![]() |
Czy hieny są dobre?? Do jakich starych potworków mozna je porównac??
|
Dla tych ktorzy jeszcze nie widzieli reportazu tibia.pl na temat nowego update zapraszam TUTAJ
|
Itemki masz dla FACC ;] Kurde, ludzie tak bardzo chcecie te pacce to za***rdalac z ulotkami czy czyms i bedizecie mieli pacca, a potem labo drugi raz se poza*******acie albo kupicie za kase w tibii. Ale przeciez lepiej kupic g-arm i poszpanowac przed kolegami PACC ktorzy nie maja niz dolaczyc do ich grona. ehhh CIP nie chec wcale duzo pieniedzy. Zobaczcie se taka ultime online. Sama gra 119zł i 40 zł co miesiac chyba. Nie masz kasy?? To nie ze masz mniejsze mozliwosci tylko odrazu wypi**dalaj.
|
Mam pytbanie Ancient Scaraby sa szybkie??
|
Nie wiem czemu ale nie widze zdjęć. ;(
Widziałem natomiast drugi temat, a w tamtym już widze zdjęcia. Chciałbym sie dowiedzieć nastepującej rzeczy: Porównanie nowych potworów do tych starych. Chodzi mi o to, czy na przykład Hiena = Bear? Wiadomo kiedy będzie ten update? Bo na pewno nie dzisiaj, było by napisane na stronie : Working. Update (10:00 - 13:00 CET) Coś w tym stylu. Z góry dziękuje za odpowiedzi. |
update miał być w weekend. weekend już sie skonczyl a updatu dalej nie ma X(
|
Teraz wchodzę na tibię i pisze connecion timeout, gram na titanii, moze to juz update? :baby:
|
Jak wszedlem na tibia.com i wpisalem Dabeek to zobaczylem ze jestes z sanoka :)) . A ja tez jestem z sanoka 8) .Ss-y sa super.
|
wooooooooooow fajne dzewka 8) ale grafa fajna teraz bedzie juz sie nie moge doczekac, koniec ze spamem :]
|
dzieki za ss'y pokazales mi i innym jakie bedzie miasto i nowe stwory
GZ zas ilosc zdiec i jakosc |
Wcale nie >.< Upd nie mial byc w weekend, ktos tak przypuszczal... Ja moge powiedziec ze bedzie wczoraj, i jest to tak samo wiarygodne >.< Tak wiec niewiadomo kiedy bedzie upd, jedyna PRAWDOPODOBNA wiesc to to, ze w tym miesiacu, lecz nawet to potwierdzone nie jest...
|
Cytuje:
,,Podobno oprócz hien nie ma ŻADNYCH nowych potworków, oprócz trupa dżina, skarabeusza i larwy`` Top chyba nie bedzie dzina, skarabeusza i larwy? |
Nie było ich na tym teśćie z którego pochodzą te skriny. Potem ruszył jeszcze jeden test, już z nowymi potworami, jednak z nudów wcześniej powyrzucałem cały eq i nie mogłem za bardzo sobie z nimi powalczyć :D
|
Ankrahumn
Ja ruwniesz zostałem zaproszony prze CIP soft do Ankrahumn i muszę powiedzieć że jest ono wspaniałe niestety Screeny gdzieś mi się zapodziały. Djin jest łatwy papa
|
No SS'ki są wypasione jesli moge wiedziec jak wy dostaliscie zaproszenia a ja nie z jakiegosz to powodu niekturzy dostali a inni nie ??!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |