![]() |
No to ja się znowu udzielę.
Nagrywanie: 1- Odpalasz Tibię i logujesz się (pootwieraj bp, itd :P) 2- Odpalasz plik o nazwie record***** 3- klikasz "Record" 4- robisz co chcesz, grasz, bawisz się, huntujesz 5- kiedy chcesz skończyć nagrywasz, dajesz "Stop" 6- Zapisujesz film kilkając w "File"->"Save as" i wybieracie gdzie i nazwę. Odtwarzanie: 1- Ściągasz filmik 2- Odpalasz plik z filmem(jak ja robię)/ plik play***** (tego nie próbowałem, przyznam się ;P) 3- Wyszukujesz nagranie (w obu wyżej wymienionych przypadkach) 4- Wyszukujesz plik Tibia***** 5- Patrzysz jak się włącza Tibia , pojawia się okienko logowania, następnie znika, pojawia się tabelka z postaciami, która znika, i włącza się film. :) tyle 6- To co się dzieje w pkt. 5 może się powtórzyć 2 razy. Nie wiem czemu, ale czasami tak się dzieje Cytuj:
PS: Rozpocząłem drugą stronę :( Źle mi z tym :P (Mam 60 postów/strona :P) |
problem
jak odpalam film wyskakuje mi błąd z tibią :/ help ; )
|
hehe, nowa rzecz starego teamu z arcani (gildia Next Generation) :)
jak zciagne to dam edita |
sry, przypadkow post
|
Grzelu mam to samo niemoge tego otworzyc ... wlaczam play puzniej szukam filmiku jak juz znajde klikam na niego otwiera mi sie tibia i wyskakuje blad.
Prosil bym o jakies bardziej szczegolowe rozwiazanie :confused: |
Ciągle wyskakuje mi błąd
The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped. Dalej pisze ze przy next logowaniu bede mogl zglosci przyczyne bledu... Czy ktos mial juz taki blad? wie ktos jak go wyeliminowac? |
mi program dziala i jest ok
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja mam dokładnie tak samo starej tibicam ng uzywałem do nagrań, ale przy odtwarzaniu nie działała i to samo mam teraz ;/ nagralem wlasny filmik i nie moge odtowrzyc. Klikam na filmik i pojawia sie okno logowania ktore znika, zaraz nastepne, znika i debug ;/ Niech jakis haxor coś wymysli bo odczuwam ból przez niemożność oglądania filmów :) |
...
Nigdy jeszcze nie uzywalem tibicam NG i zastanawiam się czy da sie tak samo jak przy zwykłej tibicam np oglądac filmy jezeli nie masz połaczenia z netem??
Mam pewne przypuszczenia zwiazane z tym bugiem ale wpierw prosił bym o odp na moje pytanie :P Ps.Nagrywa sie na luzaku ale masakryczny problem z tym ogladaniem :P Down@ nie wszyscy odpalaja filmy pod tibie 7.6 ;> Ja próbuje właczyc filmy ledwo nakręcone i bug ... musi tu buć jakaś zalezność :P |
Cytuj:
|
Olorion, gratuluję odwagi i cierpliwości ;)
Zdrugiej strony... dałeś ludziom prawie na talerzu nowa TibiCam, a tu zaraz cie keyloggerami obrzucili. Tak to jest jak człowiek chce dobrze... @topic, dzieki za ten link :) |
Nistety tak wyglada forum.tibia.pl 90% newbow ... bez chodzby zielonego pojecia o komputerach ... znajduja lame programy z poradnikow na forum (zrobionych przez te 10% co to ma pojecie) niewiedza jak ich uzywac i interpretowac dane ... po czym czepiaja sie ip`kow ... :]
Jak dla mnie ... kto twierdzi ze gejlooger lub sie boji niech niesciaga ... kto sciagnie niech sie cieszy ... i oglada ... proste ;] |
@Up: Powiedzial bym ze 60% to n00b/newbie. Jakos umieli zalozyc konto na tym forum. Bardzo dziekuje za TibiCam :P
|
[quote=Always hunted]No to ja się znowu udzielę.
Nagrywanie: 1- Odpalasz Tibię i logujesz się (pootwieraj bp, itd :P) 2- Odpalasz plik o nazwie record***** 3- klikasz "Record" 4- robisz co chcesz, grasz, bawisz się, huntujesz 5- kiedy chcesz skończyć nagrywasz, dajesz "Stop" 6- Zapisujesz film kilkając w "File"->"Save as" i wybieracie gdzie i nazwę.=QUOTE] Odtwarzanie: 1- Ściągasz filmik 2- Odpalasz plik z filmem(jak ja robię)/ plik play***** (tego nie próbowałem, przyznam się ;P) 3- Wyszukujesz nagranie (w obu wyżej wymienionych przypadkach) 4- Wyszukujesz plik Tibia***** 5- Patrzysz jak się włącza Tibia , pojawia się okienko logowania, następnie znika, pojawia się tabelka z postaciami, która znika, i włącza się film. :) tyle 6- To co się dzieje w pkt. 5 może się powtórzyć 2 razy. Nie wiem czemu, ale czasami tak się dzieje Jesteś genialny!!! THX!!! |
działa :) sorry moj blad ; )
|
Ola ja się zawsze zastanawiałem,czemu tak szybko sie nervujesz,i rzucasz mięsem na gc.
No cóż,po przeczytaniu tego tematu już wiem,co Cię wyprowadza z równowagii.......współczuję:P |
Lol, ten temat robi się śmieszny. To nie jest chat bando offtopów i idiotów. Tu się wchodzi, ściąga tibiCam i na koniec ewentualnie dziękuje, a nie "czy tu jest virus?". Macie przyklejony temat do scanowania takich plików, a jak ciągle nie jesteście pewni czy to jest bezpieczne to nie ściągajcie wogle.
|
problem
A ja mam problem z tibiacam.
Opisze od poczatku. Tibia nie chce mi sama ustawiac z czego ma kozystac przy odpalaniu grafik<direct9, etc.> W skrocie od tibi ustawilem recznie zeby kozystalo z directa9, ale na glownym pliku tibia***** nadal nie chce ustawiac dobrej grafiki. I jak wlanczem nawet sama tibie z glownego katalogu, poprosu mi sie nie uruchamia tibia<nie widac okienka ale procek mi pracuje na 100% jak przy normalnym graniu>. I jak probuje wlaczyc film tak samo mi sie nie chce otworzyc tibia. Powiedzcie plz ja to ustawic na glownym pliku tibi. |
lul ;d
ja mam problem troche z innej beczki, przy probie odtwarzania film sie nie wlacza, caly czas wyskakuje acc i pass pozniej w8 for character list, pozniej char tibicam Ng, pozniej znowu w8 for character list, wszystko znika i od nowa wpisywanie passow i tak w kolko o0
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |