Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Nowe Tibicam NG (7.7) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=78253)

Always hunted 23-05-2006 22:25

No to ja się znowu udzielę.

Nagrywanie:
1- Odpalasz Tibię i logujesz się (pootwieraj bp, itd :P)
2- Odpalasz plik o nazwie record*****
3- klikasz "Record"
4- robisz co chcesz, grasz, bawisz się, huntujesz
5- kiedy chcesz skończyć nagrywasz, dajesz "Stop"
6- Zapisujesz film kilkając w "File"->"Save as" i wybieracie gdzie i nazwę.

Odtwarzanie:

1- Ściągasz filmik
2- Odpalasz plik z filmem(jak ja robię)/ plik play***** (tego nie próbowałem, przyznam się ;P)
3- Wyszukujesz nagranie (w obu wyżej wymienionych przypadkach)
4- Wyszukujesz plik Tibia*****
5- Patrzysz jak się włącza Tibia , pojawia się okienko logowania, następnie znika, pojawia się tabelka z postaciami, która znika, i włącza się film. :) tyle
6- To co się dzieje w pkt. 5 może się powtórzyć 2 razy. Nie wiem czemu, ale czasami tak się dzieje

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
tylko klikasz dwukrotnie na ten blabla.rec, i klient tibii sie sam otwiera

To zależy od czegoś, nie wiem czego. Ale najpierw jest tak jak ja mówię, a potem Tibia sama się znajduje, jak Ty mówisz

PS: Rozpocząłem drugą stronę :( Źle mi z tym :P (Mam 60 postów/strona :P)

grzelu8 23-05-2006 23:27

problem

jak odpalam film wyskakuje mi błąd z tibią :/ help ; )

Ziomal Dawidsol 23-05-2006 23:39

hehe, nowa rzecz starego teamu z arcani (gildia Next Generation) :)
jak zciagne to dam edita

Ziomal Dawidsol 23-05-2006 23:39

sry, przypadkow post

Seratox 24-05-2006 00:53

Grzelu mam to samo niemoge tego otworzyc ... wlaczam play puzniej szukam filmiku jak juz znajde klikam na niego otwiera mi sie tibia i wyskakuje blad.
Prosil bym o jakies bardziej szczegolowe rozwiazanie :confused:

pawepek 24-05-2006 08:56

Ciągle wyskakuje mi błąd

The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped. Dalej pisze ze przy next logowaniu bede mogl zglosci przyczyne bledu... Czy ktos mial juz taki blad? wie ktos jak go wyeliminowac?

EKD 24-05-2006 09:22

mi program dziala i jest ok

Pablosso 24-05-2006 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawepek
Ciągle wyskakuje mi błąd

The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped. Dalej pisze ze przy next logowaniu bede mogl zglosci przyczyne bledu... Czy ktos mial juz taki blad? wie ktos jak go wyeliminowac?

Ja mam identyczny problem, ale też nie mam pojęcia co z tym zrobić ;/. Spróbuj może to napisać na oficjalnym forum Tibicam NG, ale jest to także forum o bocie, więc nie mogę tu podać adresu.

grzysztof 24-05-2006 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pablosso
Ja też mam tego debuga przy próbie odtwarzania :\. W dodatku w poprzedniej wersji Tibicam NG (na 7.6) także nie mogłem nic odtwarzać (za to nagrywałem spokojnie). Gdy chciałem obejrzeć jakiś filmik pokazywał mi się komunikat "You must enter your account number", ale mogłem przynajmniej odtwarzać filmiki przy pomocy tradycyjnej Tibicam, a teraz ona już nie działa :\
edit: Filmik, który próbuję otworzyć jest na pewno na 7.7, bo sam go nagrałem

Ja mam dokładnie tak samo starej tibicam ng uzywałem do nagrań, ale przy odtwarzaniu nie działała i to samo mam teraz ;/ nagralem wlasny filmik i nie moge odtowrzyc. Klikam na filmik i pojawia sie okno logowania ktore znika, zaraz nastepne, znika i debug ;/ Niech jakis haxor coś wymysli bo odczuwam ból przez niemożność oglądania filmów :)

Night Picz 24-05-2006 11:39

...

Nigdy jeszcze nie uzywalem tibicam NG i zastanawiam się czy da sie tak samo jak przy zwykłej tibicam np oglądac filmy jezeli nie masz połaczenia z netem??

Mam pewne przypuszczenia zwiazane z tym bugiem ale wpierw prosił bym o odp na moje pytanie :P

Ps.Nagrywa sie na luzaku ale masakryczny problem z tym ogladaniem :P

Down@
nie wszyscy odpalaja filmy pod tibie 7.6 ;> Ja próbuje właczyc filmy ledwo nakręcone i bug ... musi tu buć jakaś zalezność :P

Olorion. 24-05-2006 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seratox
Grzelu mam to samo niemoge tego otworzyc ... wlaczam play puzniej szukam filmiku jak juz znajde klikam na niego otwiera mi sie tibia i wyskakuje blad.
Prosil bym o jakies bardziej szczegolowe rozwiazanie :confused:

to sie kurwa naucz czytac i nie odpalaj filmow na 7.6 ffs

CaldO 24-05-2006 11:52

Olorion, gratuluję odwagi i cierpliwości ;)

Zdrugiej strony... dałeś ludziom prawie na talerzu nowa TibiCam, a tu zaraz cie keyloggerami obrzucili. Tak to jest jak człowiek chce dobrze...

@topic, dzieki za ten link :)

Ka sia czek 24-05-2006 11:54

Nistety tak wyglada forum.tibia.pl 90% newbow ... bez chodzby zielonego pojecia o komputerach ... znajduja lame programy z poradnikow na forum (zrobionych przez te 10% co to ma pojecie) niewiedza jak ich uzywac i interpretowac dane ... po czym czepiaja sie ip`kow ... :]

Jak dla mnie ... kto twierdzi ze gejlooger lub sie boji niech niesciaga ... kto sciagnie niech sie cieszy ... i oglada ... proste ;]

Rezidew 24-05-2006 12:12

@Up: Powiedzial bym ze 60% to n00b/newbie. Jakos umieli zalozyc konto na tym forum. Bardzo dziekuje za TibiCam :P

karłowaci 24-05-2006 12:26

[quote=Always hunted]No to ja się znowu udzielę.

Nagrywanie:
1- Odpalasz Tibię i logujesz się (pootwieraj bp, itd :P)
2- Odpalasz plik o nazwie record*****
3- klikasz "Record"
4- robisz co chcesz, grasz, bawisz się, huntujesz
5- kiedy chcesz skończyć nagrywasz, dajesz "Stop"
6- Zapisujesz film kilkając w "File"->"Save as" i wybieracie gdzie i nazwę.=QUOTE]

Odtwarzanie:

1- Ściągasz filmik
2- Odpalasz plik z filmem(jak ja robię)/ plik play***** (tego nie próbowałem, przyznam się ;P)
3- Wyszukujesz nagranie (w obu wyżej wymienionych przypadkach)
4- Wyszukujesz plik Tibia*****
5- Patrzysz jak się włącza Tibia , pojawia się okienko logowania, następnie znika, pojawia się tabelka z postaciami, która znika, i włącza się film. :) tyle
6- To co się dzieje w pkt. 5 może się powtórzyć 2 razy. Nie wiem czemu, ale czasami tak się dzieje

Jesteś genialny!!! THX!!!

grzelu8 24-05-2006 13:32

działa :) sorry moj blad ; )

Sigma Six 24-05-2006 14:07

Ola ja się zawsze zastanawiałem,czemu tak szybko sie nervujesz,i rzucasz mięsem na gc.
No cóż,po przeczytaniu tego tematu już wiem,co Cię wyprowadza z równowagii.......współczuję:P

-=DanieL=- 24-05-2006 14:22

Lol, ten temat robi się śmieszny. To nie jest chat bando offtopów i idiotów. Tu się wchodzi, ściąga tibiCam i na koniec ewentualnie dziękuje, a nie "czy tu jest virus?". Macie przyklejony temat do scanowania takich plików, a jak ciągle nie jesteście pewni czy to jest bezpieczne to nie ściągajcie wogle.

mortek 24-05-2006 14:34

problem

A ja mam problem z tibiacam.
Opisze od poczatku.

Tibia nie chce mi sama ustawiac z czego ma kozystac przy odpalaniu grafik<direct9, etc.> W skrocie od tibi ustawilem recznie zeby kozystalo z directa9, ale na glownym pliku tibia***** nadal nie chce ustawiac dobrej grafiki. I jak wlanczem nawet sama tibie z glownego katalogu, poprosu mi sie nie uruchamia tibia<nie widac okienka ale procek mi pracuje na 100% jak przy normalnym graniu>. I jak probuje wlaczyc film tak samo mi sie nie chce otworzyc tibia.

Powiedzcie plz ja to ustawic na glownym pliku tibi.

Hellraider 24-05-2006 15:02

lul ;d

ja mam problem troche z innej beczki, przy probie odtwarzania film sie nie wlacza, caly czas wyskakuje acc i pass pozniej w8 for character list, pozniej char tibicam Ng, pozniej znowu w8 for character list, wszystko znika i od nowa wpisywanie passow i tak w kolko o0

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12.