![]() |
Yhmm....
Dobre,chociaż ciągle mnie irytuje ten demon. te efekty brzydkie,i ten fanatyk te kreski.... też nie super Ale reszta jest na poziomie profesjonalnym. |
nom oerta wymienił prawie wszystko
ale ja dodam jeszcze że te plujące pająki to jakies... dziwne ^^ pozatym fake trzyma poziom |
Oo, ja tu występuję! A nikt mi nie powiedział! Nie żebym miał pretensje...
Fake fajny. Efekty, co prawda, mogłyby być lepsze, (vide Fanatyk i jego śmierć) ale reszta stoi na poziomie. Grafika: 9/10 (efekty specjalnie zbyt paintowe, podniszczone kolumny takie same) Ortografia: 9/10 ("[...] nie mam toporu" i parę literówek typu "nei" zamiast "nie") Średnia: 9/10 + Humor (+1), GS atakujący plecy demona (+0,5) - Ciągle powtarzane "Puff" przy piecach (-0,5) Ocena: 10 (na 15, więc się nie czepiać, że wysoka ocena bo jestem w fake) //EDIT// Bym zapomniał, mam pomysł co do Wyznawców. Może by ich tak umrocznić? |
Wszystko ładnie, ale żeczywiście niektóre efekty zbyt Paint'owe...
Niektóre rzeczy, takie jak np. "pociski" w jednym/kilku miejscach przysłonięte np. trupem GS'a... Co do tych "Plujących Pająków", to wyglądają trochę zbyt Paintowo, aczkolwiek o ich pochodzeniu wiem troche więcej ;) |
A mi sie podoba! 10/10 i next part plax ofcors :D strasznie wciąga...
|
Nie no spoko... fajne to
Heh fajnie zrobiona akcja z pająkami... bardzo fajnie to wygląda jak GP(no co polska nazwa) wchodzi mu na plecy a on go czarem odpycha... miodek I Mag'Mor nie jest wszechpotęrzny(i dobrze) będzie potrzebował pomocy :P Której ma pod dostatkiem ... poważnego i mrocznego elfa o imieniu... Kwaso xD itp. Most fajny wiem z kąd go masz ;) (nie ode mnie jakby kto pytał) Tylko jedna wada... stara vod(k)a :P ale tak to spoko ocena to "dobry" :D |
Bardzo Fajny Fake Trosze Minusow bylo ale tylko troszke:D
Plusy: -Fajna Fabola -Fajna grafik(Prucz tam nie ktorych paintowyrch efektow i ten pljacy pajak taki nie teges) -i Oglonie wszystko spoko Minusy: -Na niektorych obrazkach nie ma zyca demona -tak jak mowilem te efekty paintowe i ten plujacy pajak nie teges No to Wszystko Jak dla mnie Bardzo dobre lub dalej i GZ:] PLZ FASTEM NEXT PART:] |
Dobry fake. Podoba mi się ta rozwałka XD Wreszcie ktoś pokazał na ile stać takiego demona. Co więcej, czuję pewną inspiracje Dragon Ballem :P To nie obelga, sam za tym przepadałem :D Czekam na więcej z niecierpliwością.
|
Super fake daje ci 9,5/10 ponieważ znalazłem troszeczke błedów...
Obrazek 25 jest wyjechany z tym pajakiem na plecach:D |
calkiem fajne daje 8,3/10 ,na jednym z rysunkow magmor nie ma paska zycia
|
Hm racja przeoczenie ;/ Ale ludzie robiący fake'i wiedzą jak ciężko się robi bitwy ;/
P.S. Aż tak nie podoba się wam ten fake że jest w nim tylko po 10 komentarzy na 1 część? ;( P.S.2. Dzięki, już 5000 odwiedzin ;D W porównaniu do Narilla albo Crowala to nic, ale i tak się cieszę ;D |
Nice !!! szkoda slow :)[CHAR]LOL[/CHAR] [GUILD]CO TU GADAC JESTES MASTER !![/GUILD]
|
Nice fake.Ocena 9/10 bo kilka bledów jest.Szkoda ze dopiero teraz znalazlem ten temat;( ;( ;( A tak przy okazji to zgadzam sie z avegerem co do mitologii itp. itd. ale jak zly duch wejdzie w cxzyjes cialo to moze calkowicie zmienic czlowieka,np. Cień Durza w Eragonie(http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=90687&page=5) naszly go duchy i pozmienialy zdeka(to nie oznacza ze jestem przeciwny tej opinii o demonach!!!).No i co z elfami???One za słabe tu sa!!!
|
Elfy wbrew pozornie słabej posturze są silniejsze niż się komukolwiek wydaje... moja ulubiona rasa z fantasy... I to nietylko w posługiwaniu się łukiem.
BTW. Avager, nie Avenger :/ takie to trudne? @down sie pomyśli nad next partem... |
@up moje tez ;>. Ja lubie elfy ze wzgledu na magie i luk ^^
@topic Fajny fake more plx? ;>> |
Fake jeden z najlepszych jakie widziałem do tej pory
Tutaj taki mały off topic :P Jak ktoś chce maga do swojego fake'a to pisać do mnie na priv :P Ale od razu jestem chętny :) |
A według mnie elfy to X( X( X( geye X( X( X(
Fajny fake ;]róbcie dalej loodziska :P Ale "Plujący pająk" oraz "Nagroda" są denne ... @down Jak jestem trollem to wysyłaj raporty do modów żeby mnie zbanowali ;] |
@up
A wg. mnie ty jesteś trollem bo offtopujesz. I co? Rada: Nie spamuj. @topic Rób ten fake szybciej, bo się doczekać nie mogę. |
Cytuj:
@Ontopic: Ja się tam na fake'ach nie znam, ale ten mi się bardzo podoba ;) Rób dalej. Nie mam zastrzeżeń ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |