![]() |
Ja tam o 6:06 obudzilem sie i byc moze to o 6:06 i 6 sekund puscilem pule...
|
Przeżyliśmy jakoś rok 1337, ten ten przeżyjemy.
Taki cytat nieco adekwatny: Cytuj:
|
Temat tak inteligetny jak sam autor...
|
Kiedy przechodzę po szkole to wołają "ej, Szatan!" :<
Za to na butelce od wody mineralnej mam datę ważności: 15.11.2006 12:22. Wiecie co to znaczy? (1)5 + (1)1, (200)6, (1)2+2+2 = 6, 6, 6. Od dzisiaj wyznaję mineralizm. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nadrill - kocham Twoje poczucie humoru : ) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
:)
Ha! Już wiem dlaczego wszyscy z mojej klasy się bali tej daty! Dzisiaj była klasówka, a ja nic o tym nie wiedziałam.
Z okazji tego dnia, poczytam sobie książkę, którą moja mama uważa za bałwochwalstwo, czarną magię oraz wytwór szatana - Harry'ego Potter'a. Chociaż troche poczuje ten klimat :P Miłego <?> Wieczoru. |
Cytuj:
Dzis pod nas pod szkole podjechal bibliobus <takie cus gdzie biblie sprzedaja> wiec moze to jest ZNAK? :D polew :D |
ile matek brało cesarskie w niektorych państwach bilbordy 06.06.2006 zostales ostrzeżony;)ot fajnie się musi na tym kase nabijać
|
666, Dclxvi, 1 001 1010, 19a
|
Cytuj:
Cytuj:
To chyba znaczy leet;eleet;elite i nic wspolnego z szatanem (niestety) nie ma :( A bo ty wogle Gangrel taki nie rooshoffy jakis =/ Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Heh, zabrzmialo to bynajmniej dziwnie :) Cytuj:
Gdzie ja bym Ci tam trojana wyslal? Podaj mi IP, wylacz na chwile firewalla i na wszystkich komunikatach klikaj 'Accept'. A jak, co sie tam bede czail, ja ivul hakier jestem i sie przedemna nie schowacie! Hahaa... Cytuj:
Cytuj:
|
I koniec.. mamy 7.06.06 ; (
Ja kceum moiego Shataaanaa! Dobrze jest, końca świata nie było - za to moje matematyczka nie bedzie mnie juz dręczyć do końca roku - bo wyjezdza, yay. I wywiad ze mną przeprowadzali do dziennika zachodniego, muahahh! ]:-> helll! @Edit: Haa, a tego posta napisałem o 06:09 69 to też coś znaczy ; >? |
Cytuj:
Teraz czekamy do 2012, chyba, że ktoś zna wcześniejszą datę końca ćwiata ;) |
Cytuj:
[szept]mody do roboty close topic[\szept] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
P.S. Jestem dumny z mojego wytworu 'tschoojesch'. |
A wg. mnie to te końce świata wymyśla kościół. A wiecie dlaczego ? Ano, jeżeli ma być koniec świata, to ludzie (a najczęściej starowinki) idą się modlić i spowiadać. Gdzie ? Ano właśnie - do kościoła ! A wiadomo, że jak się przychodzi do kościoła to się także na tace daje. Taka jest moja teoria.
@Down: Ale w czasie mszy ksiądz zbiera na tace. A tak pozatym to był żart. |
Jeśli się idzie do kościoła spowiadać to płaci się za to obietnicą poprawy i modlitwą a nie pieniędzmi.
|
loool
Ej i cos sie stalo ?? :) Bo ja jeszce tu siedze cala i zdrowa xD Najlepsze liczby to 666 i 13 ^_^ niestety takiej daty jak 13.13.13 nie bedzie :( nie ma 13 miesiecy O_o co za pech ;] Ale niektore kobiet sa poryte ze zdecydowaly sie na cesarke tylko eby nie urodzic o6.o6.o6 ... Ludzka glupota nie zna granic! :p
_________ Tibia to ZLO!!! |
@Styku i Lasooch
Zamknijcie się w końcu i prowadźcie takie gówniane rozmowy o niczym na priv, bo to naprawdę nie jest śmieszne, ani do niczego nie prowadzi. |
Cytuj:
|
@Gangrel
Ja tylko pogratuluje gustu, bo Narrenturm się świetnie czyta. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |