Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Frankenstein competition! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=79336)

Misza 21-06-2006 14:11

Temat ze zgłoszeniami mogliby zamknąć, ale zostawić, byśmy sobie jeszcze troche pooglądali, przecież dużo ludzi nie widziało wszystkich prac.

Taka Tuca 21-06-2006 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi
za kilka godzin powinliśmy dowiedzieć sie kto wygra (stawiam na black ant) :)

Ja czytalem ze wyniki beda ogloszone prawdopodobnie 1 lipca (lol)

@edit
Przepraszam za triple post, jakies problemy z przegladarka -.-

Argon Navi 21-06-2006 19:08

:D :cup:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
Bądź doktorem Frankensteinem i stwórz własnego, tibijskiego potwora!
Nowy konkurs polega na kompletnym stworzeniu potworka, który teoretycznie mógłby znaleźć się w świecie gry.
Co to znaczy? Zasady i regulamin znajdziecie w tym temacie konkursowym.
Pamiętajcie! Zwycięzcy otrzymają niebagatelne nagrody w postaci:

Zdobywca pierwszego miejsca otrzyma- Odtwarzacz MP3, PACC na 6 miesięcy, kubek i koszulkę

Zdobywca drugiego miejsca otrzyma- Odtwarzacz MP3 lub PACC na 6 miesięcy, kubek i koszulkę

Zdobywca trzeciego miejsca otrzyma- PACC na 3 miesiące, kubek i koszulkę

Ponadto każdy ze zwycięzców zdobędzie sławę i sporą porcję próżnej dumy z samego siebie! A sława może być nie byle jaka, ponieważ CipSoft wyraził zainteresowanie konkursem. W prawdzie nie obiecali, że zwycięskie prace znajdą się w grze, ale też kategorycznie nie odmówili. Ponadto czyjaś praca może stać się pierwowzorem dla nowego stwora, gdyż CipSoft już docenił konkurs jako potencjalne źródło inspiracji. Tak więc miejcie na uwadze fakt, iż w update-ach dochodzi więcej słabych potworów, niż potężnych kolosów.

Zanim zaczniesz tworzyć pracę, koniecznie przeczytaj "zasady i regulamin" konkursu, zapoznaj się z metodą zamieszczania pracy oraz z tym tematem.

Wszystkie nagrody jak zwykle zawdzięczamy naszym hojnym sponsorom których buttony zamieszczamy poniżej:

:cup: X(

Argon Navi 21-06-2006 19:09

:D :cup:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
Bądź doktorem Frankensteinem i stwórz własnego, tibijskiego potwora!
Nowy konkurs polega na kompletnym stworzeniu potworka, który teoretycznie mógłby znaleźć się w świecie gry.
Co to znaczy? Zasady i regulamin znajdziecie w tym temacie konkursowym.
Pamiętajcie! Zwycięzcy otrzymają niebagatelne nagrody w postaci:

Zdobywca pierwszego miejsca otrzyma- Odtwarzacz MP3, PACC na 6 miesięcy, kubek i koszulkę

Zdobywca drugiego miejsca otrzyma- Odtwarzacz MP3 lub PACC na 6 miesięcy, kubek i koszulkę

Zdobywca trzeciego miejsca otrzyma- PACC na 3 miesiące, kubek i koszulkę

Ponadto każdy ze zwycięzców zdobędzie sławę i sporą porcję próżnej dumy z samego siebie! A sława może być nie byle jaka, ponieważ CipSoft wyraził zainteresowanie konkursem. W prawdzie nie obiecali, że zwycięskie prace znajdą się w grze, ale też kategorycznie nie odmówili. Ponadto czyjaś praca może stać się pierwowzorem dla nowego stwora, gdyż CipSoft już docenił konkurs jako potencjalne źródło inspiracji. Tak więc miejcie na uwadze fakt, iż w update-ach dochodzi więcej słabych potworów, niż potężnych kolosów.

Zanim zaczniesz tworzyć pracę, koniecznie przeczytaj "zasady i regulamin" konkursu, zapoznaj się z metodą zamieszczania pracy oraz z tym tematem.

Wszystkie nagrody jak zwykle zawdzięczamy naszym hojnym sponsorom których buttony zamieszczamy poniżej:

:cup: X(

palladyn2000 22-06-2006 11:00

Leszak

PHP Kod:

Bardzo chciał bym wygrać pacca na 3 miesiące ni emusi to byci 1 ani 2 miejsce niechce nawet tylbo błagam o Pacca na 3 miesiące plis 

bosal 22-06-2006 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi
za kilka godzin powinliśmy dowiedzieć sie kto wygra (stawiam na black ant)

jakie kilka godzin, to zajmie pare dni, tak jak jest napisane.

Don Torpedos 22-06-2006 14:44

@Duch Guardi
no nie wiem czy black ant
ona tylko po ukosie umie chodzic........

slawekmag 22-06-2006 14:57

A ja w poniedziałek jade na obóz -.-

rasti 22-06-2006 19:07

Gdzie można zobaczyć te grafiki?

Dwimenor 22-06-2006 19:16

Temat z zgłoszeniami znajduje się na prywatnym forum moderatorów i jest rozkładany na czynniki pierwsze.

Wyniki będą....jak zostaną ogloszone.

Radlic 22-06-2006 20:21

No coz, do wybierania mimo wszystko pewnie malo bedzie, z 45 (-~+) stron jakies 5 nie lamie regulaminu ;-)

No coz, ja i tak stawiam na prace Avagera =*

Nusumu Chi 23-06-2006 18:26

Szkoda, że nie można zobaczyć prac. Trudno, obejrzymy potem.

Ciekawe czy moja praca zostanie zdyskwalifikowana. Edytowalam o 23.40 (według mojego zegarka), potem patrze :post edytowany 00:29. Mogłam wpaść na to, że lepiej edytować conamniej godzinę wczesniej...
A jak sie przestraszyłam, jak nie mogłam znaleźć dzień przed terminem ostatecznym tematu zgłoszeniowego! xD

Współczuje moderatorom - tyle stron, a trzeba wybrać 3 zwycięzców. xD Wbrew opiniom, z tego co przeglądałam (a przeglądałam prawie wszystko), całkiem dużo regulaminu nie łamie ;)

Ja nie przewiduję, które prace wygrają, dużo zalezy od gustu. Szczególnie, że duzo osób patrzy na rysunek, nie na opis i pomysł.

resurrection 24-06-2006 10:39

co do czasu, to mam podobnie
wysłałem zgłoszenie po niedługo po 23, a tam godzina 0:01 dnia następnego B)
na szczęście to nie moja wina :]

Kothis 24-06-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nusumu Chi
Ja nie przewiduję, które prace wygrają, dużo zalezy od gustu. Szczególnie, że duzo osób patrzy na rysunek, nie na opis i pomysł.

Według mnie jury oceni prace przede wszystkim pod kątem poziomu "przysposobienia" do tibijskiego klimatu. Uogólniając, wygra stworek mający największe szanse na ewentualne znalezienie się w grze :).

DDoS 24-06-2006 12:39

Rysunek to chyba około 25% całej oceny liczy się też opis, taktyka oraz pozostałe elementy.

Kothis 26-06-2006 20:19

Gdzie można zobaczyć wyniki poprzednich konkursów?

Dwimenor 26-06-2006 20:22

Wyniki każdego konkursy były podawane w newsach. Poszukaj.

@Kothis
Dobrze myślisz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43.