![]() |
up up:
O wlasnie...bo chcialbym wziasc udzial w konkursie...a tu zonk ze trzeba miec postac... to nie ma sensu tworzenia postaci i konta tylko do konkursu, nie ? |
Mam 2 pytania
1. Jak stworzyć zdjęcie w formacie *.png? 2. Jak stowrzyć animacje ^^? |
A można wykorzystać obrazki z tibii np. jakiegoś sworda i zmniejszyć? Przydałoby się..
|
Przedstawiam wam mojego potwora.
http://ayumi_yushi.w.interia.pl/Potw%F3r.doc http://img161.imageshack.us/img161/8361/feeeki4uk.gif Zapewniam, iż wszystko zostało zrobione przeze mnie. Feniks został wykonany w potężnym narzędziu Paint ^^ Pozdrawiam wszystkich szczególnie tibia.pl :D |
Sprawa postaci: Zobaczymy. Damy odpowiedź w pierwszym poście.
@Aggro : nie @Misiaq : 1)Irfanview 2)Giaft z pakietu Zajączek Prostszych w obsłudze programów nie znam. |
ICE Orc
Hehe jesli wyszlo mi z zalocznikami to Przedastawiam ICE ORCA XD << opis jest w calym obrazku dziki zaa uwage:)
|
Cytuj:
EDIT: Już wiem :) Cytuj:
|
Mozecie jeszcze taki konkurs na Grand tour exp zrobic bo w grafie u mnie cienko a wtedy na poprzednim konkursie mialem problemy z prockiem bo co 15 min mi sie komp restartowal :/ no alle juz mam nowy :)
|
Plz pomużcie
Cytuj:
|
witam fajnie że jest konkurs ale mam małe pytanie mógłby mi ktoś powiedzieć jakim programem można robić potworki tzn powiedzieć przez priv wiadomość będe wdzięczny bo ja chętnie wezme udział w konkursie ale nie wiem jakim programem z góry dzięki
|
A niemogłby ktos napisać jak zrobic takie grafiki i jak to robić(wkońcu pomysł na potwora sie liczy i jego umiejętności).Może ktoś napisze jak bedzie dobry:( :axeman: :gazeta:
|
Majne potworas
Paczta i uczta się buraki... Oto nadchodzi nowy mistrz grafiki! Jam jest Vibovit GrafikMaster
http://img329.imageshack.us/img329/6...apierus4uu.jpg |
Czy jeśli zamieszcze potworka, nie zamieszczając grafik to czy będzie on brany pod uwage ??
Czy moge przerobić jakiegoś potworka z tibii na swoje potrzeby (np. chce zrobić Super Orca na podstawie zwykłego orka) Tego orka podaem dla przykładu, oczywiście chce zrobić coś innego. Pozatym uważam że z tymi grafikami to mimo wszystko nie fear, osoby bardziej znające się na grafice mają szanse na więcej puntktów :/ |
O ja pierdole, na tym forum to głównie jacyś patologiczni ludzie siedzą. W*****aja mnie teksty typu " powiedzcie jak to sie robi bo nie umiem painta odpalić" lub "to nie fer ten konkurs wymaga za dużo punktów IQ". Było sporo konkursów i to różnego rodzaju a tu pierdolenie w kółko że źle, nie dobrze nie podoba mi sie, skończcie z tym i uszanujcie to co macie.
|
Mam pytanie czy można używać outifitów <cząstek> Cipów??
|
spoko konkursik :) czekam na prace zeby poogladac :P a tu pytanie do modkow beda prace pokazane ? z gory dzieki
|
Dwa pytania.
1. Czy ten "potwór" może być powszechenie znany w różnych światach fantasy (np.: elf, krasnolud), czy musi być wymyślony całkowicie samodzielnie? 2. Czy może to być istniejące naprawde zwierze (np.: elephant, lion)? |
pomysł spoko ale wyobraznie cza wytężyć ja spasuje na początku bo niestety talentu do grafik niemam ale poczytam troche o edytorach itp
jak uznam iż bede w stanie coś zrobic zrobie ps jak powyciągam oceny z all przedmiotów moze pobawie sie grafiką na tyle zeby ja wystawic:D moja praca niebędzie idealna ale zabawa sie liszy i jeszcze jedno putanie czy mozna uzywac jakis obrazków znalezionych na stronkach w galeriach itp i przerabiac je czy pomysł jak i wykonanie mają być w 100% własne? |
@Sharphis de'Moon
1)Zauważ, że w Tibii jest już pełno minotaurów, smokow, krasnoludów i elfów. Coś innego na pewno będzie ciekawsze. 2)Słonie, tygrysy, lwy itp też już są. Nie broni ci tworzyć kolejne odmiany. Ale w konkursach takich jak ten liczy się kreatywność. @up Cytuj:
|
Mam pytanko!
JAK TO ZROBIC???????????????????????????????????? PRZEZ PAINTA?? PLX POMOZCIE!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |