Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wypłaty dla DS za wolność (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79145)

Exodus 05-06-2006 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stanek
w 25~~ to kazdego moge ci ubic ,jak bys mnie zobaczyl sam to bys sikal w gacie;>;p

Po 1 tam nie bylo nawet 20 osob
Po 2 On tylko powiedzial o tym ze padles , a ty sie irytujesz jak male dziecko i pragniesz sie usprawiedliwic

Stanek 05-06-2006 23:29

musze odreagowac ,co usprawiedliwic to bylo pewne ze padne jak pol ekranu w noobach zapelnione..
padlem przez to ze bytlem zle poinformowany 1min wczesniej mowiono mi ze wy pod 3 kopa xD

Exodus 05-06-2006 23:38

Najbardziej mi się podoba to ze na poczatku DS bylo grupa Pekerow ktorych wszyscy probowali zabic...A dzisiaj czyscili miasta Kyry i nikt im nie wyskoczyl .. Kyra zostala zdominowana przez grupę pekerow(w pewnym sensie) Praktycznie to tak jakby Ds mialo wladze , robia co chca .. Zabawne to jest : D

Forlann 05-06-2006 23:39

Cytuj:

musze odreagowac ,co usprawiedliwic to bylo pewne ze padne jak pol ekranu w noobach zapelnione..
padlem przez to ze bytlem zle poinformowany 1min wczesniej mowiono mi ze
wy pod 3 kopa xD

Haha skoro zajebali Cie "noobki" to jestes jeszcze wiekszym Noobem ze dales sie im zajebac , padles przez swoja glupote bo sam nas nie exivowales :)

Impalex 06-06-2006 01:51

afff...

@Arystos.

Zanim.powiesz.noob.na.kogokolwiek.z.nas,spojrz.na. siebie:)

Nie.masz.exivy?nie.zakupiles.czaru.czy.jak?ze.ktos .inny.mowi.ci.gdzie.jestesmy...
Jedno jest pewne.Nie.zaslugujesz.na.taki.lvl.;)

P.S.Dzisiaj.skonczyl.sie.ban.i.od.razu.taki.ladny. frag;) dzieki Aryst~ :*

Nicek

jaronosk 06-06-2006 02:01

Nom żeczywiście , to mnie też rozwala, że ta cała mafia h lvli pada od DS, Gz dla was, a może impal przyjmiecie braxtona ;] ^^

Hellraider 06-06-2006 02:22

Hehe az dziwne, mala grupka pk (bo tak na poczatku bylo) rozrosla sie w spora gildie ktora sieje postrach na serwie no coz, ja jako najnizszy lvl w ds i jako knight (czyt troszq bezuzyteczny :P) chce wam oficjalnie pogratulowac wszystkich fragow chlopaki ^^

Kanion 06-06-2006 07:36

Cytuj:

padlem przez to ze bytlem zle poinformowany 1min wczesniej mowiono mi ze wy pod 3 kopa xD

kto tu jest nupem >.> miales szanse uciec jak sam blady niko wlazl ty zrobiles se na nim pzeta, wiedzales ze przyjdziemy a ty do tego zaczoles biegac wokul tej gory sam se weszles w trapa :D

~Olek

Kanion 06-06-2006 07:38

Cytuj:

w 25~~ to kazdego moge ci ubic ,jak bys mnie zobaczyl sam to bys sikal w gacie;>;p

zabawne bo ja cie zawsze uwazalem za nooba lizo dupie :)

Moppy 06-06-2006 08:01

No a ja go lubilem ;p
Sorry Arystos ale Aeram se poradzil ladniej niz ty.

Stanek 06-06-2006 08:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraider
Hehe az dziwne, mala grupka pk (bo tak na poczatku bylo) rozrosla sie w spora gildie ktora sieje postrach na serwie no coz, ja jako najnizszy lvl w ds i jako knight (czyt troszq bezuzyteczny :P) chce wam oficjalnie pogratulowac wszystkich fragow chlopaki ^^

cos ci sie pomylilo ona nie sieje postrachu,jak niby sa tacy mocni niech zrobia ustawke jakas..ja skombinuje swoj sklad...

p.s zobaczymy co wy na to pewnie udacie ze nie widzicie tego posta

Stanek 06-06-2006 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moppy
No a ja go lubilem ;p
Sorry Arystos ale Aeram se poradzil ladniej niz ty.

poradzil sobie?przeciez padl..

Impalex 06-06-2006 09:52

@Arystos
Widzimy.takie.posty.ale.je.ignorujemy :) co.nam.z.tego.ze.sie.ustawimy.i.popadamy?zauwazyle s.jakie.my.mamy.lvle? jak.nie.to.tak.dla.formalnosci.napisze.Ci.ze.sredn ia.lvl.w.DS.jest/moze.50...:p
Ty.masz.tyle.hp.co.polowa.naszej.guild.razem.wziet a.heh.wiec.nie.ma.zadnego.sensu.sie.ustawiac.bo.i. tak.nie.porownamy.umiejetnosci...A.jedyne.co.zobac zymy.to..hlvle.z.Botami:)

-Moppy'emu.chodzilo.o.to.ze.Aeram~.lepiej.sobie.rad zil:) przynajmniej cos probowal;)

Stanek 06-06-2006 10:00

aha i jeszcze jedno :) teraz wydaje sie ze panujecie bo jest wojna i najwyzsze lvl nie moga was bic, bo jesli wyjda to zaloguje sie druga strona wojny. Zobaczymy jak sobie bedziecie radzic po wojnie, przeciez przed wojna jakos sobie tak nie szaleliscie. :baby: Przezyc nie moglem bo was za duzo na ekranie bylo i tak w was jeszcze z explo strzelalem.B)

Moppy 06-06-2006 12:26

Gdy wojna sie skonczy to juz bedziemy szalec po nowym serwie ;p

Kanion 06-06-2006 14:10

Cytuj:

aha i jeszcze jedno :) teraz wydaje sie ze panujecie bo jest wojna i najwyzsze lvl nie moga was bic, bo jesli wyjda to zaloguje sie druga strona wojny. Zobaczymy jak sobie bedziecie radzic po wojnie, przeciez przed wojna jakos sobie tak nie szaleliscie. :baby: Przezyc nie moglem bo was za duzo na ekranie bylo i tak w was jeszcze z explo strzelalem.B)

Ej Arystos powiem ci cos.. smieszny jestes co ci dalo ze lales we mnie i w bladego z explo? ile mi 100 many odebrales? lol.. nie mozesz sie pogodzic ze padles to bedziesz tutaj jakos pierdolic usprawiedliwiac sie.. co?? padles ded jest zapisany nie cofnie nikt tego a ty lvl i 100k w plecy i huj ;-) jednak jest faktem ze mogles uciec, jak skonczymy pkowac to all filmy udostepnimy to dam wam linka ludzia i sami stwierdzicie czy mogl uciec :) pozatym kiedys lizales dupe Tetrowi?? i gdzie twoj ziomek byl?? wcielo g;) ja sie bede starac zebys padl jeszcze z 2x bo cie z calego serca nie nawidze choc to jest tylko gra! STFU! nie zaslugujesz na 126-125 i nawet na 100 lvl :evul:
Koniec mojego kazania 8o

~Olek

Stanek 06-06-2006 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanion
Ej Arystos powiem ci cos.. smieszny jestes co ci dalo ze lales we mnie i w bladego z explo? ile mi 100 many odebrales? lol.. nie mozesz sie pogodzic ze padles to bedziesz tutaj jakos rzodkiewka jest superic usprawiedliwiac sie.. co?? padles ded jest zapisany nie cofnie nikt tego a ty lvl i 100k w plecy i męski narząd płciowy ;-) jednak jest faktem ze mogles uciec, jak skonczymy pkowac to all filmy udostepnimy to dam wam linka ludzia i sami stwierdzicie czy mogl uciec :) pozatym kiedys lizales dupe Tetrowi?? i gdzie twoj ziomek byl?? wcielo g;) ja sie bede starac zebys padl jeszcze z 2x bo cie z calego serca nie nawidze choc to jest tylko gra! STFU! nie zaslugujesz na 126-125 i nawet na 100 lvl :evul:
Koniec mojego kazania 8o

~Olek

haha ja liozalem dupe tetrowi chyba cie pojebalo ,zaduza ma<joke>
a co do deda moze faktycznie moglem uciec ale to byla sec..
musialem odreagowac to wiec was wyzywalem , ale i tak zmienilem o was zdanie..

Xezbeth 06-06-2006 14:34

Jestescie noobami i tyle !!!! Nikt wam nie ebdzie placic pekujecie w grupe z botami i myslicie ze jestecie cool nooby !!! a jak cos to uciekacie ahahha n/c

Moppy 06-06-2006 15:06

@up

n/c na tego posta, dałem ci film, widziales ze gramy bez botow, co do noobow...hmmm....
po twoim dedzie w hg bym sie na ten temat nie wypowiadał ;]
wtedy to akurat twoja "lojalna swita" uciekała

Xezbeth 06-06-2006 16:20

chcesz sie ustawic nas 10 lub 5 was 20 lub 10 ?? 2 razy wjecej was bedzie to jak chetny ??

wali mnie to jak padne to padne ale musi wam to ktos powiedziec jestescie najwiekszymi ciotami na serwie !!! bo walicie 1 osobe w 20 a jak przyjda 4 osoby czy 5 uciekacie na hg hahah

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54.