![]() |
Tak walczyłem gołymi rękoma bez tarczy a lf zeszło 150 a nie 130 sry.
|
Niebęde cie tu wypowiadał ale powiem : Spujszcie do tyłu jak stojicice na wierzy z minosem .................................................. .................................................. ........................................ brak częsci tekstu
|
ja slyszalem ze ten "mit" to to ze musisz pokonac go golymi rekami bez arma szilda itp.
|
Cytuj:
|
Gz
Elo :):) Wreszcie Mit owalony. Gratulacje Dla Pana Klocka :cup::cup::cup: ALE ktos w innym temacie zakladal ze wyleciala ci taka dziwna axa z tego minosa i cos tam pisalo i ze jest dla ciebie bardzo cenna ;) Na jakim to jest swiecie??!!:confused:
|
@up
a moze spojrz na date tematu? |
Cytuj:
Człowieku . ! Ty sobie spróbuj zabić mino z 25 fista . ^^ . życze powodzenia . xD A co do tematu to grats . ! Ja nawet nie wiem gdzie ten mino jest . :P |
Ja słyszałem, że musisz być bez eq. Klocek sprawdź to pls. GZ za wytrwałość.
|
Cytuj:
|
Uh... nie dość że archeolog to jeszcze... no! Nie będę przeklinał bo mi Bozia język odp****.
|
Poza tym mit "mino bez eq" obalony przez Rookgaard.pl - więcej na stronie lub w Tibiawiki.
|
Nie wiem po co to sprawdzanie. Tibia nie jest grą na tyle zaawansowaną, by wiedzieć, czy zabiliśmy Miotaura z fista czy ze sworda, ona tylko wie, że Minotaur, gdy skończy mu się hp, powinien zdechnąć.
Minotaur na górce, być może wypada z niego coś unikatowego, ale czy go zabijemy z fista czy normalnie, wszystko jedno. A już napewno czy z ekwipunkiem czy bez. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Było sprawdzane. I nie klnij na forum.
|
zeby zdobyc ten klucz musisz go zabic nie uzywajac zadnego eq:p
|
@up
Nie masz racji... |
Cytuj:
http://rapidshare.com/files/13387261...ofist.rec.html |
Pan Klocek pisal ze potworki sa twardsze lub slabsze.
Jak to udowodniono wiele razy, i udowadnia sie do dzis mimowolnie nawet czesto nie wiedzac ze sie udowadnia... mobki maja predkosc knigta + pallka... a w czym? One skilluja xD wytrenilismy kiedys Bug w taki sposob, malo tego, mobki nawet nie musza blood hitow zadawac, na codzien knightci i pallkowie widza jak Slime na nich skilluje dochodzac do coraz to wiekszej celnosci oraz obrazen 100+ a na poczatku nie trafial wogle. Otoz zmierzam do tego ze minos przy takim dlugim biciu z pewnoscia sie dobrze wyskillowal hehe, dlatego na poczatku idzie ladnie a potem lf jak glupie sie pije. EDIT: Dobra... a teraz mi powiedz co złego jest w pisaniu w tematach jakie mi się spodobały z tytułu? Teksty typu "archeolog, temat stary, po co odkopujesz, po co odświeżasz" sa zbędne, takie czynności sie są złe i nie widzę w tym niczego złego, tak samo nie popieram odzywek typu "nie mogłeś edytować?" gdyż poprostu gdy pisze się kolejną odpowiedź to temat nie znika i wiadomo jest, że ktoś się nim interesuje a w przypadkach edit edit temat może być swieża bułeczka ale nie wychodzi na wierzch bo ktośtam woli potępiać pisanie nowych postów. Tyle... niech sie temat zakopie skoro i tak nie potrzebny. |
@up
Lubisz odświeżać tematy? Czy nie masz co robić o drugiej w nocy jak ustawiasz bota lub expisz... Pozdrawiam =] |
Cytuj:
@topic Niech topic idzie w zapomnienie! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |