![]() |
Fajne, ale mnie nie śmieszy.
Cytuj:
@down Nie napisałam nic o tym, że należy się przerzucać na Pokemony ;< Poza tym one nie są śmieszne. Walczą w imię dobra, nie? |
@Gallar
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A teraz przyznac sie ilu ludzi sluchajac te piosenka pomyslalo "o ku.. ten koles spiewa o mnie" :P. Piosenka fajna i tez o malo nie spadlem z krzesla tylko lipa ze jest tekst "mam przyjaciol na mytherze sojusznikow na mytherze" =/. Ps kuraj ktory masz lvl w maple i grasz na globalu , jms czy sea?? :D
|
Sorry ale mnie to nie śmieszy -.- A w wielu przypadkach słowa w Twojej piosence potwierdzają autentyczne przypadki... Pełno zakompleksionych "lamerów", którzy cały swój wolny czas poświęcają na tibię... Ja do niedawna tez tracilem na to sporo czasu ale dzieki pewnej osobie (:*) i silnej woli juz nie trace na to czasu... Co do muzyki to nie moje klimaty ale bądzmy tolerancyjni :)
|
Cytuj:
Dla mnie na prawdę nieważny jest czasem rodzaj humoru. Póki co zarówno z Tobą jak i z Panią K. pozostaje w dobrych stosunkach (bez skojarzeń) i jest mi z tym dobrze =) |
Dobre!Zwlaszcza ten kawalek z krzeslem :P
Respect :) |
Archerio mam do ciebie prozbe.. Masz moze pilik z sama muzyką bez slow bardzo prosze wyslij mi na e mial [email protected]
|
Tibia Rap
Barzo fajna piosenka nagraj jeszcze lepsza :P
|
Świetne
To jest debesckie uahahha :]
"Istny tibiczyk pojebany laski odstawia na 2 plan bo dziewczyne w tibii mam" DE BesT :} Jestes wielki |
Gratz ;). Mnie się piosenka podoba :cup: :cup:.
|
Lol :D Świetne :) Ja niedawno stworzyłem temat "Po czym poznac, ze za dlugo grales w tibie" ale on sie do tego nie umywa! :D
GRATZ MEN! |
masakra :DDDDDDD
|
Boskie! :D
Ten utwor przedstawia moje pierwsze 2 lata gry w tibie, all dla tibii! xD Ale przez next 3 zrozumialem, ze to gówno nie warte uwagi. Respekt for u ;) |
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~g~~r~~a~~t~~z~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ |
GZ MAN świetne : P
|
Skad to sciagnac na kompa?
|
Z pierwszego posta. Ludzie...
|
Hehehe niezłe xD
|
Yeah!
Spoko podkład, za***isty Text ;]
Własnie jak to na kompa mozna zrzucić? Walne se na MP3 i zapuszcze in the school ;] |
Dawaj wiencej, bardzo mi sie rymy podobaly chociaz niezewszystkimi sie zgadzam :p :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |