Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   666 - koniec świata ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80007)

Gazzik 06-06-2006 18:32

Ja tam o 6:06 obudzilem sie i byc moze to o 6:06 i 6 sekund puscilem pule...

Gangrel 06-06-2006 18:34

Przeżyliśmy jakoś rok 1337, ten ten przeżyjemy.

Taki cytat nieco adekwatny:
Cytuj:

W 1410 roku końca świata nie było. Ale i tak było wesoło.

Belvedor 06-06-2006 18:41

Temat tak inteligetny jak sam autor...

Misza 06-06-2006 18:41

Kiedy przechodzę po szkole to wołają "ej, Szatan!" :<
Za to na butelce od wody mineralnej mam datę ważności: 15.11.2006 12:22. Wiecie co to znaczy? (1)5 + (1)1, (200)6, (1)2+2+2 = 6, 6, 6. Od dzisiaj wyznaję mineralizm.

Lasooch 06-06-2006 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez styku
nio nio a tak fogule to skont pukash?????!? bo moshe zauoshymy wuasne foroom bo tu fshyscy jAcYs tAcY LaMuSowAcI sA no nie????!!??=/=/=/=/=D=D

Aaa zz OopoOlaa^^ a TyY!? =P =P I skacam siem na PooMYYsóó oo fUrUm ffłassnymm=D=D=*

Cytuj:

Hehe, kiedys wygrzebalem taka ksiazke, ktorej to genialny autor napisal miedzy innymi ze Jezus wierzyl w reinkarnacje i ze rytualy Voodoo to tak naprawde rytulaly kosciola rzymsko-katolickiego

Lepsze to, niż Kod Leonarda~ o.O Pamiętasz może tytuł? xD

Cytuj:

Nie wiem, ale gra tez w RTSy, ogolnie to gosc z jajami i bardzo go szanuje :)

^^

Cytuj:

To ja moge siotrze zabrac farbki plakatowe 4 kolory nietoksyczne dla dzieci od trzech lat. O!

Oszczędne szerzenie zła - to mi się podoba! ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah
to co ludki, nie żyjemy już?

Ja już od tygodnia, ostatnimi pośmiertnymi drgawkami piszę na forum.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Dzisiaj o pólnocy, razem z moimi czarnymi braćmi będziemy odprawiać czarną mszę...

Zacytuję pewnego Szweda, który znał jedno słowo po polsku i je w kółko w taki sposób powtarzał - "Murzyn?"

Nadrill - kocham Twoje poczucie humoru : )

Cytuj:

Noo... Wlasnie sobie robie popcorn w mikrofalowce i jakby sie mial zmarnowac z powodu jakiegos durnego konca swiata to byl bym zly. I tak jestem zly. Ale wtedy bylbym zlejszy.

WŁAŚNIE! Dzisiaj ostatni dzień mojego życia, a ja LAZANII nie jem!? :(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza
(1)5 + (1)1, (200)6, (1)2+2+2 = 6, 6, 6.

A ja zauważyłem, że:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moje spostrzeżenia, pt. 1
666:1337*666:1337*666*1337:666*1337:666=666
A dalej:
(1337-5):2=666

Zakończe to wzniosłym stwierdzeniem, że 1337, 5, 2, znak odejmowania, znak dzielenia, nawias, znak równości i 666 to ZNAKI SZATANA!!! \,,/

Czarna_Mamba 06-06-2006 18:52

:)

Ha! Już wiem dlaczego wszyscy z mojej klasy się bali tej daty! Dzisiaj była klasówka, a ja nic o tym nie wiedziałam.

Z okazji tego dnia, poczytam sobie książkę, którą moja mama uważa za bałwochwalstwo, czarną magię oraz wytwór szatana - Harry'ego Potter'a. Chociaż troche poczuje ten klimat :P

Miłego <?> Wieczoru.

Blind Guardian 06-06-2006 22:40

Cytuj:

Taki cytat nieco adekwatny:
Cytuj:
W 1410 roku końca świata nie było. Ale i tak było wesoło.
Z Narrenturm? :)

Dzis pod nas pod szkole podjechal bibliobus <takie cus gdzie biblie sprzedaja> wiec moze to jest ZNAK? :D polew :D

PiXik 06-06-2006 22:45

ile matek brało cesarskie w niektorych państwach bilbordy 06.06.2006 zostales ostrzeżony;)ot fajnie się musi na tym kase nabijać

Malodobry 06-06-2006 22:57

666, Dclxvi, 1 001 1010, 19a

styku 06-06-2006 23:38

Cytuj:

666, Dclxvi, 1 001 1010, 19a
Noooo, wreszcie ktos po ludzku pisze!

Cytuj:

Wezcie wytlumaczcie mi co wy macie z tym 1337 bo chyba o czyms niewiem :(
To chyba znaczy leet;eleet;elite i nic wspolnego z szatanem (niestety) nie ma :(
A bo ty wogle Gangrel taki nie rooshoffy jakis =/

Cytuj:

Aaa zz OopoOlaa^^ a TyY!? =P =P I skacam siem na PooMYYsóó oo fUrUm ffłassnymm=D=D=*
a ja s mIelCa, taka fioha normalnie she shhhoc!! i co tY siem zle chuiesh dzisiaj???!!!? ot dushey litery zdanie zachynash?!? ej no =/=/

Cytuj:

Lepsze to, niż Kod Leonarda~ o.O Pamiętasz może tytuł? xD
Aktualnie nie przebywam w domu (jakies ~7k km od domu ^.-), ale moge sie rodzinki spytac jaki jest tego tytul (A jakze! To szatanskie dzielo jest w domu mym!)

Cytuj:

Oszczędne szerzenie zła - to mi się podoba! ^^
Haha, a jak! Oszczednosc sama w sobie jest zla, czyli bedziemy szerzyc zlo doskonale!

Cytuj:

Ja już od tygodnia, ostatnimi pośmiertnymi drgawkami piszę na forum.
Szczerze wspolczuje, gdyby moje posmiertne drgawki trwaly tydzien to bym je chyba zabil...
Heh, zabrzmialo to bynajmniej dziwnie :)

Cytuj:

Już cię nie lubię ;<
Ej no...
Gdzie ja bym Ci tam trojana wyslal?
Podaj mi IP, wylacz na chwile firewalla i na wszystkich komunikatach klikaj 'Accept'.
A jak, co sie tam bede czail, ja ivul hakier jestem i sie przedemna nie schowacie! Hahaa...
Cytuj:

Kiedy przechodzę po szkole to wołają "ej, Szatan!" :<
To chyba dlatego ze szedlem wtedy za toba...

Cytuj:

WŁAŚNIE! Dzisiaj ostatni dzień mojego życia, a ja LAZANII nie jem!?
Nie no, luz i opanowanie, Koniec Swiata jakims burakiem nie jest i poczeka az zjesz!

Gallar 07-06-2006 07:09

I koniec.. mamy 7.06.06 ; (
Ja kceum moiego Shataaanaa!
Dobrze jest, końca świata nie było - za to moje matematyczka nie bedzie mnie juz dręczyć do końca roku - bo wyjezdza, yay.
I wywiad ze mną przeprowadzali do dziennika zachodniego, muahahh!
]:-> helll!

@Edit:
Haa, a tego posta napisałem o 06:09
69 to też coś znaczy ; >?

Vanhelsen 07-06-2006 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar
[...]
@Edit:

No ba! :D:D:D
Teraz czekamy do 2012, chyba, że ktoś zna wcześniejszą datę końca ćwiata ;)

slawekmag 07-06-2006 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok

7.07.2007 A tak serio to słyszałem, że andrzej lepper planuje jutro... Ale cii... Bo to poufne.
[szept]mody do roboty close topic[\szept]

Lasooch 07-06-2006 16:02

Cytuj:

A bo ty wogle Gangrel taki nie rooshoffy jakis =/

Co się na tym świecie dzieje - nie jest rooshoffy a jest modem, coś tu nie tak :<

Cytuj:

a ja s mIelCa, taka fioha normalnie she shhhoc!! i co tY siem zle chuiesh dzisiaj???!!!? ot dushey litery zdanie zachynash?!? ej no =/=/

hyybaaa tYY siemm ciśiaj śślee tschoojesch! jack moshna napisatsch 'ej niooo' pshes 1 o i bes i!?

Cytuj:

Aktualnie nie przebywam w domu (jakies ~7k km od domu ^.-), ale moge sie rodzinki spytac jaki jest tego tytul (A jakze! To szatanskie dzielo jest w domu mym!)

Heretyk! Przy odrobinie szczęścia pogadamy trochę na stosie, zanim nas spalą! No i fajnie :D

Cytuj:

Haha, a jak! Oszczednosc sama w sobie jest zla, czyli bedziemy szerzyc zlo doskonale!

Coraz bardziej mi się to podoba :D

Cytuj:

Szczerze wspolczuje, gdyby moje posmiertne drgawki trwaly tydzien to bym je chyba zabil...
Heh, zabrzmialo to bynajmniej dziwnie :)

No... co gorsza już 8 dni :'( czy tam 9, martwy jestem to nie mam jak liczyć.

Cytuj:

Nie no, luz i opanowanie, Koniec Swiata jakims burakiem nie jest i poczeka az zjesz!

No to całe szczęście. I teraz dylemat godny jakiegoś filozofa - zjeść lazanię, i zakończyć istnienie świata, czy nigdy nie jeść lazanii? :'( i tak źle i tak niedobrze.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar

Taak, że lubisz kanapki ze smalcem ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok

Czytaj żesz uważnie :'( Napisałem, że wg kodu w Biblii 2006. Zagłada atomowa. BUM.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag
7.07.2007 A tak serio to słyszałem, że andrzej lepper planuje jutro... Ale cii... Bo to poufne.
[szept]mody do roboty close topic[\szept]

Miał być koniec świata jak Lepper się do rządu dostał -,- a tu wicepremiera mamy, i co? I nie ma :'(

P.S. Jestem dumny z mojego wytworu 'tschoojesch'.

Yoh Asakura 07-06-2006 16:23

A wg. mnie to te końce świata wymyśla kościół. A wiecie dlaczego ? Ano, jeżeli ma być koniec świata, to ludzie (a najczęściej starowinki) idą się modlić i spowiadać. Gdzie ? Ano właśnie - do kościoła ! A wiadomo, że jak się przychodzi do kościoła to się także na tace daje. Taka jest moja teoria.
@Down:
Ale w czasie mszy ksiądz zbiera na tace. A tak pozatym to był żart.

Bodziu 07-06-2006 16:31

Jeśli się idzie do kościoła spowiadać to płaci się za to obietnicą poprawy i modlitwą a nie pieniędzmi.

Chesterkaa 07-06-2006 16:52

loool

Ej i cos sie stalo ?? :) Bo ja jeszce tu siedze cala i zdrowa xD Najlepsze liczby to 666 i 13 ^_^ niestety takiej daty jak 13.13.13 nie bedzie :( nie ma 13 miesiecy O_o co za pech ;] Ale niektore kobiet sa poryte ze zdecydowaly sie na cesarke tylko eby nie urodzic o6.o6.o6 ... Ludzka glupota nie zna granic! :p

_________

Tibia to ZLO!!!

Ghost Nieudany 07-06-2006 17:06

@Styku i Lasooch
Zamknijcie się w końcu i prowadźcie takie gówniane rozmowy o niczym na priv, bo to naprawdę nie jest śmieszne, ani do niczego nie prowadzi.

Lasooch 07-06-2006 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
@Styku i Lasooch
Zamknijcie się w końcu i prowadźcie takie gówniane rozmowy o niczym na priv, bo to naprawdę nie jest śmieszne, ani do niczego nie prowadzi.

A ten topic do czegoś prowadzi? ;<

Dr.Unknown 07-06-2006 17:51

@Gangrel
Ja tylko pogratuluje gustu, bo Narrenturm się świetnie czyta.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27.