![]() |
Cytuj:
Po 2 On tylko powiedzial o tym ze padles , a ty sie irytujesz jak male dziecko i pragniesz sie usprawiedliwic |
musze odreagowac ,co usprawiedliwic to bylo pewne ze padne jak pol ekranu w noobach zapelnione..
padlem przez to ze bytlem zle poinformowany 1min wczesniej mowiono mi ze wy pod 3 kopa xD |
Najbardziej mi się podoba to ze na poczatku DS bylo grupa Pekerow ktorych wszyscy probowali zabic...A dzisiaj czyscili miasta Kyry i nikt im nie wyskoczyl .. Kyra zostala zdominowana przez grupę pekerow(w pewnym sensie) Praktycznie to tak jakby Ds mialo wladze , robia co chca .. Zabawne to jest : D
|
Cytuj:
Haha skoro zajebali Cie "noobki" to jestes jeszcze wiekszym Noobem ze dales sie im zajebac , padles przez swoja glupote bo sam nas nie exivowales :) |
afff...
@Arystos.
Zanim.powiesz.noob.na.kogokolwiek.z.nas,spojrz.na. siebie:) Nie.masz.exivy?nie.zakupiles.czaru.czy.jak?ze.ktos .inny.mowi.ci.gdzie.jestesmy... Jedno jest pewne.Nie.zaslugujesz.na.taki.lvl.;) P.S.Dzisiaj.skonczyl.sie.ban.i.od.razu.taki.ladny. frag;) dzieki Aryst~ :* Nicek |
Nom żeczywiście , to mnie też rozwala, że ta cała mafia h lvli pada od DS, Gz dla was, a może impal przyjmiecie braxtona ;] ^^
|
Hehe az dziwne, mala grupka pk (bo tak na poczatku bylo) rozrosla sie w spora gildie ktora sieje postrach na serwie no coz, ja jako najnizszy lvl w ds i jako knight (czyt troszq bezuzyteczny :P) chce wam oficjalnie pogratulowac wszystkich fragow chlopaki ^^
|
Cytuj:
~Olek |
Cytuj:
|
No a ja go lubilem ;p
Sorry Arystos ale Aeram se poradzil ladniej niz ty. |
Cytuj:
p.s zobaczymy co wy na to pewnie udacie ze nie widzicie tego posta |
Cytuj:
|
@Arystos
Widzimy.takie.posty.ale.je.ignorujemy :) co.nam.z.tego.ze.sie.ustawimy.i.popadamy?zauwazyle s.jakie.my.mamy.lvle? jak.nie.to.tak.dla.formalnosci.napisze.Ci.ze.sredn ia.lvl.w.DS.jest/moze.50...:p Ty.masz.tyle.hp.co.polowa.naszej.guild.razem.wziet a.heh.wiec.nie.ma.zadnego.sensu.sie.ustawiac.bo.i. tak.nie.porownamy.umiejetnosci...A.jedyne.co.zobac zymy.to..hlvle.z.Botami:) -Moppy'emu.chodzilo.o.to.ze.Aeram~.lepiej.sobie.rad zil:) przynajmniej cos probowal;) |
aha i jeszcze jedno :) teraz wydaje sie ze panujecie bo jest wojna i najwyzsze lvl nie moga was bic, bo jesli wyjda to zaloguje sie druga strona wojny. Zobaczymy jak sobie bedziecie radzic po wojnie, przeciez przed wojna jakos sobie tak nie szaleliscie. :baby: Przezyc nie moglem bo was za duzo na ekranie bylo i tak w was jeszcze z explo strzelalem.B)
|
Gdy wojna sie skonczy to juz bedziemy szalec po nowym serwie ;p
|
Cytuj:
Koniec mojego kazania 8o ~Olek |
Cytuj:
a co do deda moze faktycznie moglem uciec ale to byla sec.. musialem odreagowac to wiec was wyzywalem , ale i tak zmienilem o was zdanie.. |
Jestescie noobami i tyle !!!! Nikt wam nie ebdzie placic pekujecie w grupe z botami i myslicie ze jestecie cool nooby !!! a jak cos to uciekacie ahahha n/c
|
@up
n/c na tego posta, dałem ci film, widziales ze gramy bez botow, co do noobow...hmmm.... po twoim dedzie w hg bym sie na ten temat nie wypowiadał ;] wtedy to akurat twoja "lojalna swita" uciekała |
chcesz sie ustawic nas 10 lub 5 was 20 lub 10 ?? 2 razy wjecej was bedzie to jak chetny ??
wali mnie to jak padne to padne ale musi wam to ktos powiedziec jestescie najwiekszymi ciotami na serwie !!! bo walicie 1 osobe w 20 a jak przyjda 4 osoby czy 5 uciekacie na hg hahah |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54. |