobytego przez ciebie expa w ostatnim miesiacu (4,873) ,jest małe prawdopodobieństwo,że padniesz :]

Damu Unix 14-06-2006 21:01

:)

W ostatnim miesiacu nabilem 11,725 expa :)...
A w tym czasie czesto mialem pz locka...wiec mieli duzo okazji zeby mnie ubic...

Dart_Ridaow 16-06-2006 17:58

Cytuj:

W ostatnim miesiacu nabilem 11,725 expa :)...
A w tym czasie czesto mialem pz locka...wiec mieli duzo okazji zeby mnie ubic...

Hahaha :D jedyne kiedy masz pz to wtedy gdy:
1) Biegasz z hrp
2) jest mało osob z alince i prawie cale hrp
3) gdy niema nikogo z alince i udajesz bosa walac wemnie exori rano. "D

Damu Unix 16-06-2006 19:35

...

...osoby z FH pz maja tez tylko w takich sytuacjach.

Gravestone Fighter 16-06-2006 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RVB
:baby:

Zal patrzec i czytac.X( Widze ze albo kompletnie nie masz pojecia o tej wojnie i calej sprawie albo jak tylko mozesz na wszelkie sposoby bronisz Damu Unixa ;( . Nasuwa sie na mysl odrazu, ze albo jestes jego dobrym kolega z rl czy tibijskim albo jestes kompletnie ..... (bez brzydkich slow 8o )

Nie staram się go bronić. Poprostu razi mnie głupota postów jakie tu widze. Ty zapewne jesteś kolejnym wielkim patriotą, który oddałby "życie" w walce za Polske. Naprawde szlachetne. Po raz kolejny powtarzam, że tibia to tylko gra, a ja nie toleruje ludzi którzy biorą tą gre aż tak poważnie.

PS: Strasznie dużo tych buziek. Lubisz się wspierać obrazkami, zamiast wyłożyć "na stół" sensowną riposte. :baby: X( :( B) :] :p ;( :cup: :confused::evul: 8o :] B) ;) :( X( ;( :p ;) :] :( :confused: 8o 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15.