![]() |
Temat ze zgłoszeniami mogliby zamknąć, ale zostawić, byśmy sobie jeszcze troche pooglądali, przecież dużo ludzi nie widziało wszystkich prac.
|
Cytuj:
@edit Przepraszam za triple post, jakies problemy z przegladarka -.- |
:D :cup:
Cytuj:
|
:D :cup:
Cytuj:
|
Leszak
PHP Kod:
|
Cytuj:
jakie kilka godzin, to zajmie pare dni, tak jak jest napisane. |
@Duch Guardi
no nie wiem czy black ant ona tylko po ukosie umie chodzic........ |
A ja w poniedziałek jade na obóz -.-
|
Gdzie można zobaczyć te grafiki?
|
Temat z zgłoszeniami znajduje się na prywatnym forum moderatorów i jest rozkładany na czynniki pierwsze.
Wyniki będą....jak zostaną ogloszone. |
No coz, do wybierania mimo wszystko pewnie malo bedzie, z 45 (-~+) stron jakies 5 nie lamie regulaminu ;-)
No coz, ja i tak stawiam na prace Avagera =* |
Szkoda, że nie można zobaczyć prac. Trudno, obejrzymy potem.
Ciekawe czy moja praca zostanie zdyskwalifikowana. Edytowalam o 23.40 (według mojego zegarka), potem patrze :post edytowany 00:29. Mogłam wpaść na to, że lepiej edytować conamniej godzinę wczesniej... A jak sie przestraszyłam, jak nie mogłam znaleźć dzień przed terminem ostatecznym tematu zgłoszeniowego! xD Współczuje moderatorom - tyle stron, a trzeba wybrać 3 zwycięzców. xD Wbrew opiniom, z tego co przeglądałam (a przeglądałam prawie wszystko), całkiem dużo regulaminu nie łamie ;) Ja nie przewiduję, które prace wygrają, dużo zalezy od gustu. Szczególnie, że duzo osób patrzy na rysunek, nie na opis i pomysł. |
co do czasu, to mam podobnie
wysłałem zgłoszenie po niedługo po 23, a tam godzina 0:01 dnia następnego B) na szczęście to nie moja wina :] |
Cytuj:
|
Rysunek to chyba około 25% całej oceny liczy się też opis, taktyka oraz pozostałe elementy.
|
Gdzie można zobaczyć wyniki poprzednich konkursów?
|
Wyniki każdego konkursy były podawane w newsach. Poszukaj.
@Kothis Dobrze myślisz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |