![]() |
ciekawe... tylko po co im niby były te viale ? .... to jedna z tych idiotycznych wymówek która na prawdę mnie bawi.
|
NO fakt o dobrze expowiska trudno... ale coż kto pierwszy ten lepszy :p
Niech Cipy lepiej sie postarają o wiecej takich miejsc bo w wakacje dla facc to bedzie masakra... :D Bede expic na ratach w thais:p |
xd
Cytuj:
Taaa i zato payment 30k ale ja nie zapłace:P |
xd
Fozivo: Jun 26 2006, 16:11:53 CET Killed at Level 71 by a fire elemental of Pikapala Sokeri . Hail Stand up for the rights:)
|
Sumixori:
Jun 26 2006, 16:23:17 CET Killed at Level 35 by Angatevon Shek The Second: Jun 26 2006, 16:24:48 CET Killed at Level 42 by Duba'Evil and by Gal'axy Name: Pikapala Sokeri Jun 26 2006, 16:24:03 CET Killed at Level 42 by Kiroy Wind Hail NG :> |
jak napisze Hail to dolacze do was ? <jk>
|
Zaczynam gre na obsidi ^^
Jezlei cos chcecie (zaprzyjaznic sie np :D) pisac na tibi nick Cannides. |
@Cannides
Ja bym był zainteresowany przyjaźnią z tobą jak byś np. sprzedawał mi runki :D:D:D:D |
xd
Ja chce być twoim qmplem ale na znak przyjazni daj mi pare sd:p
|
@Kiroy
No zobaczymy jeszcze nie postanowilem czy robie knighta czy druida, ale raczej druida. Jezeli tak to bede ci robil uhy :) |
eee... :( ja wole sorca i sdki :D:D
|
Awolver lubić druid na hydra.
Awolver lubić druid na runa lecząca mocno, niebieska |
@up
Master Sorc jest za dobry. Przy okolo 31 levelu koric aby kogos ubic, wole mniej waleczna profesje. 20:44 You see yourself. You are a druid. And First items : 20:45 You see a vampire shield (Def:34). It weighs 38.00 oz. Dark powers enchant this shield. 20:45 You see boots of haste. It weighs 7.50 oz. 20:45 You see a bright sword (Atk:36 Def:30). It weighs 29.00 oz. The blade shimmers in light blue. 20:45 You see a crusader helmet (Arm:8). It weighs 52.00 oz. Mam zamiar sprzedac Crown Armor, Bright Sword i za to kupic Blue Robe. Jezeli ktos chce pisac w grze :) Pozdro all |
00:21 You advanced from level 99 to level 100.
@2nd mage who reached 100 level on obsidia @wkrotce... 65 mlv [w chwili pisania posta pozostaje 21%] ;p |
GZ GZ GZ GZ !!! Anga~~
Mogles dac ssa na forum :P:P Nom powodzenia zrob ten 65 mlvl :):) |
Angus... szalejesz i jak ja niby mam cie dogonic???
ale gratuluje ;] :* |
a ja wlasnie odeszlem z Obsidi bo mnie wyjechanie denerwowali polaczki
Evil'duba czy cos takiego huj zajechany ;p:D |
?
Sol gadalas z Merazem?
|
xd
jak by nie było mamy 3:0 dla nas w wojnie z vandalzami xdd
Satlan-nadir: Jun 27 2006, 14:40:31 CET Killed at Level 60 by Nirviritta and by Pikapala Sokeri Kosemet: Jun 28 2006, 15:03:30 CET Killed at Level 41 by Nirviritta Fozivo: Jun 26 2006, 16:11:53 CET Killed at Level 71 by a fire elemental of Pikapala Sokeri |
You advanced to magic level 65. I kolejny z dlugo oczekiwanych advanceow ;) Wreszcie znalazlem sie na samym szczycie tabeli :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |