![]() |
Finowie to wygrali tylko dlatego, że czuchry z całej Europy zaczeli na nich głosować. Był to jedyny taki typ muzyki na tym festiwalu, dlatego fani masowo oddali na nich głosy. A mi się ich występ nie podobał. W tych strojach wyglądali tak jakby przez całe życia mydła na oczy nie widzieli. Moja opinia jest taka, że wygrała banda brudasów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do calej Eurowizji nie bede sie wypowiadal, bo caly konkurs jest dla mnie zalosny, z wielu powodow. PS. Ktos ma pod reka linka do wystepu Lordiego? |
|
Cytuj:
EDIT: @Chesterr Masz dziewczynę?! O ja.. a ja czytając twoje posty byłem wręcz przekonany, że jesteś gejem... ulalala |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zresztą co ja gadam, przecież jak gitarzysta jest cały odziany w strój Ghula to widac gołym okiem, czy ma czyste ciało, czy nie... A może to jakieś kompleksy na tym tle? :) Bez urazy. |
Eurowizja nie jest wydarzeniem muzycznym, które polecam każdemu. Jest to lekka tandeta, na której perełki się pokazują żadko.
Swoją drogą bardzo się cieszę, że wygrał Lordi. Jestem jego wielkim fanem :) , jego muzyka jest mi bliska. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wała - Lao Che lepsze ;> @down: Nie bluźnie tylko wyrażam swoją opinię. ;] |
Cytuj:
|
Lordi jest chvjowe. Fajnie, ze wygrali.
|
Cytuj:
@Thero Oj tak mi przykro...A więc zdarzają się hetero ,a nie same homo tak jak TY. Idź na paradę równośći i powiedz ,że ludzie są nietolerancyjni bo są HETERO! |
Cytuj:
Nienawiść zamydliła ci oczy! |
Akurat dostali od Polski 12 w finale :P. Może ci się coś pomyliło z półfinałem, ale nie wiem bo nie oglądąłem...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |