Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pogromcy Mitów - Minotaur na Górce (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80401)

Morderff 12-05-2007 22:11

Tak walczyłem gołymi rękoma bez tarczy a lf zeszło 150 a nie 130 sry.

RookMister 09-08-2007 13:47

Niebęde cie tu wypowiadał ale powiem : Spujszcie do tyłu jak stojicice na wierzy z minosem .................................................. .................................................. ........................................ brak częsci tekstu

SmOoTHas 04-11-2007 18:16

ja slyszalem ze ten "mit" to to ze musisz pokonac go golymi rekami bez arma szilda itp.

Marcin24 04-11-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SmOoTHas (Post 1729856)
ja slyszalem ze ten "mit" to to ze musisz pokonac go golymi rekami bez arma szilda itp.

Wykonane. <znaczki>

FreQok 26-01-2008 22:41

Gz

Elo :):) Wreszcie Mit owalony. Gratulacje Dla Pana Klocka :cup::cup::cup: ALE ktos w innym temacie zakladal ze wyleciala ci taka dziwna axa z tego minosa i cos tam pisalo i ze jest dla ciebie bardzo cenna ;) Na jakim to jest swiecie??!!:confused:

Avallach 26-01-2008 23:16

@up
a moze spojrz na date tematu?

Disseny__ 27-01-2008 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monere (Post 836447)
mi się wydawało, że jestem największym miciarze w tibi ale jednak nie. ty jesteś większym pirwsze słysze o tym micie poza tym level 1 nie potzrebowałby 70 lfów no może trzoszke przesadzam na pewno nie ma nic takiego z kluczem lub czymś innym bo wiele razy zabile tego minosa sam i wile razy tam zużyłem 5 lfów mam 11 level na rooku i wystarczy mi 5 lfów. Chociaż muszę przyznać, że na zwykłego mino w podZiemiach idzie mi 3 lfy to jest dziwne troszke ale nie uważam żeby było to związane ze spike swordem albo mino magiem albo ghoulem poza tym dp mino maga sie dochodzi tylko z paccem jesli ten mit jest prawdą a wydaje mi się że tak kopiemy pickiem nad maze of fury i wlazimy po prostu tak mi sie wydaje ze to prawda i tam jest albo labirynt do maina i z t5amtąd bots of ww albo na końcu jest 10 minosów i boots of waterwalking wracamy i idziemy po spike tam sie nagle ziemia zapada i wpadamy do mino maga potem teleporter i teleportuje nas do ogni i jak użyjem tego teleportera to ognie na zawsZe gasną zabieramy spike sw bo wyspa nam powoli znika i tyle

Człowieku . ! Ty sobie spróbuj zabić mino z 25 fista . ^^ . życze powodzenia . xD
A co do tematu to grats . ! Ja nawet nie wiem gdzie ten mino jest . :P

Trompac 27-01-2008 17:50

Ja słyszałem, że musisz być bez eq. Klocek sprawdź to pls. GZ za wytrwałość.

Kajzer 16-07-2008 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trompac (Post 1866237)
Ja słyszałem, że musisz być bez eq. Klocek sprawdź to pls. GZ za wytrwałość.

od kogo tak słyszałes?

Gofin 16-07-2008 17:55

Uh... nie dość że archeolog to jeszcze... no! Nie będę przeklinał bo mi Bozia język odp****.

Dark Alphadron 18-07-2008 13:43

Poza tym mit "mino bez eq" obalony przez Rookgaard.pl - więcej na stronie lub w Tibiawiki.

Toperz 18-07-2008 14:16

Nie wiem po co to sprawdzanie. Tibia nie jest grą na tyle zaawansowaną, by wiedzieć, czy zabiliśmy Miotaura z fista czy ze sworda, ona tylko wie, że Minotaur, gdy skończy mu się hp, powinien zdechnąć.

Minotaur na górce, być może wypada z niego coś unikatowego, ale czy go zabijemy z fista czy normalnie, wszystko jedno. A już napewno czy z ekwipunkiem czy bez.

playboy 20-07-2008 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 836054)

MIT OBALONY – BUSTED!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vantage (Post 836133)
Gratuluje Klocku przede wszystkim wytrwałości, jednak mit był już obalany (np. przeze mnie :P )

niekoniecznie obalony musieliście sie namęczyć z ubiejaniem jegio więc może sprubujcie te drzwi poporostu otworzyć bez kluczaB)

Dark Alphadron 20-07-2008 16:58

Było sprawdzane. I nie klnij na forum.

czina 31-07-2008 16:59

zeby zdobyc ten klucz musisz go zabic nie uzywajac zadnego eq:p

Morderff 31-07-2008 17:02

@up
Nie masz racji...

kuba1324 31-07-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czina (Post 2208011)
zeby zdobyc ten klucz musisz go zabic nie uzywajac zadnego eq:p

Filmik pod tibie 7.92...
http://rapidshare.com/files/13387261...ofist.rec.html

Machiavell 03-09-2008 02:19

Pan Klocek pisal ze potworki sa twardsze lub slabsze.

Jak to udowodniono wiele razy, i udowadnia sie do dzis mimowolnie nawet czesto nie wiedzac ze sie udowadnia... mobki maja predkosc knigta + pallka... a w czym?
One skilluja xD wytrenilismy kiedys Bug w taki sposob, malo tego, mobki nawet nie musza blood hitow zadawac, na codzien knightci i pallkowie widza jak Slime na nich skilluje dochodzac do coraz to wiekszej celnosci oraz obrazen 100+ a na poczatku nie trafial wogle.

Otoz zmierzam do tego ze minos przy takim dlugim biciu z pewnoscia sie dobrze wyskillowal hehe, dlatego na poczatku idzie ladnie a potem lf jak glupie sie pije.

EDIT: Dobra... a teraz mi powiedz co złego jest w pisaniu w tematach jakie mi się spodobały z tytułu? Teksty typu "archeolog, temat stary, po co odkopujesz, po co odświeżasz" sa zbędne, takie czynności sie są złe i nie widzę w tym niczego złego, tak samo nie popieram odzywek typu "nie mogłeś edytować?" gdyż poprostu gdy pisze się kolejną odpowiedź to temat nie znika i wiadomo jest, że ktoś się nim interesuje a w przypadkach edit edit temat może być swieża bułeczka ale nie wychodzi na wierzch bo ktośtam woli potępiać pisanie nowych postów.

Tyle... niech sie temat zakopie skoro i tak nie potrzebny.

RookeR 03-09-2008 18:08

@up

Lubisz odświeżać tematy? Czy nie masz co robić o drugiej w nocy jak ustawiasz bota lub expisz...

Pozdrawiam =]

Rocket Slayer 03-09-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Machiavell (Post 2256530)
Pan Klocek pisal ze potworki sa twardsze lub slabsze.

Jak to udowodniono wiele razy, i udowadnia sie do dzis mimowolnie nawet czesto nie wiedzac ze sie udowadnia... mobki maja predkosc knigta + pallka... a w czym?
One skilluja xD wytrenilismy kiedys Bug w taki sposob, malo tego, mobki nawet nie musza blood hitow zadawac, na codzien knightci i pallkowie widza jak Slime na nich skilluje dochodzac do coraz to wiekszej celnosci oraz obrazen 100+ a na poczatku nie trafial wogle.

Otoz zmierzam do tego ze minos przy takim dlugim biciu z pewnoscia sie dobrze wyskillowal hehe, dlatego na poczatku idzie ladnie a potem lf jak glupie sie pije.

Wow, you're amazing... dude

@topic

Niech topic idzie w zapomnienie! :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14.