![]() |
Ej Vuxiu jedno pytanie czego jak cie ganiali to nawet mana shielda nie włączyłeś ;> ?
|
Spoko filmiki :)
|
Cytuj:
a co mu da mana shield 3k mny w placy? lepiej j****c vite od czasu do czasu akurat w tym wypadku nie zdazyl. Tu mana shield nic by niedalo |
Współczuje deda, ale niestety sie zdarza. Mimo wszystko życze powodzenia w dalszych akcjach :)
|
ten ostatni filmik to kolejny dowod na uzywanie przez wizaka aimbota.
|
Cytuj:
a niech sobie uzywa inni nie uzywaja bo go poprostu nie umieja zdobyc :D a po 2 nie jest sztuka miec aimbota albo roznego rodzaju inne boty tylko dobrze na nich grac. a jak doszedl do wprawy w graniu na aimbocie to wielkie GZ dla niego i 3mam za niego kxiuki niech roz****bie vu'xiu bo go nigdy nie lubilem <xadros here> p*****e vi'xiu i all del'impro |
Cytuj:
po 1.Nie jest problemem zalatwienie sobie aimbota. po 2.Nie jest sztuka grac z botami cheatami itd... Sztuka jest grac bez cheatow/botow... nawet bez lighthacka ;] Dla mnie aimbot jest lamerstwem. |
Cytuj:
no to ciekawe czy jak bys wlaczyl aim bota albo jakis inny bot to odrazu bys nim tak super Za***cie pykal runami |
Cytuj:
|
Cytuj:
no skoro tak uwazasz ja wiem co innego |
@up
noob plx |
Cytuj:
Co do aimbota, wali mnie to, że wizak go używa, chce być noobem niech jest... |
eeee tam Tibia NG lepsza :)
|
co to jest aimbot?
(nie chcąc zakładać nowego tematu?) i nie piszcie noob plx. PS Szukałem, ale nic nie znalazłem |
Cytuj:
jest to program ktory jest zabroniony przez cip soft :D i ktory pozwala z dokladnoscia uderzac runkami i ma jeszcze inne opcje (to tak w skrocie) ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
zrob 178~~ lvl i taki skil |
Beny rox ....... Anima sux......... Tak prawda Beny chciał pokazać że sie nie boi szkoda mi go :( to dobry gracz ale EM powstanie i wam skopie D... znaczy pupe :D jeszcze bedziecie chować się po depo ;) HAIL EM
P.S W CHOLERE DŁUGO GO LALISCIE JAK NA TYLE SORCÓW -.-" Benny ROX P.S 1 . I tak wogóle każdy liże dupe Animie jak wygrywa a tak jak wygrywa ktoś inny to temu innemu -.-" bezsens P.S 2. Lubie robić PS xD |
he-he-he
P.S. stfu ;D P.S.2. benny sux P.S.3. hail both guilds ;] |
Pytanie do Vuxia czy jest filmik jak pada Anubis ?? Z checia bym go obejzal xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |