![]() |
Nie bo Harry Potter.
;o scary |
: P no offence men
|
Cytuj:
Chciałeś się popisać rozumiem, sorry.. |
@up
A czy ja napisalem ze pale, hę? Czytaj ze zrozumieniem, bo smieszny jestes. |
@up
Nie napisałem że palisz, ale zdanie "nawet nie wiesz jak bletki wyglądają" jest piękny "okazem" popisywania się swoją (nie)wiedzą. Ty też czytaj ze zrozumieniem, bo on wprost nie napisał, ze pali, a już na pewno nie napisał że "nie wie jak wyglądają bletki" Po co w ogóle się go czepiałeś, nie twoja sprawa co on robi! @ Nie lubie takich tematów, ale żeby nie robić drugiego oftopica: Mówią na mnie Fisz :p |
Mnichu - Kiedyś się tak ostrzygnąłem, że z boków prawie nic, a na górze długo. Ktoś powiedział, że wyglądam jak mnich, i tak już zostało.
Dzidek - Dziadek mnie tak nazywał. Pełek - Ciotka mnie tak nazywała. Zdzisław - Tata mnie tak nazywał. Ah, dodam, że nazywam się Paweł. |
Rafitej - tak na mnie mówił kumpel, ale nie wiem skąd mu sie to wzięło :P
Rafciu - tak do mnie mówią prawie wszyscy Rufi - tak powiedziała do mnie polonistka, nie spodobało mi się to i teraz mnie tym gnębi jak dostane złą ocenę :P |
to żeby nie być gorszy
Pacek-szkoła toma-podczas meczu terminator-na siłowni (bardziej ironicznie niż faktycznie) móżdrzor-siostra cioteczna ziomal-to jest używanane jak ktoś chce mnie zdenerwować nie lubie tego słowa |
Er...
W szkole: Kasina [od nazwiska]. [Wiecej niz 10 literek, o! ;)] |
Firmuś + Firmanty - od nazwiska
Reco- kumple z klasy Rege- forumowicze + niektorzy na rl Reguś- znajomi z Pythery Fire- ahh...nie ma jak to kolonie. Anglik- po ostatniej wycieczce do Czestochowy ^^ Czy cos jeszcze? Nie przypominam sobie :P |
Krejzi Frag - od tego ze na sylwku crazy froga puszczalem :D
Al - od mojego imienia <Alan> |
Buli, Bodziu, Bob, Bodek.
|
@Fiszbin
Czepiam sie? Poprostu rozsmiesza mnie, gdy 13latek pisze ze jara jointy. Wyrazam swoja opinie, poprostu - totalna przesada/zalosny szpan. |
Mario - od imienia Mariusz (chyba :evul: ) - i mówią tak do mnie qmple, qmpele, nauczyciele
Maniek - (nie wiem skąd) - i mówi tak do mnie tata xD Mały - (nie wiem skąd, bo przerosłem już 3/4 rodziny) - i do mnie tak mówi cała rodzinka ;d |
Szary <<<10 znaków>>>
|
Manhir-----Maniek-----Izi-----Walter-------15 min ( tak tylko wozny... )
|
"Mamba", "Śmiej Żelka", "Jaden Korr", "Poli", "Pałka", "Andromeda", "Pulpetini", "Mieldźwiedź" oraz sporadycznie "ej".
EDIT: Zapomniałam najważniejszego: "Potterówna" Miłego Wieczoru. |
Pierzasty, Pierzak, Upierz
Pierzy (I hate it) |
Ptasznik-bo na komorce mialem taki dzwonek "Ptaki" i sie od tego wzielo
Magik-too od..hmmm sam nie wiem Maciówa-od imienia Maciek Mały-tak tylko rodzeństwo na mnie mówi i rodzice |
Adi- od imienia Adrian
Bes- a ja wiem skąd, wymyślili kumle moi i gadają tak |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |